reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Cytrusik- my sie wlasnie zastanwiamy nad filmem niby tyle tego jest ...ale tak naprawde nie ma z czego wybrac.Chciałam isc na Resident ale M nie chciał:/i tak myslimy i wymyslec nie mozemy:)))))
Bishopko- bardzo czesto zagladam na twój drugi watek gdzie bywasz czesto i trzymam za was mocno kciuki:)Zawsze mi sie kreci łezka w oku:(:unsure:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,

DZisiaj małe mdłości czuje jakbym miała zaraz leciec przytualac kibelek, ale zjadlam sniadanie wiec siedze i odpoczywam z rana wzielam sie za porzadki stad opoznione sniadanie.
Mam nadzieje ze te objawy nie ida w zła strone.

Dzisiaj odezwe sie pozno jedziemy z mała do mojej mamy na urodziny :) nikt nie wie ze sa jakies niejasnosci z ciążą nikt nie wie nawet ze jestem w ciąży...mam nadzieje ze ktos nie wyskoczy z glupia gadka a ja sie nie wygadam...
Czekam na meza i na poprawne usg wtedy sie zdecyduje na ogłoszenie nowiny

zycze miłego popoludnia , całego dnia i wieczora :)

pozdrawiam

Phelania, dziekuję Ci :happy2: przykre to, ale niestety nie ja pierwsza i nie ostatnia, a kciuki mi będą bardzo potrzebne.
aisak, życzę udanej imprezy, a mdłości to dobry objaw.:-)

mamakruszynki tak bardzo mi przykro..... Pamiętam jak moi rodzice musieli uśpić pieska którego miałam od podstawówki, sunia miała 19 lat (!!!!) i była już biedna ślepa i głucha, nie mogła chodzić..... Ta jej starość i fakt uśpienia były bardzo smutne, płakałam jak bóbr, nie mówiąc już o mojej mamie która strasznie to przeżyła. Wiem co czujesz.
Teraz też mamy psiaka i nie wyobrażam sobie jak to będzie jak się zestarzeje :(
tak to jest człowiek przywiązuje się do tych zwierzaków i nie wyobraża sobie życia bez nich.

Ja dziś mam jakiś słabszy dzień. Złapałam jakiegoś doła i siedzę w łóżku bo nawet wstać mi się nie chce :(
Ale Wam życzę miłego weekendu :)

no dobrze, to jak juz sie zaczelam udzielac, to chociaz sie przywitam ;-)

witamy i my rowniez jestesmy z terminem na kwiecien 2013, dokladnie na 18.

reklama
Dzięki dziewczynki za słowa pocieszenia,oczywiście czytając Was strasznie się poryczałam.Kurcze,ale to strasznie boli.Mamy jeszcze drugiego podhalana,a właściwie sukę Furię,i serce mi się kraja jak od wczoraj siedzi pod bramą i szczeka i piszczy.Nie chcemy już kolejnego psa,muszę teraz poświęcić dużo czasu Furci,Ona też musi oswoić się z nową sytuacją.
A tak bardziej pozytywnie,schody Nam dzisiaj przyjechały,piękne są,mam nadzieję że zamontują je w przyszłym tygodniu,na razie wsadzili Je do garażu,i będą malować,muszą odparować kilka dni,i w końcu będzie można normalnie wyjść na piętro.
Jak mąż zamykał bramę(zamyka się bardzo ciężko),miał małą na rękach,urwała się rączka,i poleciał jak długi,myślałam że zawału dostanę,a mała zamiast się wystraszyć zaczęła się śmiać na głos:)
idę nakarmić bąblicę bo się dopomina
Jeszcze raz Wam dziękuję

Do góry