reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

madzikowska cudowne wieści. Świetnie ze wizyta udana i z maleństwem wszystko OK.
Pchełko możliwe ze zgaga jest po cebuli i czosnku, mnie jak na razie nic sie nie dzieje. A cebulę zaczęłam wprost uwielbiać i nie potrafię jej sobie odmówić. ;-)

Ja Młodego odprowadziłam do przedszkola...teraz lekkie ogarniecie chaty i robienie obiadku. ;-)

Mój Młody ze stycznia jest i w sumie jakoś bardzo ta pora roku nam się we znaki nie dała. wtedy akurat nie było takiej ostrej zimy. :happy:

reklama
hej :p

moje dziecie wstało dzis o 9.30 ;[;[ i kurcze nie wiadomo czy usnie w południe a ja mam zadania na jutro robić na uczelnie ;[;[ zawsze cos ;/
ale juz sobie postanowiłam z ejak bede wracac z uczelni to ide do galerii po czapke dla małej w reserved widziałam piękne i moze jakiś ciuch z h&m mama no chyba ze nie ma przecen to nie zapłace tyle za spodnie ;[ ;p

a ja wam powiem jeszcze ze jakos nie mam na nic ochoty, chodzi o jedzenie :| nawet mnie nie mdli ani nic ale nie che mi sie nic jesc ;p
a któras z was pisała ze mdłości nasilają sie w ciągu dnia i pod wieczór, ja mam tak ze wstaje to jest super, a potem jest w miare a najgorzej jest wieczorej, bo po 18 nie moge nic zjeść

krolewnazmarcepana ja mam podobnie-apetyt jest rano a po 15 juz coraz gorzej..Najlepiej na wieczor znosze owoce. Ale serka czy jogurtu juz bym nie tknela...W ogole jakos zle znosze nabial..

Tak sobie mysle, ze niedlugo pojawia sie juz czerwcowe mamusie..:)

Nef nie jesteś sama. Mnie też telefony bez przycisków denerwują (dlatego mam stary dopóki się nie rozleci:-p)

A ja dopiero wstałam... miałam straszną noc. O 2 w nocy pobudka, że sąsiada zalewamy. Okazało się że nie my tylko jeszcze piętro wyżej sąsiadce zawór poszedł, a jej nie było w domu. Mąż latał pół nocy z gospodarzem zakręcać główne zawory. A rano szedł golić się do swojej babci, która mieszka na szczęście 3 bloki dalej. Zamieszanie na pół osiedla oczywiście. Wodę mam od 10 minut.

Witam z rana piękne panie ;)

wstałam dziś o 9 co mnie cieszy, wyspałam się, wstałam tylko mega głodna, kurcze nieprzyjemne to uczucie jak bym miała zaraz zemdleć..blee..
rozmawiałam z mamą chyba z pół godziny..poinformowała już parę osób z rodziny i wszyscy w szoku, no oby nic się u mnie nie zmieniło, wiem że jest jeszcze wcześnie...nastawiam się na 2 i koniec!
coraz częściej odczuwam brzuszek, jakieś ukłucia, ciągnięcia, czuję że coś tam się dzieje, oby same dobre rzeczy :) My idziemy dziś do kina, w środy bilety za 14 zł w cinemacity :) Film- odwróceni zakochani :)

madzikowska, super wieści, dużego bąbelka już masz :D
dużo z was będzie miało już drugie dziecko, fajnie zawsze to można się poradzić w wielu kwestiach :)

krolewnazmarcepana ja mam podobnie-apetyt jest rano a po 15 juz coraz gorzej..Najlepiej na wieczor znosze owoce. Ale serka czy jogurtu juz bym nie tknela...W ogole jakos zle znosze nabial..

Tak sobie mysle, ze niedlugo pojawia sie juz czerwcowe mamusie..:)

ehh a ja owoców nie moge, warzyw nie moge, mięsa to w ogole nie lubie :p

a chciałabym owocki jeść bo uwielbiam, ale wczoraj zjadłam jabłko i nie było super wieczorem ;/

ej a ja nie wiem własnie czy mówić komus czy nie... w sumie to z rodziny troche osób wie, ale nie opowiadają o tym :p wiec narazie to taka tajemnica troche :p
znajomym to wcale nie mówiłam :p

Ja miesa tez nie lubie, ale staram sie wmusic w siebie czasami jakas ladna szyneczke. Lekarz mi mowil, zeby raczej nie jesc kurczakow bo to wszystko hodowane na hormonach i sztucznie. Ja 2 razy w tygodniu jem rybe, a dzisiaj to nie wiem juz sama...moze nalesniki z serem, hmmmm

Lece do miasta, dzis mam urodziny wiec zamierzam kupic sobie cos ladnego:)

Ja miesa tez nie lubie, ale staram sie wmusic w siebie czasami jakas ladna szyneczke. Lekarz mi mowil, zeby raczej nie jesc kurczakow bo to wszystko hodowane na hormonach i sztucznie. Ja 2 razy w tygodniu jem rybe, a dzisiaj to nie wiem juz sama...moze nalesniki z serem, hmmmm

Lece do miasta, dzis mam urodziny wiec zamierzam kupic sobie cos ladnego:)

wiesz co ja ogólnie kiepsko z mięsem i rybami, nie lubie tłustego nie lubie jak coś w tym miesie znajde bleh az mi sie niedobrze robi ;/
ogólnie nie zjem miesa jak sobie przypomne ze to cos sie kiedys ruszało haha:p
a ryby tez nie przepadam (chociaż moj szwagier kiedys przepyszną zrobił to taką moge jesc i nie smierdziała) a ogólnie nie lubie zapachu smazonej czy pieczonej ryby bleh ;p

ja jestem bardziej warzywna i serowa :p

w pierwsszej ciąży tez nie jadłam miesa :p ale bylo ok ;p

reklama
Hey mamuski :-) dziekuje dziekuje, tez sie ciesze ze jest ok teraz czekam na wiesci od Was....

Tiramissu spodnie kupilam w H&M jedne w Auchan za 20zl a drugie w Galerii za 40zl i wszystkie tej samej marki jedne kupilam ciut wieksze bo wiem ze i tak niedlugo sie przydadza a pozniej placic za jedna pare 150zl to mi sie nie usmiecha. Wkleje ci fotke tych spodni wiec sama ocen czy fajne

Cytrusik nic sie nie przejmuj nieporozumieniami ze swoim facetem, wiem jak horomony kazdej z nas buzuja i nie jestem wyjatkiem i tez ze swoim nie moge ostatnio sie dogadac, nawet nie zainteresowal sie jak bylo na wizycie u lekarza takze nie wie ze jest juz wszystko ok. I tak jak mowisz zamiast przytulic to jeszcze ma focha... Ale wiesz jak ja robie. Przyrzadzam sobie pyszne jedzonko, kawusie bo uwielbiam, wlaczam spokojna muzyke i ciesze sie ze mam mala kruszynke w sobie, dzisiaj nawet poczulam leciutkie ruchy. Zapytalam lekarza czy to mozliwe a on ze tak bo z kolejna ciaza mozna wyczuc je wczesniej do tego moje malenstwo jest silne wiec jak spokojnie leze to czasami cos poczucie ale tak leciutko :-) Wiec tym sie cieszmy a nasi niech nam zazdroszcza bo nie wiedza jakie to cudowne uczucie a przyjdzie czas ze sami przyleca :tak:

Dotkass u nas pogoda narazie super nawet sloneczko przebija sie przez chmurki i masz racje poranny spacerek robi swoje, super swieze powietrze, do tego pyszne sniadanko i chce sie zyc...

Ja dzisiaj mam tyle energii w sobie ze az gory moglabym przeniesc ale poki co mam pelno spraw papierkowych bo wlasnie oto dzisiaj otworzylam wlasna dzialalnosc :-) i bedzie to bar wiec mam pelno roboty bo lokal jeszcze nie gotowy. Ale poki co jest wszystko na dobrej drodze wiec pozniej klikne do Was

Trzymajcie sie papa.....

gatki.jpgspodnie.jpg a to sa te spodnie z H&M

Do góry