reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

u mnie z tym ksztaltem brzucha sie nie sprawdza, obydwa przy chlopcach byly duze i rozlane
dla mnie to tez sa madrosci ludowe i wierzenia niz prawidlowosci ;-)

Dotkass, no urosne...urosne....wiem :-( startowalam z nadwaga niestety wiec w tej ciazy NIE MOGE przytyc 26 kg jak w poprzednich.... chcialabym nie wiecej 11kg
wiec to ze nie tyje teraz bardzo mnie cieszy

ankzoc, super ze sie dobrze bawiliscie i mdlosci nawet poszly precz!
my tez do 1h bylismy, to byla dobra godzina dla mnie :)
a wczoraj poszlam spac o 20.30 :-) i wcale sie raniutko dzis nie obudzilam ;-)

zaraz wyjde na lunch to sobie znow buleczki dzem kupie...

reklama
A tak w ogóle to mam pytanie odnoście płci, macie jakieś przeczucia"? Ja w pierwszej ciąży założyłam, że ma być dziewczynka i inne opcji nie ma hihhih:-D oczywiście do końca 6 m-ca nie było wiadomo, a jak już się mała pokazała haha to nie było wątpliwości...
Teraz zero przeczucia nic...

u mnie zawsze imiona byly wczesniej niz dzieci wiec teraz wypada ze bedzie dziewczynka ;-) bardzo bym chciala, poki co to tylko marzenie bo przeczucia nie mam

no u mnie to tylko ja chciałam dziewczynkę w rodzinie męża bart ma synka a siostra aż 3 synów, więc co on ma mieć dziewczynkę :cool: hahah jak zadzwoniłam do męża i powiedziałam będzie dziewczynka on odp mi "trudno następnym razem będzie Jaś" A teraz poza córcią świata nie widzi... mała owinęła go sobie w okół palca :-D

Dotkass- my własnie z Mają skończyłyśmy wcinać tosty :-D

Notka -to super, że tobie też się zabawa udała i też wczoraj zasnęłam przed 21 , byłam padnięta no ale zaliczyliśmy też poprawiny tym razem wzieliśmy córcię. Ps. to życzę córci

Ostatnia edycja:
ha ha moj maz chciala dwoch synow i ma ;-) ... i ja tez poza nimi swiata nie widze
to oczywiste, ze dzieci sie kocha nie ze wzgledu na plec

a jakie to sa tosty francuskie??

ja teraz nie mam przeczucia..może jeszcze przyjdzie ;-)
a Filip..odkąd pamiętam chciałam mieć synka Filipa...no i tak zostało hihi;-)

Dotkass ależ bym zjadła takiego tosta...pychotka

na razie stworzyłam zupę ogórkową...i zaraz biorę się za jedzenie :sorry2:

Agus86, BLIZNIAKI!!!! :-D :-D :-D dobrze ze ciaza trwa 9 miesiecy...jest czas by sie oswoic... przygotowac ;-) GRATULACJE!!

mam takie mdlosci ze az mi sie plakac chce.... juz wolalabym zwymiotowac to moze by mi ulzylo...a tak... :-( wczoraj na kolacje ziemniaki z maslem jadlam i szklanka kefiru.... wazylam sie w sobote, -1,5kg mniej

hej, dzięki :) właśnie się zastanawiam ile ta moja ciąża będzie trwac, bo wiadomo bliźniaki rodzą się trochę szybciej. Więc może i pojawią się już w marcu, ale co tam zostaję z wami :):)

Agus, super :-) ja tam wiem, że mój termin porodu też może się zmienić, bo USG jeszcze nie miałam, ale czuję się kwietniówką i też zostaje tu :tak:

reklama
Witam popoludniu :)
Dziewczyny zauwazylam na ręce taka plamke..niema śladu ugryzienia i nie swędzi...ma któraś pomysł co to może byc?
Jutro jak nie zejdzie mam zamiar sie wybrac do lekarza..
Palmka jest jasno rózowa o wymiarach mniejwiecej 2,5cm na 2,5cm i jest delikatnie wypukła..

plamka.JPG

.....

Do góry