reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

pogoda pod psem..mała cos z katarem wrocila z przedszkola mam nadzieje ze to tylko chwilowe reakcja na zimno, do cyrkunie idziemy bylismy , zwierzatka biedne pod namiotem jednym małym niewiem jaks ie tam miescily deszcz pada wkolo namiotu pelno deszczowki, buty zapadaja sie pod wplywem mokrej ziemi a bilety dla dzieci 15 zl dorosli 30 zł troche drogo jak na takie warunki pogodowe,,wrocilysmy mała juz w lozku lezy robie herbate zjem cos i ide sie polozyc trzymajcie sie dziewczyny..jutro moze sie odezwe a moze dzisja jeszcze.pa

reklama
Boszzz jaka znów produkcja:szok::-)
Ja napisałam juz na lekarskim wątku co i jak u mnie,...

Pchła
- oczywiście, że mam stracha- ja widziałam na USG maluch dziś przed południem, a teraz leże bo mnie coś brzuch boli i już się kapeczkę martwię, żeby coś się dziać nie zaczęło:confused2:

Dorotka
- a może zostałabyś naszym jak to się nazywa..chyba właśnie administratorem? Przydałby się ktos z uprawnieniami do trzymania porządku, zakładania wątków, kasowania pomyłek...? Hmm?? Oczywiście zrobimy głosowanie, ale mój głos juz masz jakby co:-D
Za wizytę masz ode mnie oczywiście kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dawaj znać!

mama kruszynki- mam nadzieję że kruszynka zniosła dzielnie dzisiejsze wizyty?

Cytrusik- nie wspominaj mi o wadze ja jak dziś weszłam to się załamałam po całości +4,5kg to już nawet masakra nie jest,:-( Nie wiem co ja jem bo w cale nie jem tak dużo a mój organizm zwariował. W poprzedniej ciązy przytyłam tylko 10kg a w tej będzie jakiś koszmar:no::no::no:

Ewa30-ale my znamy Ciebie:biggrin2: mnie na kwiecień też się dzwig przyda jak tak dalej pójdzie. Też się łudze, że z mdłościami apetyt minie bo tragedia.:no:

Co do zdjęć to jestem za zamkniętym wątkiem- na kwietniówkach 2010 mamy taki i go uwielbiamy:-) każda wrzuca fotki swoje i maluchów i nie boi się że będą oglądac je osoby trzecie. Tylko mamy tam reżim ostry- do zamkniętego wątku dopuszczana jest osoba tylko gdy regularnie się udziela i pisze, a nie takie Ufo co się pojawia i znika raz na miesiąc czy coś. Każda dba o swoją prywatność:tak:

Nef i Ladies -zdrowia dla smyków i uważajcie na siebie.

Margot
- mnie sie po wędzonej rybie w ciązy tak odbija godzinami że dylemat się sam rozwiązuje. W sumie nie wiem czy można..jak dobrze uwędzona to chya nie zaszkodzi, ale nie wiem/

.....no i się dokopałam do tego że... Dotkas na moderatora!!!:-D:-D:-D

White Orchid-ogromnie cieszę się, że wszystko ok na wizycie i szkrabik rośnie zdrowo- oby tak dalej. Ja tez nadal z duphastonem zostałam przynajmniej do kolejnej wizyty 3.10 :sorry:

Ciąg dalszy nastąpi później bo nadrabiania za dużo:-)

hej

ja już po pracy, mały odebrany z przedszkola, pomysł na obiad jest mąż wróci późno więc mam chwilę by po odpoczywać przy BB.

Dotkass na moderatora !!!:-D Trzymam kciuki za wizytę i piękne zdjęcia maleństwa

Ja mam już upatrzonych sprzedawców na all

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pewnie w weekend posiedzę i kupie kilka bluzek, spodni i swetrów

Co do wagi to jutro się zważę i zamelduje wagę ale mam nadzieje że dużo nie przybyło. Choć dla wygody chodzę czasem w ciążówkach

hejka,
ja dziś byłam w przedszkolu, odwiedzić dzieci i moje dziewczyny :), zjadłam, posprzątałam i odpoczywam już.
Wczoraj byliśmy na Odwróceni zakochani - ogólnie dobry film, piękne zdjęcia, niebanalna historia, trochę mało akcji, no ale to romans ;)

Ktoś tu miał być w krakowskiej galerii którejś? Królewna? Jest coś na promocjach?
Gratuluję pomyślnych wizyt:) , Dotkass, jak Twoja?
Najlepiej jak ktoś się zgłosi na moderatora, będzie najłatwiej :) i zapewne nikt nie będzie przeciw.

Odnoscnie ciuchow - ja postanowilam w tej ciazy kupic tylko jedna ciazowa rzecz - spodnie rurki jeansy.
Pozostala czesc mojej garderoby bedzie calkowicie nieciazowa :)
Wczoraj bylam w Arkadii i kupilam sobie 2 bluski i sweterek - po prostu w takim stylu, ze sa dluzsze, ale elastyczne, wiec brzuch sie zmiesci jak urosnie.

Jak sie zmobilizuje to strzele fotke brzucha dzisiaj i wrzuce na forum, zobaczycie jak mi urosl :)
Generalnie to juz wyraznie widac ze jestem w ciazy :)

hejka,
ja dziś byłam w przedszkolu, odwiedzić dzieci i moje dziewczyny :), zjadłam, posprzątałam i odpoczywam już.
Wczoraj byliśmy na Odwróceni zakochani - ogólnie dobry film, piękne zdjęcia, niebanalna historia, trochę mało akcji, no ale to romans ;)

Ktoś tu miał być w krakowskiej galerii którejś? Królewna? Jest coś na promocjach?
Gratuluję pomyślnych wizyt:) , Dotkass, jak Twoja?
Najlepiej jak ktoś się zgłosi na moderatora, będzie najłatwiej :) i zapewne nikt nie będzie przeciw.

Agus byłam dzis w galerii, w mothercare nie ma żadnych ciuchów ciążowych
w h&m są promocje, ale nie ma tez nic z H&M mama ;/
tak myslałam.. bo w krakowiskiej to cięzko coś dostać tam zaraz sie rozchodzi to co na promocji
takze nic nie kupiłam, ale moze sie wybiore do bonarki jeszcze
zobacze :p

i co będzie ten wątek zdjęciowy ?? :D bo chce zobaczyc jak wyglądacie, bo ja to o każdej mam jakies swoje wyobrażenie :D haha ;)))))

a ja dzis przeszukuje internet w poszukiwaniu barwników spożywczych, literek i dekoracji na tort bo musze jutro najpoźniej coś zamówić ;/

witajcie
Ja chciałąm sobie kupić spodnie ciążowe ale były same duże rozmiary, ciuchy z poprzednich ciąz nie nadają sie na wyjście, a wszystkie spodnie są mi ciasne i chodzę z gumką na guziku:szok:
Jutro się okaże ile przybyło, mam nadzieję że nie więcej jak kg, chociaż przed chwila robiłam gofry:zawstydzona/y:

Dotkass na moderatora

A co do snów to dzisiaj śnił mi się maluszek i go karmiłam piersią, cudowne uczucie, za to przedwczoraj sen masakra :no:nie chcę nawet pisać oczywiście też o ciąży

Hey dziewczyny!
Wlasnie sporo sie napisalam i zamiast wyslac odpowiedz kliknelam "odpowiedz" i wszystko mi sie skasowalo :wściekła/y:
Piszecie duzo o ciuchach z lumpeksow i ze sa niektore firmowe. Powiem wam ze jestem w szoku bo nigdy tam nie bylam i nie pomyslalabym ze mozna cos fajnego znalezc, ale jak zrobi sie pogoda to moze zajrze do jakiegos porozgladac sie moze cos upatrze :-).
Dotkass pisala ze zgadza sie na moderaora wiec pewnie niedlugo zacznie dzialac. I czekamy na wiesci jak dzidzia...
Whitec gtaruluje udanej wizyty
Krolewnazmarcepana super za sama potrafisz zrobic torcik to pewnie dla Mai ja zawsze zamawialam bo balam sie ze cosik mi nie wyjdzie.

Ide poszperac troche na allegro a pozniej sie poloze bo jestem padnieta lataniem po urzedach od 9 do 15. Masakra. Ale jutro to sobie odbije i poleniu****e....
papaapa

reklama
Hey dziewczyny!
Wlasnie sporo sie napisalam i zamiast wyslac odpowiedz kliknelam "odpowiedz" i wszystko mi sie skasowalo :wściekła/y:
Piszecie duzo o ciuchach z lumpeksow i ze sa niektore firmowe. Powiem wam ze jestem w szoku bo nigdy tam nie bylam i nie pomyslalabym ze mozna cos fajnego znalezc, ale jak zrobi sie pogoda to moze zajrze do jakiegos porozgladac sie moze cos upatrze :-).
Dotkass pisala ze zgadza sie na moderaora wiec pewnie niedlugo zacznie dzialac. I czekamy na wiesci jak dzidzia...
Whitec gtaruluje udanej wizyty
Krolewnazmarcepana super za sama potrafisz zrobic torcik to pewnie dla Mai ja zawsze zamawialam bo balam sie ze cosik mi nie wyjdzie.

Ide poszperac troche na allegro a pozniej sie poloze bo jestem padnieta lataniem po urzedach od 9 do 15. Masakra. Ale jutro to sobie odbije i poleniu****e....
papaapa

wiesz co ja tez nigdy nie byłam w lumpku, kurcze tez mam znajome co tam cuda znajdują, ale chyba trzeba umiec szukac ;d a to chyba nie na moje nerwy :p
jakbym wiedziała ze w tym konkretnym znajde ciążowe ciuchy to chetnie bym poszła, ale tak to sie do grzebania nie nadaje, chyba zektos poszuka za mnie a ja bede przymierzac haha :D

aaa ja nie jestem jakąś super kucharką :p na roczek tort tez zamawiałam bo chciałam z lukru plastycznego :D był piękny i pyszny (a ja za tortami nie przepadam :p)
a teraz znalazłam bardzo łatwy przepis, biszkopt to z resztą prosto upiec
a masa i dekoracja będzie z serka śmietankowego (takiego jak na sernik sie kupuje) i do tego dodam tylko barwnik i bedzie kolorowo :)
jeszcze myślałam o kolorowym biszkopcie ale chyba za duzo tego ;P z reszta w przepisie jest czekoladowy :p
ale najgorsze będzie jak mi nie wyjdzie ten tort :D a goście przyjadą i ... :p

Do góry