reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Dotkass, Ella1 - ja was ubiję hello ja właśnie kończę pracę i czytanie o makaronach to ostatnia rzecz jaką chcę robić ok :growl: zaraz mi język do tyłka ucieknie, boshe ja tak uwielbiam makarony a mój mąż i córka to tylko ciągle mięcho i ziemniaki :crazy:

a ja mam 2 dni urlopu więc dziś rozpoczynam już weekend jupiiiii :-)

Ostatnia edycja:
JAK TO NIE JESTEŚMY SŁONICAMI?!:-)- to poczekajcie jeszcze parę miesięcy- gwarantuję, że z nadejściem wiosny każda będzie czuła się jak słonica bez względu czy startowała z rozmiarem 34 czy dużo więcej :-):-p

Mam nadzieje, ze tak jednak nie bedzie:) Moja mama przytyla w ciazy 9 kg, mam nadzieje ze to dziedziczne:cool:

JAK TO NIE JESTEŚMY SŁONICAMI?!:-)- to poczekajcie jeszcze parę miesięcy- gwarantuję, że z nadejściem wiosny każda będzie czuła się jak słonica bez względu czy startowała z rozmiarem 34 czy dużo więcej :-):-p

Mam nadzieje, ze tak jednak nie bedzie:) Moja mama przytyla w ciazy 9 kg, mam nadzieje ze to dziedziczne:cool:

ja przytyłam 5 kg a nie mogłam sie ruszac i schylać :D zdecydowanie byłam słonicą przed porodem haha :p na 4 piętro wychodziłam 15 minut :D

Ella, ja w pierwszej myłam okna, ale sobie dawkowałam tą "przyjemność", ogólnie ponoć jak się długo trzyma ręce w górze przy wieszaniu np firanek można zasłabnąć o odklejaniu łożyska nie słyszałam, przecież nie skaczę, tylko powoli wszystko robię, ważne by nie szaleć :tak:

ankzoc, a sobie samej nie możesz makaronu zrobić? ja tak robię, że im co innego, sobie robię na co mam ochotę :tak:

ja teraz też myłam juz okna, niedługo znowu sie będe zbierałą za mało przyjemne zajęcie, ale firanek bym nie wieszała

a jeśli chodzi o dwójkę dzieci to dacie radę , jak rodziłam drugiego to mój starszy miał 15 miesięcy i się da ogarnąć dwojkę i nie miałam nikogo do pomocy:tak:, a co do zazdrości to gorzej jest jak się ma 2 czy 3latka, nawet z 4 latkiem moze być problem,

Dzwoniłam do labo, IgG nadal 650 , IgM 3,35, dodatnie trochę ponad normę, bedę dzwonić do pani od toxo

Ella, dzieki kochana :-)moj synus wlasnie imiona wybiera dla dzidka :-D juz ma swoje typy!
acha i chce by dzidzis spal z nim w lozku.... a spi na pietrowym ;-)
czekam na faworki, zamowilam u Mamy :-D jak beda wracac z placu zabaw maja cukiernie odwiedzic :-)
jak nie mialam ochoty na slodkie to nie mialam.... chyba sie wlasnie ochota odnalazla ha ha
jutro mam wizyte u dietetyka

Ostatnia edycja:
lenka, to chyba zależy od dziecka i bardzo dużo od rodziców, nie od wieku, moja siostra ma trójkę i między każdym jest 3 lata różnicy, nie było żadnych objawów zazdrości, wręcz przeciwnie, ogromna pomoc...a jej kuzynka natomiast (tutaj odegrało dużo wychowanie dziecka), pierwsze było tak zazdrosne (a różnica 2 lata) od drugiego, że samochodzikami nawet potrafił rzucać w Małą ze złością, więc chyba nie ma reguły, ważne, by to pierwsze nie czuło się odtrącone a żeby czuło się potrzebne i ważne, nawet w takich codziennych obowiązkach jak np., podaj mi plieluszkę, idź sprawdź czy dzidziuś śpi, posiedź z nim chwilę, poprowadź wózek itp :tak:

lenka21,
a jakie masz widelki IgM?? jaki jest przedzial na wynikach?

wiesz ja tez mam bb wysoki poziom przeciwcial IgG, ale juz przed I ciaza mialam... teraz wyszedl jeszcze wiekszy, podobno lab zmienil odczynniki na bardziej czule i wyniki wychodza wyzsze ale tak ma byc
u mnie wprawdzie jest ujemny wynik IgM

Ostatnia edycja:
reklama
własnie tego nie wiem bo nie mam tych wyników tylko dzwoniłam do laboratorium, ale gin też dzwonił i powiedział że IgM jest nieznacznie ponad normę ale dokładnie nie wiem ile, fakt jest taki że jest dodatni

Do góry