reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
to chyba ciśnienie..l mnie tez głowa boli;/. Idziemy odpoczywać Dorotka;)
oj gdybym tylko mogła, mój kochany mężuś wyjechał na szkolenie i wraca dopiero w niedzielę, a ja sama z Ami, dziś nie była w przedszkolu a gada nie ustannie...ja już chcę do łóżka, jakiś babski film, książka...ech

Hej dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę bo dzisiaj urodziny przyjaciółki a jutro imieniny brata a poza tym tata chodzi i zrzędzi, że dziadka z niego zrobiłam! Ech.. pojedzie sobie z kolegą na weekend to trochę się oswoi z myślą :-p

Co do piwa to ja nie lubię w ogóle , jak już piłam coś to breezery ale za alkoholem w ciąży w ogóle nie tęsknie jakoś..

aisak Co za burak z tego szefa, ja to bym takiemu w morde chyba dała! Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok ze zdrowiem męża a Ty się nie stresuj! Przytulam Was! ;-)

Miłego piątku!

Dotkas Dziękuje za wsparcie ! ;-) Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie coraz bardziej ucieszony! Całe szczęście , że nie chce zabić M a wręcz się pytał czy bierzemy ślub haha

Cześć dziewczyny,dzisiaj Was nadrobiłam zaledwie w 10 minut:biggrin2:

Dotkass mówisz że jeszcze będę marzyła o tym żeby mała nie gadała?:biggrin2:bo mnie się już marzy żeby zaczęła mówić:biggrin2:
aaaa19 przecież jesteś pełnoletnia,więc dlaczego tata miałby zamordować Twojego M?chociaż Cię rozumiem,bo mój tato obraził się śmiertelnie jak się wyprowadziłam z domu mając 23 lata:biggrin2:

Idę się kąpać,i spać,muszę odespać wczorajszą noc:-)

reklama
A wiec ja juz po kąpieli lozeczko zrobione teraz mała sie kapie i odpoczynek :)

A jutro...mama zapowiedziała ze zrobi pizze dla mojego męża która on uwielbia pizza domowej roboty mojej mamy no palce lizac :D wszystckiego masa :)
i dodatkowo serniczek taki jak lubi mezus..oj bedzie jutro wypieszczony kulinarnie jak tylko lubi :)
A my na dostawke wreczymy pzyszłym dziadkom kopertke z zdjeciem usg :) mamay nadzieje ze zareaguja pozytywnie :)
Mam nadzieje ze wieczór bedzie udany a maz zdazy wrocic do wieczora z trasy :)

AHa : UWAGA:
podziele sie z wami ta informacjom bo sama uwierzyc nie omge...

Jak moj maz pracuje 7 miesiecy w tej firmie dzisiaj szef oświadczył ze....ze w koncu załatwił im ubezpieczenie hahah smiechu warte....zawsze musi sie cos stac zeby człowiek zrozumiał i zmądrzał...

Do góry