reklama
majra
Fanka BB :)
ja już pisałam, że będę robiła badania prenatalne, i owszem usg z badaniem przezierności jest elementem tych badań, oprócz tego test podwójny z krwi, wiek matki i wywiad, co do wieku matki to wiem, że podwyższy mi prawdopodobieństwo 1:400 mniej więcej, jakby człowiek był chociaż 5 lat młodszy to by było 1:1000 albo i więcej, ja liczbami nie zamierzam się przejmować, najbardziej interesuje mnie wynik usg i badań krwi
yoohoosek
Właśnie Was nadrobiłam i chyba skomentuję tylko tą sprawę becikowego......
Naprawdę rewelacja, człowiek pracuje, płaci podatki, składki wszystko a jak państwo coś ma nam dać to od razu problemy.....
Taka 'polityka prorodzinna' promuję siedzenie bez pracy na zasiłkach, pomocy społecznej i rodzenie dzieci..... szkoda słów!!!!
Ehhhh zresztą nie ma co się denerwować i tak to becikowe o d*** rozbić, tak jak pisałyście na parę paczek pieluch i tyle
Naprawdę rewelacja, człowiek pracuje, płaci podatki, składki wszystko a jak państwo coś ma nam dać to od razu problemy.....
Taka 'polityka prorodzinna' promuję siedzenie bez pracy na zasiłkach, pomocy społecznej i rodzenie dzieci..... szkoda słów!!!!
Ehhhh zresztą nie ma co się denerwować i tak to becikowe o d*** rozbić, tak jak pisałyście na parę paczek pieluch i tyle
Ostatnia edycja:
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
yoohoosek, może to i tylko 1200 zł (dla niektórych aż), zawsze to coś, tymbardziej że jak piszesz, na co idą nasze podatki?na więźniów, płace polityków ect.
no co Wy serio? ograniczają becikowe? dziady jedne! tylko zwiększają podatki, a żeby coś dać dla rodzin to już dupa i tak w porównaniu do innych krajów to te 1000zł to była żenada!
pscółka wow! Twoja historia jest niesamowita i rzadko spotykana! to chyba było przeznaczenie, coś Was musiało ciągnąć do siebie ;-)
ja mam za tydzień prenatalne, ale usg, a co do testu podwójnego krwi, to chyba nie, ale nie jestem pewna
pscółka wow! Twoja historia jest niesamowita i rzadko spotykana! to chyba było przeznaczenie, coś Was musiało ciągnąć do siebie ;-)
ja mam za tydzień prenatalne, ale usg, a co do testu podwójnego krwi, to chyba nie, ale nie jestem pewna
klaudia011
Dotkass dokładnie nic tylko stąd spieprzać....rzad się bawi a człowiek musi wegetować.
Mój mąż niekiedy ma fuchy w Norwegii i wolę się nei wypowiadać o ile lepsze tam są zarobki za tą samą pracę co u nas.
ja jak rodziłam Filipa to miałam becikowego 1tys z gminny i dodatkowo 1tys. od pani burmistrz.
Mój mąż niekiedy ma fuchy w Norwegii i wolę się nei wypowiadać o ile lepsze tam są zarobki za tą samą pracę co u nas.
ja jak rodziłam Filipa to miałam becikowego 1tys z gminny i dodatkowo 1tys. od pani burmistrz.
zonqa
Szał, dziki szał...
HEJ
nadrobiłam zaległości
Co do rozwodów to jakiś czas temu dawała szanse mojemu Ł bardzo mało spędzał czasu w domu zawsze w pracy, z małym wiecznie ja siedziałam, mało rozmawialiśmy, seksu też niewiele i z mojej strony trochę z przymusem było. Czułam że się bardzo od siebie oddaliliśmy. Były łzy, kłótnie ale staraliśmy się rozmawiać powoli powoli i wszystko wróciło do ładu. Teraz jesteśmy szczęśliwi. Ale walczyliśmy o siebie i nasze szczęście.
Co do becikowego marne jest ale jakieś jest i tle w tym temacie
Nie wiem co miałam jeszcze napisać
Pozdrawiam Was i zmykam do apteki
nadrobiłam zaległości
Co do rozwodów to jakiś czas temu dawała szanse mojemu Ł bardzo mało spędzał czasu w domu zawsze w pracy, z małym wiecznie ja siedziałam, mało rozmawialiśmy, seksu też niewiele i z mojej strony trochę z przymusem było. Czułam że się bardzo od siebie oddaliliśmy. Były łzy, kłótnie ale staraliśmy się rozmawiać powoli powoli i wszystko wróciło do ładu. Teraz jesteśmy szczęśliwi. Ale walczyliśmy o siebie i nasze szczęście.
Co do becikowego marne jest ale jakieś jest i tle w tym temacie
Nie wiem co miałam jeszcze napisać
Pozdrawiam Was i zmykam do apteki
Miss Cinname
Na konflikt jest zastrzyk i nie powinno być kłopotów. Co do badań to ja jestem zapisana, ale to bardziej z powodu ciąży bliźniaczej. Lekarz nawet nie pytał, zresztą chyba i tak sama bym sie na nie zdecydowała. Obiecałam sobie dmuchać na zimne.
A becikowe to krew mnie zalewa. Jest kłopot, bo za dużo starych, a za mało młodych, ale żeby wesprzeć prokreacje to już nie. Najlepiej odebrać becikowe, zakazać in vitro, podnosić ceny i zastanawiac się dlaczego lidzie nie mają dzieci....
Dotkass - mimo powagi tematu rozbawiłaś mnie tymi ch...ami:-)
A becikowe to krew mnie zalewa. Jest kłopot, bo za dużo starych, a za mało młodych, ale żeby wesprzeć prokreacje to już nie. Najlepiej odebrać becikowe, zakazać in vitro, podnosić ceny i zastanawiac się dlaczego lidzie nie mają dzieci....
Dotkass - mimo powagi tematu rozbawiłaś mnie tymi ch...ami:-)
reklama
Podziel się: