reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Dziewczeta:)
KIedy konczy sie I trymestr? Ja znalazlam ze koncowka 12 tygodnia. choc zawsze wydawalo mi sie ze chyba 14?

Ja znalazłam taki podział:
[h=3]Trymestry ciąży[/h] Podział ciąży na trzy trymestry też nie jest wcale prosty. Uznanie, że trymestr oznacza trzy miesiące, jest uproszczeniem, nie tylko dlatego, że 40 tygodni nie dzieli się równo przez 3. Podział ten jest umowny i uwzględnia ważne etapy ciąży, a nie kalendarz. Przyjmuje się, że pierwszy trymestr trwa do ukończenia 12 tygodni ciąży. Trymestr drugi trwa od 13. do 26. tygodnia ciąży. Trymestr trzeci trwa od 27. do 40. tygodnia ciąży, a właściwie do dnia porodu. :-)

reklama
Nef fakt, rozłąka co za tym idzie zdrada zazwyczaj, bo umówmy się z gliny ulepieni nie jesteśmy i każdy potrzebuje sexu, albo chociażby przytulenia, bliskości drugiej osoby, a jak nie ma "pod ręką" tej "jedynej" bierzę się tą która pod ręką jest :tak:

a ja już po trzech porcjach spaghetti, siedzę z kakao, wafelkami i chyba zaraz pójdę spac, a miałam ogarnąć dom :dry:

ankzoc mam ten film na kompie ale nie miałam czasu obejrzeć ale jak polecasz to może się jutro zmobilizuję jutro jestem sama z córą to może na wieczór sobie włączę chociaż nie lubie wyciskacza łez..
Dotkass łoo matko brzemienna!! może faktycznie tam nie jeden łobuz zamieszkał ;) i dlatego trzy porcje - dla każdego po jednej :-D
Dziewczyny wspólczuję mdłości mi pomaga popijanie coli :/ ale trzeba na to patrzeć tak że są objawy jest dobrze!:tak:

reklama
Ja tez jadłabym makaron i ryz ale mój M uwielbia ziemniaki i musi byc do tego kotlet i w piatek zawsze jest ta sama gadka to dzisiaj post to nie ma normalnego obiadu!!:-)

Do góry