reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Wydaje mi się, że któraś z nas wkleiła kiedyś tam link do konkursu. Mi oczywiście się nie chciało brać udziału. Poprawcie mnie jeśli się mylę.

reklama
Phel- długo się czekało, już myślałam, że nie przyjdzie :confused2: jeszcze m na dodatek mi dogadywał, że to taki pic- bo niby kto da coś za darmo :eek:
Mnie z tego interesuje piramidka z kółek i ewe. szczeniaczek uczniaczek ;-) jak na złość w okolicy tylko jeden sklep :crazy:

AAA tak ostatnio wygląda u nas zabawa :-)
Zdjęcie0130.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0130.jpg
    Zdjęcie0130.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 54
iza876- Wspólne Odkrywanie tu jest ten link co podawalam w linkowni ale juz dawno,widze ze juz zakonczyli:/

izik-jesli wypelnilas formularz i poszlo to na bank dostaniecie ja czekalam miesiac :pPP

wawka-ja wklejalam chyba duzo chetnych mam bylo bo juz zakonczyli akcje:-D,,

Izik-Emilka to sliczna dziewczynka (HA JAK PASUJE :pPPPP

Buu ja to oczywiscie mam spóźniony zaplon:eek::-D Izik fajnie sie Emilka bawi:) sadzasz ja czy sama siada? Wawka wydaje mi sie ze zaczyna sie juz taki okres u naszych pociech:/ przynajmniej u mojej. Jest to samo jak ktoś ja weźmie a ona nie chce to koniec ,płacze i trudno ja uspokoić :(

iza - nie wiedziałam, że są takie testy. Rozumiem, że to waptece do nabycia.
Phel - ja dzisiaj byłam na spacerku przed południem i pogodasuper. I właśnie postanowiłam rano, że napisze na forum jaka super jesień namsię trafiła. A ćwiczysz? Bo ja codziennie rano i potem humor lepszy, możedlatego widzę świat w różowych kolorach:-D:-D
wiosna - ja daję słoiczki, więc jaglanej nie kupowałam, alejak już będę gotowała młodemu ja to raczej taką zwykłą, dla dorosłych. A co dodostępności, może warto napisać do producenta/dystrybutora gdzie dostarczają w Twoimmieście.

Junior siedzi i pije z kubeczka wodę - jejku ile ja na to czekałam, a wystarczyło podgrzać:-D

hej dziewczyny

Izik jak ja zazdroszczę że Twoja Michalinka tak spokojnie siedzi... Mania ani na sekundę nie pozostanie spokojna, wciąż sie wspina, wdrapuje, podnosi, skacze, odwraca, przewraca, wywraca... ufff

tak i ja dość długo czekałam na grzechotkę - Mani się podoba :) już myślałam że mi przejdzie koło nosa bo podałam nowy adres (wsiowy) a przeprowadzka sie opóźniła... aż tu siedzimy sobie listonosz puk puk i oto jest :-)

Mania ma właśnie sesję z teletubisiami - jak ona słodko reaguje na bajki... jedną dwie jej puszczamy

no i faza niejedzenia jest chyba w apogeum... ile ja się nagimnastykuję żeby zjadła słoiczek... a jadła już półtora, albo duży...
Phel - też mam jakąś deprechę... wszystko mnie drażni i męczy... to ciągłe sprzatanie i pranie i Ci moi panowie to takie lokalne fleje... się nauczyli że jestem w domu i dbam o porządek i nic już nie robią... czasem mam ochotę usiąść i płakać...

no i deszcz...
i przychodzi do nas kot... podchodzi do drzwi tarasowych i czeka na jedzonko... dostaje parówę albo resztki z obiadu :-) a Mania pod drzwiami siedzi i piszczy do niego...

ja kaszę jaglaną daję Mani tylko w jednym słoiczku bobovity - jagnięcina z kaszą jaglaną... ale dziś mam pomysł ugotować jej marchew w całości i dać do siateczki niech sobie poje...

iza- sadzam, ale potrafi się sama podnieść jak się położy ;-)
anila- Emilka a nie Michalinka, pomyliłaś z wawką :-D noo cieszę się, że potrafi się sama zająć sobą. Dzisiaj siedziała tak praktycznie cały dzień, jak na razie to jej się nie znudziło :-)

No właśnie Anila, też mi się wydało, że pomyliłaś nasze szkraby :-D
Ostatnio próbuję zachęcić moją Michalinkę do zabawy w trakcie kąpieli. Ale ona za bardzo się nie cieszy z tego. Ani się nie chce bawić, ani chlapać wodą. Jakaś taka poważna. Czy u was też tak jest?

reklama
pscólka -hahaha ja mieszkam w niezlej dziurze:-D bo u mnie pochmurno wietrznie i mżawka;)

Oj dziewczyny nie mam juz sił dzis Alan tak mi dał w kosc ,ze moja cierpliwosc dosiegnela zenitu:eek: Towarzystwo spi M w pracy a ja ogladam "na dobre i na złe":-)

Ostatnia edycja:
Do góry