zozzolko powiem CI , że tych z pszczółką maja mieliśmy dwa kartony, jak nam sie skończyły i kupiłam zwykłe to od razu nam dwa przeciekły... coś gorzej rzepy trzymały albo nie wiem co....nie wiem czy to tylko moje doświadczenie...?
reklama
iza876
Fanka BB :)
Fel u nas były ok te z pszczolka i z hipopotamem.dobrze ze piszecie ze promo na pampki bo nawet nie wiedziałam Eh mi tez sie marzy małe m ale chyba skończy sie na marzeniach
anila
Anka :-) mialam raczej na mysli to sprzatanie po wskazaniu co ma robic.. Dlugo na niego czekalam ale teraz juz bym nie wymienila na inny egzemplaz :-) ja sie smieje ze facet idealny to unikalna kompozycja zalet pozadanych i wad ktore da sie akceptowac... Takich bez wad nie ma
Wlasnie pada snieg z deszczem...
Myslicie juz o prezentach? Ja szukam czegos dla emka... Jak to u was wyglada? Kazdy kazdemu, dzielicie sie, losujecie czy tylko dzieci... U nas glownie dzieci dorosli tylko symbolicznie poza nami...
Kot zajal moj fotel...
Cos czuje ze i ja wybiore sie do biedry... Te Reniferki :-)
Wlasnie pada snieg z deszczem...
Myslicie juz o prezentach? Ja szukam czegos dla emka... Jak to u was wyglada? Kazdy kazdemu, dzielicie sie, losujecie czy tylko dzieci... U nas glownie dzieci dorosli tylko symbolicznie poza nami...
Kot zajal moj fotel...
Cos czuje ze i ja wybiore sie do biedry... Te Reniferki :-)
My w tym roku wyjątkowo bardzo skromnie z prezentami - Ksaweremu kupuję te dwa pudła klocków, może coś jeszcze, a reszcie po jakimś fajnym słodyczu i tyle. tzn rodzicom i siostrze i szwagrowi... Niestety, kryzys....
Anila - no to opatrznie Cię zrozumiałam, sorki, dobrze, że robi mój ojciec po powrocie z pracy zazwyczaj walnie się na kamapie i patrzy w tv/laptop...
Anila - no to opatrznie Cię zrozumiałam, sorki, dobrze, że robi mój ojciec po powrocie z pracy zazwyczaj walnie się na kamapie i patrzy w tv/laptop...
zozzolka
nie widze nigdzie tych kolcków z biedronki dajcie link
Anila hehe wzieły cię te reniferki sa jeszcze husteczki swiateczne ale nie wiem jakie one w srodku czy takie jak te w sprzedazy normalnej tylko opakowanie swiateczne to te dla mnie niefajne te co były po 7,99 sa super takie jak huggies tylko nich uzywam a aprzeszłam przez wszystkie chusteczki jakie istnieją
moze któras kupiła juz je i cos powie o nich
już nic nie pisze o starszej pani bo mnie tak potem będziecie kojarzyć po żmijce
Anila hehe wzieły cię te reniferki sa jeszcze husteczki swiateczne ale nie wiem jakie one w srodku czy takie jak te w sprzedazy normalnej tylko opakowanie swiateczne to te dla mnie niefajne te co były po 7,99 sa super takie jak huggies tylko nich uzywam a aprzeszłam przez wszystkie chusteczki jakie istnieją
moze któras kupiła juz je i cos powie o nich
już nic nie pisze o starszej pani bo mnie tak potem będziecie kojarzyć po żmijce
Ostatnia edycja:
anila
Anka u nas w domu rodzinnym bylo podobnie, napatrzylam sie tez u siostry i znajomych wtedy sobie obiecalam ze nigdy nie zwiaze sie z nikim z leku przed samotnoscia :-)
I u nas w tym roku skromnie bo ja na rodzicielskim a doszedl kredyt ale choinka bedzie :-)
Jakos tak mi juz predko do swiat :-) juz bym chciala...
I u nas w tym roku skromnie bo ja na rodzicielskim a doszedl kredyt ale choinka bedzie :-)
Jakos tak mi juz predko do swiat :-) juz bym chciala...
Dziewczyny padam jestem zmęczona oczy mi się kleją wczoraj cały dzień w Poznaniu zahaczyłam o Ikea szukałam rozwiązań na kuchnię i znalazłam Majka zachowywała się świetnie
Niestety nie znalazłam żadnych płytek ani paneli co by mi się podobały
Niestety nie znalazłam żadnych płytek ani paneli co by mi się podobały
iza876
Hej. Anzeram fajniesze udało Ci sie cos znaleźć : zazdroszczę urządzania własnego "m" Ehh M pojechał po zakupy, młoda spi a ja nie mam co robić Nudzi mi se, rano posprzatalam i leże ..
anila
zozolka - dzięki, jeśli chodzi o chusteczki to pozostaniemy przy dotychczasowych :-)
Anezram - kuchnie znajomi robili w IKEA i bardzo fajna im wyszła, i stosunkowo niedrogo do wielkości... no i faktycznie IKEA ma fajne rozwiązania
u nas w nocy pierwszy mróz... teraz piękne słońce aż złudzenie że jest ciepło
chyba po drugim śniadanku skoczymy do miasteczka po jakieś warzywa...
Mania i kot bawią się razem... kot wie że Mania jest ważniejsza od niego i czuje przed nią respekt... fajni są
Anezram - kuchnie znajomi robili w IKEA i bardzo fajna im wyszła, i stosunkowo niedrogo do wielkości... no i faktycznie IKEA ma fajne rozwiązania
u nas w nocy pierwszy mróz... teraz piękne słońce aż złudzenie że jest ciepło
chyba po drugim śniadanku skoczymy do miasteczka po jakieś warzywa...
Mania i kot bawią się razem... kot wie że Mania jest ważniejsza od niego i czuje przed nią respekt... fajni są
reklama
wiosna2013
Witajcie z rana
zozolko - tu masz link do katalogu biedronki, w nim są te klocki Święta w Biedronce
anila - nastrajasz nas świątecznie, a ja jakoś daleko jestem jeszcze od świąt. Owszem o prezentach myślę, ale nic poza tym. To chyba dlatego, że najpierw czeka mnie inne ważne zadanie i na razie na nim jestem skupiona. Oj, to będą piękne święta. Pierwsze z córeczką....magia
Ja się zaraz zbieram dać małej kaszkę, później fryzjer, zakupy warzyw ....i chyba biedronka. U mnie słoneczko świeci od rana i nastraja mnie pozytywnie! Na Celsjusze nie patrzę
Miłego dnia!
zozolko - tu masz link do katalogu biedronki, w nim są te klocki Święta w Biedronce
anila - nastrajasz nas świątecznie, a ja jakoś daleko jestem jeszcze od świąt. Owszem o prezentach myślę, ale nic poza tym. To chyba dlatego, że najpierw czeka mnie inne ważne zadanie i na razie na nim jestem skupiona. Oj, to będą piękne święta. Pierwsze z córeczką....magia
Ja się zaraz zbieram dać małej kaszkę, później fryzjer, zakupy warzyw ....i chyba biedronka. U mnie słoneczko świeci od rana i nastraja mnie pozytywnie! Na Celsjusze nie patrzę
Miłego dnia!
Podziel się: