reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Mamo córeczki czytałam 4 razy;) a bo pamietam ze jest miedzy wami konflikt, i czy to chodzi o to ze napisali żebyś Ty pamietala:confused2::-D Eh do mnie dzisiaj to połowa rzeczy nie dociera;-) niedenrwuj sie;-)

reklama
iza no co Ty to tylko ja mam inną szatę ??

forum2.jpg

Załączniki

• forum2.jpg
    forum2.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 29
witajcie

wreszcie mam net!!!
jak dobrze :happy:

u nas spokojny dzień, pojechałyśmy z Manią do miasta i z rozczarowaniem stwierdziłam że jest ono to miasteczko zupełnie nieprzystosowane dla matek z wózkiem i tych co na tym wózku muszą spędzić życie... 90% sklepów ma wejście z kilkoma wysokimi dość stromymi a wąskimi schodkami... nie do pokonania... a nie zostawie na zewnątrz...

i uwaga uwaga Mania zjadła zółtko!!! bez zająknięcia otwierając buźkę nim nałożyłam na łyżeczkę... z resztą obiadku marudziła ale zdecydowałam zarzucić pomysł ze strzykawą bo nie chcę mieć potem problemów z odzwyczajaniem...

Anezram - trzymam kciuki abyście się zaadaptowały do nowej sytuacji i Ty i Maja... najtrudniejsze są zawsze pierwsze dni... potem będzie łatwiej najważniejsze żebyś była twarda :) powodzenia!

miłego wieczoru!

fel u mnie tez nowa... ładna

Ostatnia edycja:
witam

u mnie Gosia niby chora, niby nie - nie wiadomo co. Wczoraj miała temp. 2x zbijałam, rano stan podgorączkowy i tyle.
Do przedszkola nie poszła, a w sumie nic jej nie jest. Oczywiście wstała skoro świt, za to jak jest przedszkole, to ciężko ją z wyra wyciągnąć...:baffled:

felidae a u mnie forum po staremu, ciekawe dlaczego tak?
anezram powodzenia w pracy!

Nie to chyba ja po prostu nie zrozumiale napisałam hihi wybaczcie mi ...

Chodzi o to ze tesciowie maja w kuchni zawieszony kalendarz i na dacie 8 listopada maja napisane " URODZINY EDYTKI " ( była od mojego męża on z nią był chyba 7 lat.. ) Moim rodzicom to głupiego sms z zyczeniami nie potrafią napisać.. Ostatnio pytałam teściowej czy ma jakieś zdjęcie od męża takie do roczku a ona do mnie : Czekaj sprawdzę może będzie w tych zdjęciach co EDYTKA oddała.. I dlatego nie wiem czy oni mi to mówią , robią żeby mi dowalić na każdym kroku czy są tacy bezmózgowi bo ja już po prostu nie mam na nich słów..

Ostatnia edycja:
kruczka to ty bardziej kumata:-D
boziu, dziadkowie co miesiąc obchodzą "urodziny", a ja ledwo zarejestrowałam, że pół roku stuknęło:-D

edit: czyli zagadka się wyjaśniła.... nikt nie skumał:-D

Ostatnia edycja:
U mnie też nowe forum!!! :szok: Oj nie lubię zmian. Ciekawe czy da się przestawić na stare.
Mamo_coreczki: teraz zrozumiałam. Nie zazdroszczę takiej rodzinki. Jedyne co pozostaje to się nie przejmować.

reklama
Witajcie Dziewczyny ;-)
U mnie też nowe forum. Sporo czasu nie pisałam, ale starałam się czytać Was regularnie ;-)

Niestety dopadło mnie jakieś choróbsko :wściekła/y: Dopiero co stoczyliśmy walkę z katarem Oli który trwał 1,5msc to teraz mnie nie oszczędziło. Mam nadzieję, że znowu się nie zarazi bo ten Jej katar był dla mnie koszmarem ;-(
Nie wiem czy wiecie, ale od dzisiaj w Lidlu jest promocja na pampersy. Ja udałam się tam z rana i kupiłam dwa kartony. Teraz mamy zapas ponad 300pampersów (4) za w sumie nie duże pieniądze (jedno opakowanie 88zł)

Ola już śpi także mama ma teraz czas dla siebie. Miłego wieczoru Kobietki :-)

Do góry