reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ja dostałam takiego strasznego uczulenia w ciaży od oliwki z johnsona.

właśnie pochłonęłam 2 drożdżówki...jejuuu takie pyszniutkie ze się powstrzymać nie mogłam :sorry:

reklama
Witam kochaniutkie :-)
Nie nadążam za Wami z czytaniem :zawstydzona/y:

Moja córeczka wczoraj się dowiedziała, że będzie miała rodzeństwo, zareagowała cudnie:-) ja mówię do niej... wiesz, że będziesz miała rodzeństwo... na co ona z radością ja chcę siostrzyczkę... :-) a ja do nie a jak będzie braciszek, ona też będę kochać:-)

hej dziewczyny

dziś u mnie zaczął się 11 tc dość nie fortunie bo od wizyty w szpitalu:-( ale od początku. Miałam dziś rano iść na badania mocz morfologia itp. idę do łazienki podcieram się a tam brązowa wydzielina szok, płacz i telefon do Ł. by szybko wracał z pracy bo coś się z bąblem dzieje. Telefon do lekarza prowadzącego ten żeby jechać do szpitala i żeby się nie stresować i nie płakać. Jedziemy do szpitala po drodze zostawiamy Fifka w przedszkolu. Czekamy na lekarza minuty się dłużą niemiłosiernie ale dzielnie czekamy pod gabinetem USG. W czasie badania okazuje się że bąbel ma się dobrze rośnie pięknie, serduszku bije niestety utworzył się krwiaczek 1,5 X1,5 cm mały ale zagrażający poronieniem. Dostałam 3x1 dupasanu i 2x1 nospe forte no i zakaz seksu. Mam nadzieje, że krwiaczek szybko się wchłonie i już nie będzie takich przeżyć.

Hejka, ja takze jestem kwietniową ciężarówką :) Do niedawna zapracowana żona I. i mama dwuletniej Alicji. Teraz jestem skazana na leżenie w łóżku z powodu krwiaka :( Przedwczoraj wyszłam ze szpitala i wierzcie mi, że żadne forum nie jest w stanie zdołować i wystraszyć bardziej niż 5 dni na patologii ciąży :((
Co do objawów to mnie także cały czas muli i odrzuca na samą myśl o mięsie. Dodatkowo mam jeszcze jeden nietypowy objaw - niepohamowany odruch wymiotny podczas mycia zębów :D Tak samo było przy pierwszej ciązy i wiem, ze minie po urodzeniu ;)

Witaj kochana! Ja tez mialam krwiaczka, polezalam dwa tygodnie i juz ladnie sie wchlonal. Dostalam progesteron w zelu i to bardzo pomoglo.
U ciebie tez bedzie dobrze:) Jak sie czujesz teraz?

zonqa tak jak pisalam wczesniej, ja tez mialam krwiaczka, to nic groznego szczegolnie, ze juz tak daleko zaszlas:) Duzo lez, odpoczywaj, nie dzwigaj:) Mi nawet sexu lekarz nie zabronil przy krwiaczku...i jakos wszystko sie ulozylo dobrze;)
Nie stresuj sie tylko i duuuuuzo odpoczywaj, po 2 tyg nie bedzie sladu!

madziakowska zainspirowałaś mnie tym filmem "16 letnia mama"i musiałam obejrzeć,i oczywiście się poryczałam,nie wyobrażam sobie oddać mojego dziecka.Mala leżała obok i cały film się przytulała,taka grzeczniutka była:-)
zonga leż spokojnie i odpoczywaj,a na pewno wszystko będzie dobrze,a krwiak za kilka dni się wchłonie.

Ja właśnie zjadłam śniadanko,teraz nakarmię bąblicę i może uśnie.

Witajcie Kwietnióweczki :)
chciałam dołączyć do Waszego grona :) po raz kolejny mam nadzieję zostać mamą i mam termin na 11.04 :)
czytam Was już od jakiegoś czasu, strasznie dużo piszecie hihi :D

Witaj satyna-gratuluje serdecznie-ja tez mam termin na 11, choc przesuwa sie czasami na 9 bo doliczyc sie nie mozemy:)
Pisz nam jak sie czujesz, kim jestes i w ogole wszystkooooo:-)

reklama
Dziewczyny dzięki za słowa otuchy

Wiem, że z bąblem jest ok i to daje mi siłę. Leżę grzecznie i odpoczywam i jestem dobrej myśli bo lekarz powiedział że krwiaczek jest mały. A wizytę u swojego lekarza mam w środę więc mam nadzieję, że choć trochę się wchłonie do tego czasu.

Witam nowe kwietniówki

Do góry