reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Kobietki ale narobiłyscie smaka na te tosty.. muszę zmobilizować męża do zreperowania tostera!!! nie ma bata!!:-):-):-)u Was tez świeci takie piękne słoneczko!! Po pracy zamierzam leżakować na balkonie!!

reklama
a ja mam dosyć słońca, zupełnie jak nie ja...może dlatego, że siedząc w domu mam go non-stop gdy tylko jest :dry:, ale jutro to może sobie hamak zawieszę i poleżę z książeczką :-)

Nef, mi tez przy kazdej ciazy tez same badania zlecaja, niby do niektorych to mam wyniki , ktore sie nie zmienia...ale robie za kazdym razem, za free ;-)
teraz tez dostalam pakiet do zrobienia..... wlasnie ...wlasnie...bede musiala rano przed praca isc... trzeba bedzie wczesniej wstac :szok:

a wczoraj moj synek polozyl sie ze mna bym mu na dobranoc poczytala, zaczelam go glaskac po wlosach i ... oboje usnelismy :happy2:

Shy, tosty rzadza !!! ;-)

Dotkass, ja sie ciesze z tego sloneczka :-) korzystamy z kazdej chwili, wlasnie Mama do mnie dzwonila ze moj syneczek tak pieknie na swiezym powietrzu w ogrodku sobie spi :)
po przedszkolu jak odbieram starszaka to tez siedzimy do kolacji pod orzechem w ogrodku :-) cudny czas.... boje sie ze zaraz plucha nastanie i nici z byczenia sie na trawce

Ja też mam bardzo dziwne sny,erotyczne również:-),ale to ponoć normalne w ciąży,i nie ma się co przejmować,ani brać do siebie.
Nie mam żadnych przeczuć jeśli chodzi o płeć dzieciątka,mąż chciałby synka,a mnie obojętne.ważne żeby zdrowe było.
Wczoraj zrobiłam szarlotkę i podałam z lodami pychotka.

reklama
Dziekuje za mile przyjecie:)
ja jestem bardzo zmeczona, spac moge pare razy dziennie, poza tym innych obajwow brak, no moze oprocz bolacego kregoslupa-szczegolnie dolnego odcinka. Myslalam, ze kregoslup boli w ostatnich miesiacach a tutaj nie wiem dlaczego-czy t mozliwe ze od hormonow?

Do góry