reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Lenka super teścik! :) Teraz juz będziesz spokojniejsza. Jesli testy u lekarza miały czułośc 100 ml :)szok:) to nic dziwnego,że druga kreseczka była blada. :tak:
bakteria trzymam kciuki za wizytę &&& :tak:
Anka4 gratuluję udanej wizyty!! 7mm - to kawał kropka!:tak:
Ciekawe ile mój będzie miał w przyszłym tyg...

reklama
Julianka 33 powiem Ci, że od razu zauważyłam na monitorze moją fasolkę ;) Była całkiem spora i gin powiedziała, że jest pierwszorzędna :-)Nie mogę się doczekać bijącego serduszka!!!
Moja pani doktor nieźle się uśmiała kiedy zapytałam jej czy czasem tam gdzieś nie kryje się drugi pęcherzyk ;p Na całe szczęście jest jeden ;)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :tak:
Lena głowa do góry nie martw się na pewno mieli zepsuty test :sorry2::tak:. Tak się zastanawiam czy takie testy są w Polsce:dry:
Anka4 hahaha boisz się bliźniaków ;-)- zresztą ja też :-p
Królewna :-) super
U mnie dzień do d.... tak mi M okap zamontował że dziś przy myciu spadł mi na czoło i obtarł nos :no: wiem że śmieszne i mało prawdopodobne ale możliwe, mało tego zapomniał o moich urodzinach :zawstydzona/y: dziecko pamiętało a on nie :-(

Dotkass suuuuper!Cieszę się razem z Tobą!Bombowy gin i jeszcze bardziej bombowy dialog!:-):-D:-D:-)
Ella też nigdy nie robiłam bety tzn.w pierwszej ciąży nie robiłam i teraz też nie robię.Wierzę,że wszystko jest ok.
Lena skoro tyle testów wykazało,że jesteś w ciąży a jakiś jeden doooopiaty u lekarza się pomylił to kochanie JESTEŚ W CIAZY:tak: Naprawdę w tej Norwegii to mają chyba jeszcze gorszy sprzęt niż w Polsce a przynajmniej testy.Ja zawsze robiłam testy rano właśnie dlatego,że w ciągu dnia wyniki są niemiarodajne.
krolewna Tobie również gratuluję wyników!Byle do przodu:-)
Anka ale fajnie!Też bym chciała zobaczyć fasolinkę-Zuzię.Uczucie niesamowite prawda?
Julianka w przyszłym tygodniu to już będzie kawał kropka:cool2:
A ja mam wizytę w piątek na 14 i już mega stresa:zawstydzona/y: ja jak zawsze panikara przed każdą wizytą.Jeszcze całe dwa dni czekania i tyle nerwów. Dobranoc dziewczynki i spokojnej nocy bez wstawania na siku:-):-D:-)

Neli STO LAT,STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdrowego fasolka albo fasolinki!!!!!!!!!!!!!
:biggrin2::-):-):-):-D:-D:-D:-D

Witajcie z rana :tak:
Ewa dziękuje :-)
oczy sine nos też, spać się chce a trzeba do pracy jechać jeszcze deszcze pada- jak mi się nic nie chce :baffled:

Dzieńdoberek:-)
Neli bidulko, już sobie wyobrażam jak to musiało wyglądać.A faceci cóż... tacy są i taka ich natura.Nie na darmo się mówi,że bez nas by zgineli:blink:
Mój póki co,pamięta o ważnych datach ale nie wiem co będzie np.za 10 lat. Za to jest strasznym bałaganiarzem i doprowadza mnie to czasami do szewskiej pasji:wściekła/y: Powinnam mieć na stałe przyczepiony do tyłka odkurzacz,mop i ścierkę:szok:
Wczoraj o 23 pochłonęłam big kanapkę a później mnie wzięło na słodkie i dodałam do tego pół paczki wafelków:baffled::szok::baffled::szok:
Zaczyna się...
Słonecznego dzionka życzę!

reklama
Anka4 następnym razem będą bliźniaki:-D
bakteria suwaczki są dla wszystkich ;-)Mnie tez się bardzo ten suwaczek spodobał...czuje prawie tak jakbym widziała już kropka :-)
Ewa30 już się nie mogę doczekać USG :tak:
Dzisiaj mam termin @ i zrobiłam teścik - żeby sie upewnić czy kreseczka jeszcze jest:
a.jpg - Darmowy hosting plików

Do góry