reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

zonqa ale się musiałaś zdenerwować :/ ale wszystko będzie dobrze zobaczysz!!
ja też mam krwiaczka i duphaston łykam.

Dbaj o Was. krwiaczek się na pewno szybciutko wchłonie! :tak:

reklama
Witam się i ja :)

U mnei bez zmian. Nadal mdłości i znudzenie. Wena na pisanie też nieszczególna. Małą męczy katar.

Zonqua-spokojnie- wszystko będzie dobrze- odpoczywaj :)

Witam równiez kolejna świeżynkę na forum- pisz pisz z nami :)

Miłego dnia Wam życzę!

zonqa ja mialam bardzo duzego krwiwka w 6tc i bylama przerazona. Tydzien temu dowiedzialam sie, ze nie ma po nim sladu:)
Nic tylko nie dzwigaj:)
Bedzie dobrze, zobaczysz:) Ja niepotrzebnie sie zamartwialam

Witam się i ja w tak piękny dzień :)

U mnie dziś od samego rana świeci słońce.
zonqa trzymam kciuki, leż i odpoczywaj, tak jak dziewczyny pisały niejedna ma krwiaczki, więc się nie stresuj, żeby bąblowi nie szkodzić.

I witam nowe kwietnióweczki.

witajcie kochane i znowu 10 stron nadrabiania... :cool2: popołudniami jestem padnięta do tego moje wymioty i mdłości mi dokuczają nawet laptopa nie odpalam a po 20 leżę już w łóżku, często biorę telefon i podczytuję co tam u was :-)

ladies- już planujecie kupić wózeczek... powiem ci szczerze, że ja sama zastanawiam się właśnie nad quinny alb mutsy evo :confused: ale pewnie podjadę do sklepu i obejrzę na żywo , porównam... Ja też miałam problem z karmieniem dopiero w 3 dobie dostałam nawału...i też okres po porodzie był dla mnie masakrą... to były 3 tygodnie męczarni, ja dostałam hemoroidy do tego ciągnęły mnie szwy niby też miała ich mało i 2 razy wylądowałam na antybiotyku bo miałam zapalenie pęcherza, nie mogłam siedzieć normalnie...w domu chodziłam z nadmuchanym kółkiem do pływania dla dzieci i na nim siadałam... powiem ci, że jakoś poród mnie nie przeraża ale właśnie to co będzie po nim..
jeśli chodzi o noce wstawanie to ja 1

lwica- wszystkiego Naj z okazji rocznicy... mam nadzieję, że mąż stanął na wysokości zadania :-D siedzę w pracy i czytam o tym twoim chlebku chrupiącym i o matko ślinka mi cieknie :cool2:

krolewnazmarcepana - kochana super, że kiwi ci smakuje popatrz Kiwi-jeden z najbardziej pożywnych owoców na świecie. | Sekrety Zdrowia

Tasiora- witaj... życzę dużo zdróweczka :-)

Marika1 -witaj :-) trzymam kciuki za twojego maluszka... super brzusio

myszka_1405 - witaj :-) moja córcia kocha króla lwa i wczoraj oglądałyśmy tą 2 część, powiem ci,że dla mnie to te teksty bardziej śmieszne dla dorosłych niż dla maluchów, Maja już nie oglądała z takim zainteresowaniem, jednak 1 częśc to klasyka ;-) Wow śliczny brzusio

eevciaa88- jak się dziś czujesz? wszystko ok? wiesz taki uczucie mogłaś mnie z przemęczenia, uważaj na siebie

yoohoosek- wiesz przyznam ci szczerze, że pracuję w biurze z kolegą i on jest bardzo wyrozumiały w kwestii mojego samopoczucia... czasami jestem padnięta po pracy, jednak muszę codziennie wstawać o 5.30 przygotować wszystko córcie do przedszkola. Powiem ci, że trochę boję się iść na zwolnienie a to tylko z jednego względu, że po prostu dopadną mnie te wymioty w nasilonym stopniu, tak jak było w 1 ciąży... tu jednak coś przez 8 godzin się dzieje... i czasami człowiek zapomina o tym :rofl2: heh wiem brzmi to dziwacznie... A na ból to może nospę rozkurczową weź!

Ella1- zdróweczka życzę

Notka- dużo zdróweczka dla synka.... na cierpią się te nasze maluszki :-(

madzikowska- niestety ja z opryszczką mam do czynienia od dawna w zasadzie każde osłabienie organizmu, przewianie, przegrzanie na słońcu czy zmarżniecie kończyło się opryszczką... teraz profilaktycznie gdy zmarznę lub się spalę na słońcu łykam heviran i miałam spokój, niestety w ciąży nie wolno go brać a że ja wymiotuję a ciąża osłabia organizm to możesz się domyślać co mi wyskoczyło :wściekła/y: smaruję ją maścią antyvir i jest już ok. A opryszczka wargowa nie jest niebezpieczna w ciąży... Jedynie opryszczka narządów płciowych, ale w tym temacie nic ci nie powiem bo nigdy nie miałam.. super brzusio

Bishopka- ech to przykre :-:)-:)-( rozumie twoje obawy, ale teraz na pewno musi być wszystko ok czego ci życzę

Oliwka 36 - słodkie te nasze dzieciaki, aż łezka się w oku kręci

zonqa- boshe kochana czytałam z takim przejęciem twój post... najważniejsze że wszystko w porządku uffff... trzymaj się dzielnie i dbaj o siebie

satyna - witaj i dołączaj do nas

doszłam do tematu rozstępów, otóż w pierwszej ciąży używałam jakiegoś balsamu... ale zabijcie mnie nie pamietam jakiego wiem, że miał różowe opakowanie i był mocno tłusty... smarowałam brzuch, biodra, pośladki... ale o piersiach nie pomyślałam bo po co :laugh2: i efekt jest taki, że nie mam na ciele rozstępów jedynie od spodu na piersiach ale to może po 2-3 , kremu jeszcze nie zaczęłam używać!

witajcie!

brzuchy piekne :-D

zonqa, lez, odpoczywaj i nie stresuj sie , tak jak dziewczyny pisza, bedzie dobrze i krwiak sie wchlonie!

a swoja droga to skad te krwiaki sie biora??

satyna, witaj :-) zapraszamy do pisania

Ella, moj maly tez z katarkiem :-( najgorsze sa noce, budzi sie przez zapchany nosek :-(

ja bym wam pokazała moj brzuch ale w dzien nie mam :p albo zalezy od dnia haha ;)

wiecie co upiekłam wczoraj to ciasto do torta i kurna dobrze ze je dzis rano przekroiłam, patrze a tu zakalec, ale 5 razy sprawdzałam patyczkiem !!! co ja robie nie tak ??
i pieke teraz biszkopta hehe:p

reklama
Do góry