reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Dotkass gratuluję nowej funkcji :-)

Ja właśnie biorę udział w licytacji spodenek ciążowych (używanych) na moim forum o psach (dogomania). Aktualnie 5zł są warte. Jest kilka par, ale większość ma za krótkie nogawki jak dla mnie. Jak ktoś ma konto na tym forum to mogę podesłać linka. Ja będę miała spodnie a jakiś piesio miskę jedzenia:-)

dziewczyny, są dwa wątki zdjęciowe, padła propozycja by je połączyć w jeden, "zdjęcia nasze i naszych brzuszków"...wyrażacie zgodę na połączenie??

wiecie co, teraz tak zerknęłam i nie ma dwóch wątków zdjęciowych, tzn niby miał być zdjęciowy, ten "nasza waga i nasze brzuszki" czy coś takiego, ale tam żadnych zdjęć nie ma, więc jedno co zrobię to zmienię temat, na "nasza waga- rośniemy :)", a ten zdjęciowy na "zdjęcia nasze i naszych brzuszków" :tak:

również jestem za połączeniem wątków :happy2:

co do spania to teraz pobudka o 7 bo na 8 do przedszkola. Wieczór Filip zaraz po dobranocce idzie spać wiec nie ma źle.
W weekend śpi mi w dzień a w przedszkolu nie chce spać...a u nas leżakowanie obowiązkowe.
Dzisiaj mi pani mówi że chłopaki zaczynają Łobuzować..wiec jest nieźle...2 tydzień przedszkola heh ;-)

Dotkass ja też jestem za i może tak jak dziewczyny proponowały zmienić go na "prywatny" :). Nie wiem, czy to oznacza, że będzie miał jakieś hasło? Ale w każdym razie chyba tak będzie najlepiej :-)

hejj :p

jakos nie mam weny na pisanie :p zimno ciemno u nas :p
w sumie to wybrałabym sie do jakis lumpków tu w wieliczce, ale jakoś mi sie dzis nic nie chce :p

reklama
tiramissu, na wątek zamknięty wydaje mi się, że jeste jeszcze za wcześnie, za mało się znamy, jeszcze się wymieszamy, tzn niektóre przestaną pisać,ktoś nowy dojdzie, na chwilę obecną wydaje mi się, że to zdecydowanie za wcześnie...jeżeli chodzi o zdjęcia, proponuję wrzucać to na co się zgadzacie, nikt nie zmusza, by wrzucać coś czego nie chcecie, zresztą za kilka dni zawsze można usunąć to zdjęcie :tak:

mam do Was ogromną prośbę, żeby nie robić bałaganu w naszych wątkach, jeśli chcemy założyć jakiś nowy temat, zapytajmy czy reszta wyraża zgodę, czy jest potrzebny, może da radę podpiąć go pod jakiś inny- tak będzie nam łatwiej i będzie większy porządek :tak:

krolewna, mieszkasz w Wieliczce? uwielbiam :tak:

Do góry