reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Dziewczyny podaję nazwy tych testów Pink Test a drugi Acon Test .
Dziś zaliczyłam już swojego Ginka wiem że za wczesnie bo jeszcze tam nie było nic widać ale zmierzył i powiedział że na 99,9% ciąża. I według Gina termin mam na 6 kwietnia :tak:.

reklama
Neli no super !! :)))
ja ide do gina we wtorek :p udało mi sie umówić to lekarza który zastępuje mojego i zobaczymy czy bedzie coś widać, wg. moich wyliczeń to będzie już 6 tydzien ( 5 tydz i 1 dzien) nie wiem jak to podawać :p bo niby 6 tydz piszą a dopiero 5 sie zacznie :p

a bierzecie jakiś duphaston albo luteine ??
mi lekarz kazał brac i terz biore 2x1 duphaston, własnie musze wykupić i test przy okazji jeszcze kupie ;d;d ciekawe do kiedy to bede musiała brac ;p

Lena_no: WItaj ! powiksza sie grono ;d

Hej dziewczyny!
Niestety sie do kwietnioweczek nie dopisze:( @ eh.... moze za miesiac sie uda!! trzymajcie sie!! Powodzenia!!!:D

Witajcie.
Miałam nie pisać, ale głupio tak czytać, czekać i nic się nie odezwać. ;)

Królewnazmarcepana-a czemu bierzesz duph.? Mnie lekarka na razie nic nie kazała brać mimo wcześniejszego poronienia :(

Neli- super-gratulacje :)

Ja u ginki byłam dzień po owu i kazała sie oszczędzać i trzyma kciuki...mam zadzwonic po teście...co dalej nie wiem. Nie wiem czy powinnam ją prosić właśnie o duph czy lepiej nie podtrzymywac na siłe na samym początku bo natura wie co robi...nie wiem :/

Lena- witaj :)

Noelle- przykro mi :( cóż...powodzenia za miesiąc! Maj też jest cudnym miesiącem ;) Kto wie czy się tam nie spotkamy, bo u mnie też jeszcze nic nie wiadomo.

Ostatnia edycja:
Noelle jaka szkoda :( ehh @ wredna ;/ ale nastepny cykl na pewno bedzie udany :)))

Ella: nie wiem czemu mam brac duphaston;p ja nie poroniłam nigdy :p ale podczas starań musiałam sie wspomagać clo i potem od 15 dc brałam zawsze 10 dni duphaston zeby mieć normalny cykl bo jak nie brałam to mogłam nie mieć @ 2 miesiące :p i może dlatego kazał brać w przypadku ciąży dalej bo skoro bralam go od 15 dc to jakbym odstawiła po 10 dniach a byłabym w ciąży to wtedy z tego odstawienia mogłabym poronic

ale wole dmuchać na zimne i biore to :p

Dzięki dziewczyny za miłe słowa!!
Zbieram sie w sobie by powalczyc za miesiac.
Wam kochane zycze powodzenia!!i szcześliwego rozwiązania w Kwietniu!!!:*

Krolewnaz marcepana- to faktycznie bierz bierz i sluchaj lekarza. W koncu przynajmniej teoretycznie powinni sie znac ;)

Witam kwietniowki 2013 :) ja jestem kwietniowa mama 2012 i rok temu mialam ostatni okres... az sie lezka w oku kreci jak sobie przypomne moment w ktorym zobaczylam dwie kreski :) powodzenia kochane, czeka Was piekne 9 miesiecy a pozniej wspaniala reszta zycia :)

Noelle przykro mi:-( ale mocno trzymam kciukasy żebyś w następnym miesiącu ujrzała II:tak:

Ja umówię się dopiero na wizytę w przyszłym tygodniu;-)

reklama
Witam dziewczyny
Noelle głowa do góry będzie dobrze wiem że łatwo mi pisać ale ja o pierwsze dziecko starałam się rok a tym razem nie wiem jak się to udało że za pierwszym razem, musisz może przestać myśleć tylko o tym jak tu zajść w ciążę pomyśl o sobie zrób coś tylko dla siebie i na pewno się uda :tak: 3mam kciuki i mocno w to wierze że w sierpniu jeszcze nam tu napiszesz że się udało :tak:

Do góry