reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

powiem wam dziewczyny, że mina męża bezcenna... ale odnośnie tej krwi to sobie dziś w nożem palucha rozcięłam :cool:

Notka- no to udanego wieczoru :-) super, że mąż chce być przy Tobie to miłe... i już wywal z głowy te pesymistyczne myśli :growl:

Nef- u mnie podobnie z porodem i ciążą zupełnie inaczej niż u mamy

reklama
to co prawda moja pierwsza ciaza, ale juz teraz moge stwierdzic, ze przechodze ja kompletnie inaczej niz moja mama swoje trzy.
ja praktycznie od razu zagrozenie, szpital, zwolnienie i to zwolnienie juz pewnie do konca:cool:
a moja mama we wszystkich trzech przypadkach pracowala doslownie do samego konca (a siostre i brata urodzila zaraz po swoim dyzurze, bo pracuje w szpitalu... poprostu w obu przypadkach skonczyl jej sie dyzur i poszla do innego skrzydla szpitala na porodowke :eek:)

ja też jestem za tym, żeby byli moderatorzy. Zawsze to łatwiej opanować forum. Pewnie niedługo też spamerzy nas nawiedzą.

Dotkass ja lubię lumpeksy ale moja teściowa jest mistrzem takich zakupów. Przynosi mi świetne ciuchy i mężowi też. Ostatnio dostał koszulę Versace :-) Muszę ją teraz na ciążowe uczulić.

A ja dziś mam dzień lenia. Idę do biblioteki bo czytadła się skończyły.

Miłego dnia Dziewczynki :-)

Witam brzuchatki:)

Ale pogoda az sie nic nie chce...

Co do moderatora tez jestem za Dotkass , a napewno by sie przydał choc jeden pozniej sie pomysli nad drugim:tak:

Dotkass- tez uwielbiam lumpeksy,ale w Warszawie jest ich kilkadziesiat ,trzeba tarfic na dobra dostawe:-DMoze znasz jakies dobre lump. w Warszawie?Ja chodzilam do Szmijzerki tylko tam drogo jak na odziez uzywana:eek:

Dzis weszlam na wage i sie przerazilam 75,1kg :szok::szok::szok:73,4 moja poczatkowa waga!!!! ide jak burza,z Alanem przytylam 27 kg ale w tym rzucilam fajki...i moze dlatego tak waga poszla w góre....na obiad mam zółta fasolke z mala iloscia bułki...musze sie wziasc bo chce przytyc do 11 kg:sorry:

ankzoc- ssssuper wynalazłas te ciuszki na allegro:tak:

pscolka- ja chyba sie zapisze do dietetyka!!!

White
- gratulujeudanej wizyty!!!!

A ja dzis mialam sen ze urodzilam chłopca który wygladał tak samo jak Alan:-D:-D:-DCiekawe czy sie sprawdzi:)

margot- ja sie balabym zjesc makrele ....jednak to ryba wedzona...no nie wiem

Młody spi wiec mam chwilke na sprzatanie....

Hej dziewczyny ;-)

ladies Udanego wyjazdu życzę !

white Gratuluję wizyty! Odpoczywaj, teraz już wszystko musi być ok !:tak:

Phelania Na Ursynowie jest kilka fajnych ale od siebie to chyba masz tu kawałek :-(

A na moderatora też proponuję Dotkass ( trzymam &&& za wizytę ;-)) .

Czesc...
Niemam ochoty po dzisiejszym incydencie ale chyba pokaże córci jak wygląda cyrk bo przyjechał do nas, tylko musze podskoczyc o cene biletu zapytac...

pozdrawiam was i zycze milego dnia..

reklama
Do góry