reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Zdrówka dla maluszków :-) u nas jutro mija 7 miesiąc, prawda czas szybko leci

My też już po spacerku, strasznie dzisiaj wietrznie, brr zmarzłam niesamowicie. Małą opatuliłam jak mogę najbardziej, a sama wyskoczyłam na letnio :baffled: mam nadzieję, że nic mnie nie złapie...

reklama
My mamy jesienny kombinezon, taki ciepły michu, pod nim tylko rajtki i bodziak na długi rękaw. Na wyjazdy np do CH kurteczka, bodziak, bluzka, spodnie i rajty. Na nogi adidaski albo ocieplane. :)

Anka87 a jaki rozmiar stopki ma Ksawerry? Pytam bo ja nigdzie bucikow nie mogę znaleźć na Lenke:/ ma tylko takie materialowe ocieplane jakby kapcie:/ ze 3 pary. Ale takich konkretów to nie ma:/ wszystko rozmiary powyżej 20-stki. Moja gwiazda juz spi na noc:) po kapieli, pojedzona i zasnela:) idę wkoncu se kolacje zrobic ..

Phel, Fel, Anka: najlepsze życzenia dla dzieciaczków. Oj rosną nam szkraby.

U nas pogoda była piękna. Byliśmy u mojej siostry na obiedzie. Super tak się spotkać z rodziną.
Michalinka weszła na nowy poziom komunikacji: piszczy cały dzień :-D I to jak głośno. Na początku myślałam, że jej coś dolega, ale wygląda na zadowoloną :-D
No i szykujemy się do prawdziwego raczkowania: na czworaka buja się do przodu i do tyłu :-D Śmiesznie to wygląda.

Wszystkiego najlepszego dla jubilatów :) Nas dopadła jakaś grypa Maja ma kaszelek byliśmy u lekarza żeby się nie rozchorowała a ja złapałam od niej i rozkłada mnie. Co można wziąść na grypę jak się karmi ?

Iza - adidaski w dziecięcym, a ocieplane w h&m, te nasze nie maja sztywnej podeszwy. A rozmiar 16-17. :)

Anezram - ja brałam Paracetamol, na kaszel Pyrosal, a na bol gardla psikany Tantum Verde.

Witajcie
Ja na spacerki ubieram córę w jesienną kurtkę. Ona ma podpinkę- bluzę. A pod nią zakładam polar. Na nóżki rajstopy i ocieplane spodnie, skarpety, buty.A całą otulam kocem. Jeszcze chwilę wstrzymam się z kurtką zimową i kombinezonem.
Dziś dałam małej nową zabawkę. Grającą gwiazdkę.Mała zamiast układać z kolejnych elementów piramidę, wolała ją gryźć. Ale to może sposób zapoznania się z nową zabawką, przecież musi ja najpierw dobrze zbadać:-D

reklama
Hej laski,

Pobodka 6.15 buuuu .... Marceli spał do 7.30:) Juz pobralam siusiu Alanowi teraz Marcel mi został raz juz przeciekl...wrrrr wiec czekam ale zaraz wsiade na rowerek bo pozniej nie bedzie kiedy ze wzgledu iz zostaje sama z dzieciakami do 16 wiec bedzie wesolo:sorry:

Dziewczyny kurcze do mnie dochodzi dopiero teraz ze za miesiac prawie swieta ciesze sie jak dziecko:-Dmoze dlatego ze jestesmy teraz komoppletna rodzinka:-D juz sie nie moge doczekac zapachu choinki:) .

Wynalazałam w lidlowskiej gazetce za 70zł swiecace łezki na okno od wewnatrz ,jest kilka trybow zawiesze chlopakom na oknie zamiast lampki chociaz na ten miesiac zawsze cos nowego no i taka aura Świateczna:-)

Do góry