reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Titamisu i Anknoz pozyczcie meżów!! Ja nie moge swojego do sprzątanie zagonić!! No ale co zrobic jak całe życie wszytsko robiła mamusia za niego i do tej pory chciałaby robic bo ja tak nie umiem jak ona!!:wściekła/y:

reklama
krolewnazmarcepana – takie kosmiczne ceny to mogą być tylko w Wawie:baffled:

Dotkass – jeśli powinnam mieć to badanie to zakładam, że dostanę na NFZ, żeby było śmieszniej robią w tej samej placówce i to za kasę i na NFZ. Ja już usunęłam swój wpis z listy kwietniówek, tak więc jak możesz to odnotuj przy mnie, że będzie jedno, a termin na 12.04 - z góry dzięki. Chyba tylko Miss i Agus mają dwójeczkę:-). Z tymi małżeństwami do 25 roku życia to ja niestety też łapię się do Twojej statystyki, tylko u nas było tak że pobraliśmy się w 2004 (po 5 latach znajomości) rozwiedliśmy się w 2008, a w 2011 pobraliśmy się ponownie i oboje jesteśmy teraz zupełnie innymi ludźmi:-).

Tasia001 – to orientuj się szybko czy chcesz to badanie, bo to bodajże do 14 tygodnia trzeba zrobić, bo później dzidzi za duże;-)

Pchla – spoko, to ja Cię biję na głowę, ja mam 33. Moja siostra ma 24 a dzieci 3,5 i 2,5. Moja kuzynka rok starsza ma już syna maturzystę, a rok młodsza 16-latka i 15 latka i 0,5 latka. Ja jestem w 10 tyg, ale czuję czasem takie bulgotanie i łaskotanie, które na 99% nie jest od układu pokarmowego. Ja wczoraj spałam od 19:00 do 5:30 dzisiaj rano, a w drodze do pracy i tak ziewałam:szok:

Ankzoc – no chyba raczej niekoniecznie norma, bo trzeba mieć skierowanie na to badanie i ktoś je na jakiejś podstawie musi dać. W cenę wchodzi usg genetyczne + test pappa, tych innych rzeczy o których piszesz nawet nie dałabym sobie zrobić:-D

tiramissu84- kochana u mnie to nawet nie musi być wkurzony :-D:-D:-D po prostu czasami marudzi jak baba, Ania pochowaj te buty... Ania zgaś światło... odkurzacz to już nie jest chowany do szafy, a stoi jako wystrój hihihi, bo m codzień musi odkurzać :-D:-D:-D

Pianka- ech w tym stanie to może nie źle cię wycisnąć z łez ten film :-D

Shy- ja też makarony i ryże, za to mój mąż ziemniaki i najlepiej kurczaka, myślałam, że jak córcia się urodzi to wspomoże mamusię i będzie dla kogo robić te makarony, naleśniki, pierożki a tu d... ona che pałkę i ziemniaki do tego buraczki :growl:

pscolka, a to historia!! :-) no byliscie sobie przeznaczeni :happy2:

ankzoc, to ja chetnie bede do Ciebie na obiadki wpadac :-D ... latem, gdy bede sie byczyc w Bialogorze ;-) chwila moment i jestem u Ciebie :-)

Czytam sobie zaległości i stwierdzam, że ze mną naprawdę coś nie tak. Na przemiennie chce mi się jeść a zaraz potem mdli (nie po jedzeniu, ale tak minuta po minucie). Staram się przemycać coś zdrowego, ale ochotę mam na bagietki, sery, colę...i na słodkie, po którym momentalnie mam mdłości. Moje fasolki są chyba zupełnie różne, bo jak może chcieć się jeść tego, co zaraz potem wywołuje zwrot? Tłumaczę to tylko tym, że jedno lubi, a drugie nie:-)
A co do męża...mój ma fale, raz posprząta, potem rzuci na to skarpetki. Chociaż teraz jest lepiej, bo nie chce, żebym ja sprzatała...a skoro za żonę wzięło się pedantkę. Cóż-widziały gały co brały;-)

a ja się już odmeldowuję... zmykam do domu wieczorem idę na parapetówkę ochrzczę koleżance toaletę :-D:-D:-D:-D:-D
miłego wieczorku

reklama
a ja muszę posprzątać właśnie a mam takiego lenia... mój K w pracy dziś od rana do nocy, jutro jeszcze 8h więc sama muszę się ruszyć

Do góry