reklama
iza876
Fanka BB :)
Hehe grupowe prasowanie No to uruchamiamy skypy i żelazko w ruch!
anila
ha to se poszłam na spacer z dzieckiem... 10 min... jak by mi w mieście taki numer zrobiła po tym jak zniosłabym ją z 3 piętra to bym się trochę zdenerwowała ale tutaj :-) pięć razy mogę z nią chodzić na spacer 10 min.
lenka21*
2+3 = MY
ja nie byłam jeszcze z Olkiem i mam wyrzuty sumienia, a on jeszcze spi i juz nie wiem czy się wybiorę, wczoraj też był tylko raz i to pół godz a dziś wcale, pranie pozbierane, posegregowane, część do prasowania czeka
smile cieszę się że coraz lepiej już, oby tak dalej, buziaki dla Franusia
smile cieszę się że coraz lepiej już, oby tak dalej, buziaki dla Franusia
iza876
Lenka ja tez jeszcze nie byłam i daje se dzisiaj spokój . Kurcze młoda mi cos kaszke cały czas a w poniedziałek szczepienie:/ i nie wiem czy czekać czy iść jutro do lekarza chcial ja ululac a ona nie bo 1000 innych rzeczy ciekawszych
Tasia001
A moja córa ostatnio spaceruje ze swoja prababcią:-). Z jednej strony mi szkoda tych wspólnych spacerów, ale przynajmniej trochę odpocznę i zatęsknię za moją Złośnicą.
Czy Wasze dzieci też chcą być teraz ciągle przy Was? U nas jakaś masakra jest od kilku dni. Sama w pokoju nie zostanie, bo jest histeria. Sama zasypiała teraz jak mnie nie widzi przy łóżeczku to są wrzaski....
Czy Wasze dzieci też chcą być teraz ciągle przy Was? U nas jakaś masakra jest od kilku dni. Sama w pokoju nie zostanie, bo jest histeria. Sama zasypiała teraz jak mnie nie widzi przy łóżeczku to są wrzaski....
wawka2013
A ja nie prasuję Suche, wyprane ubrania wkładam do szafy i dopiero jak potrzebuję, to sobie prasuję. Prasować lubię ale mi się nie chce
Tasia: siostra mi mówiła, że dzieci zaczynają mieć w pewnym okresie lęk separacyjny i że to normalne i najważniejsze że mija.
Oj jak fajnie. Brat męża miał dziś szkolenie w Warszawie i wpadł na dwie godzinki na kawę. A że lubi dzieci to sobie odpoczęłam bo się małą zajął
Zębate mamy jak często myjecie ząbki swoim maluchom? Ja tylko przed snem i nie wiem czy nie za rzadko.
Tasia: siostra mi mówiła, że dzieci zaczynają mieć w pewnym okresie lęk separacyjny i że to normalne i najważniejsze że mija.
Oj jak fajnie. Brat męża miał dziś szkolenie w Warszawie i wpadł na dwie godzinki na kawę. A że lubi dzieci to sobie odpoczęłam bo się małą zajął
Zębate mamy jak często myjecie ząbki swoim maluchom? Ja tylko przed snem i nie wiem czy nie za rzadko.
iza876
Tasia Zdrowka dla Twojego m u nas tez Lena nie lubi byc sama, wogole to moje dziecko uwielbia byc w centrum uwagi, nie powiem bo zaczela sie bawić sama w łóżeczku ale najczęściej trzeba byc przy niej bo inaczej sa krzyki Wawka ja myje rano jej zabki przy przebieraniu i porannym myciu i po obiadku. Czasem na noc jak nie spi bo jak zasnie to niechęć jej roxbudzac. A czym myjecie?? Bo ja wacikuem namocxonym woda. Gdzieś czytałam ze powinno sie rumiankiem ale nie wiem ile w tym prawdy
reklama
pscółka i spółka
Tasia - niestety często ma dzień pod tytułem "bez mamy ani rusz", dlatego jedzenie muszęprzygotowywać jak śpi, albo mieć zamrożone i tylko do odgrzania. A cokolwiek mogę zrobić dopiero jak pójdzie spać, na szczęście chodzi wcześnie
wawka - jeszcze nie myję, jutro dopiero mąż pastę kupi.zaskoczył mnie trochę Junior z tymi ząbkami
wawka - jeszcze nie myję, jutro dopiero mąż pastę kupi.zaskoczył mnie trochę Junior z tymi ząbkami
Podziel się: