reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Wybaczcie Kwietnióweczki za najście :-D
Próbuję zgarnąć Dotkę hi hi.

Dotka - marsz na staraczki :tak::-D

o nie! ;-) Dotka zostaje z nami, nie oddamy :-D
pozdrawiam Staraczki!

Dziekuje za mile przyjecie:)
ja jestem bardzo zmeczona, spac moge pare razy dziennie, poza tym innych obajwow brak, no moze oprocz bolacego kregoslupa-szczegolnie dolnego odcinka. Myslalam, ze kregoslup boli w ostatnich miesiacach a tutaj nie wiem dlaczego-czy t mozliwe ze od hormonow?

tak, tak od hormonow wlasnie, pozniej bola wyzsze partie ;-)

Dotkass, ja w czwartek mam usg :-) i wizyte u gina tez, tez sie ciesze!!

lece po mego Ksieciunia do przedszkola, pa pa , do napisania :-)

reklama
Dziekuje za mile przyjecie:)ja jestem bardzo zmeczona, spac moge pare razy dziennie, poza tym innych obajwow brak, no moze oprocz bolacego kregoslupa-szczegolnie dolnego odcinka. Myslalam, ze kregoslup boli w ostatnich miesiacach a tutaj nie wiem dlaczego-czy t mozliwe ze od hormonow?
mnie też łupie w kręgosłupie najcześciej jak kłade sie spać i wtedy dopiero jest wyczyn żeby sie ulozyc i zasnąc normalnie...

spokojnie dziewczyny zostaję, ale na staraczki i tak zaglądam, bo ciężko rozstać mi się z dziewczynami, które nie ma co ukrywać zrobiły mi się bardzo bliskie :tak:

ja znów wpierdzielam tosty, dziś tostowy dzień, nawet na obiad zjadłam tosty :sorry2:

Notka, no ja mam nadzieję, że i USG będę miała na wizycie :dry:

jejuu ale mam smaka na tosty..osz WY!!
a mój toster popsuty, muszę coś z tym zrobić!

ja mam trochę badań do zrobienia...ale to w przyszłym tygodniu, wizytę kolejną mam 26.

a powiedzcie mi chodzicie do wc często?? bo ja z tym to mam nieporozumienie :/ co chwile
a mdłości rzadko miewam i plecy nie bolą - na razie ;-)

a ja nie robię w tosterze, tylko w zwykłym opiekaczu typu mini piekarnik (żeby tak nie grzać chałupy) - lubie jak serek jest z góry przypieczony:tak:
ja też nie robię w tosterze, tylko w sandwich tosterze, uwielbiam te trójkąciki z roztopionym serkiem :tak:, a w piekarniku to lubię takie zapiekanki, ale z chlebka, ewentualnie byłeczki i też lubię wtedy przypieczony serek :-)

Hej dziewczyny!
Pchla Witaj wśród kwietniowych mamuś !

A ja właśnie lubiłam tosty bardzo, takie jak Dotkass napisała a teraz w ogóle nie mam na nie ochoty. :-(

Dzisiaj mam o wiele lepszy dzień jeśli chodzi o samopoczucie i udało mi się załatwić wszystko pięknie na uczelni. ;-)

Idę zjeść kluski śląskie i mięsko w sosie- MNIAM!

Dziewczyny, smaka mi narobilyscie na tosty, a ja dzis mialam biala rybke i mizerie na obiad. Nie moge zmusic sie do picia mleka, odpycha mnie strasznie-ktos ma moze podobnie?

Klaudia ja takze ciagle biegam do toalety a to dlatego, ze macica sie chyba rozrasta i naciska na pecherz. Nigdy nie wstawalam w nocy a teraz obowiazkowo musze 5 czy 6 rano. Niestety ponoc juz tak bedzie do konca...

Czy wy macie moze problem z zaparciami? Ja probuje jesc suszone owoce ale raczej srednio to dziala..

u mnie zależy od dnia jeżeli chodzi o tosty;-) czuję się kolejny dzień dobrze, bez mdłości albo przez to, że wchodzę w trzeci miesiąc
albo... mam takie głupie myśli, że tam już nic nie ma...

reklama
Oliwka nie mozesz w taki sposob myslec! Widze, ze masz juz dwojke dzieci a jednak chyba lek zawsze pozostaje ten sam, prawda...? Ja tez mam wieczne obawy, najchetniej robilabym usg codziennie by sprawdzic, czy wszystko jest w porzadku... Tym bardziej , ze na poczatku wykryto u mnie malego krwiaka ktory co prawda juz sie wchlonal ale towarzyszy mi jakis wieczny strach..

Juz teraz powinny zanikac objawy z poczatkow ciazy. Glowa do gory na pewno wszystko jest dobrze!

Do góry