reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Hej dziewczyny :) jak fajnie, że już piąteczek :) ale miałam sen dzisiaj. Śniło mi się, że będąc w czwartym miesiącu ciąży urodziłam w aptece (!) 4 kilogramowego chłopca :) całkiem zdrowego i rozwiniętego. I na dokładkę w ogóle mnie to nie bolało. I nawet sobie myślałam, jak to możliwe, że nawet ruchów nie czułam a tu już takie duże dziecko :D rany koguta, skąd się takie sny biorą w głowie heheh.

Lwica- nie martw się tak bardzo tym apapem, ja też już raz brałam bo mnie bardzo głowa naparzała, a lekarz powiedział, że paracetamol jest nieszkodliwy i nawet niemowlakom można go podawać. Także nie bój żaby wszystko będzie dobrze.

reklama
a mi jak na razie nic się nie śni!! Może to i dobrze:-)Moja siostra będąc w ciazy budziła mnie w nocy(spałysmy w jednym pokoju) i krzyczała, że urodziła potwora lub inne tego typu bajki;)

hej

Evee tak mi przykro życzę ci dużo siły na walkę o drugiego bobaska

Wizytą u fryzjera zaliczona. Włosy rozjaśnione i przycięte i o wiele lżej na głowie

U mnie dziś pogoda kiepska na dodatek Fifa o 3 się obudził i twierdził że nie chce mu się spać i chciał ciastek poszedł znów spać o 4 a wstał o 6.30:eek:

Miłego dnia kochane

hej

Evee tak mi przykro życzę ci dużo siły na walkę o drugiego bobaska

Wizytą u fryzjera zaliczona. Włosy rozjaśnione i przycięte i o wiele lżej na głowie

U mnie dziś pogoda kiepska na dodatek Fifa o 3 się obudził i twierdził że nie chce mu się spać i chciał ciastek poszedł znów spać o 4 a wstał o 6.30:eek:

Miłego dnia kochane

hej zonqa :D pokaż włosy :D albo na facebookuuu :D:D

my dzis mamy gosci, ale po poludniu i jutro tez, a w niedziele jedziemy małą zawieźć do babciiii :D i jade do kuzynki po ubrania ciążowe :D mam nadzieje ze cos na siebie znajde :p przynajmniej bym juz coś miała :)))

nooo i dowiedziałam sie ze mój 3 miesięczny kuzyn waży niecałe 8 kg a moja Maja 9,4 :D hahahahhaha:-D

dzis na obiad robie racuchyyy, apropo umiecie je robic?? jak ja je mam smażyć zeby nie nasiąkały tak olejem ?? pliiis pomóżcie :D moze jestescie bardziej doświadczone w kuchni niz ja :D

wczoraj postanowiłam ze założe sobie moje soczewki bo mi niewygodnie w okularach i otóż stwierdzam ze widze w nich gorzej niz bez nich ;|| czyżby źle dobrana krzywizna czy co ;/

hej kochane,

ja spałam super, nawet śniło mi się Maleństwo, myślę, że dziewczynka, bo nic nie dyndało, a śpioszki były różowe ;-), no i oczywiście kupkę nawaliła i musiałam zmieniać, ale jaka byłam szczęśliwa :-D ...zmolestowałam wczoraj męża wieczorem, miło było :-p

myszka, miłego wypoczynku

mamakruszynki miło, że spędziłaś tak udany wieczór pięknie zakończony na działaniach z mężem...no i gratuluję wygranej aukcji :-)

Hej dziewczyny :) jak fajnie, że już piąteczek :) ale miałam sen dzisiaj. Śniło mi się, że będąc w czwartym miesiącu ciąży urodziłam w aptece (!) 4 kilogramowego chłopca :)
.
:-D:-D:-D lepsze takie sny niż koszmary, ale teraz więcej będziemy miały tych przyjemnych, tylko w sumie I trymestr jest ciężki jeżeli chodzi o sny i nie tylko ;-):tak:

zonqa wklej na wątku zdjęciowym siebie w nowym fryzie :-), jak nie chcesz na dłużej zostawiać to pod koniec dnia wykasujesz :tak:

ja uciekam z Ami na zakupy i na pocztę, odezwę się później, paaaaaaa

krolewna one i tak nasiąkną, ale połóż ręcznik papierowy na talerzu i odkładaj usmażone racuchy na papier on wciągnie nadmiar tłuszczu :tak:

Witam kochaniutkie:-)

Bardzo współczuję wszystkim mamusiom przeżywającym trudne chwile, życzę aby wszystko dobrze sie zakończyło...

Ja od wczoraj mam bóle brzucha, wydaje mi sie że to jelita bo mam silne zaparcia, a wczoraj jeszcze sie nachodziłam z córą po sklepach...

Jeżeli chodzi o leki w ciąży ja mam astmę i biorę non stop Oxis i Pulmikort tez sie obawiam wpływu... ale muszę :cool:

Ostatnia edycja:
Oliwka ja rowniez cierpie na zaparcia i gazownie;-) sprobuj suszone sliwki, morele ja do tego pilam na wieczor herbate z miodem (powinna byc woda) i aktivia, bez rewelacji ale co drugi dzien chodze z udana wizyta do Wuja Czesia ;-)
Pamietaj pic duzo wody, nie jesc czekolady i orzechow ;-)

reklama
Do góry