reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Mamo córeczki czytałam 4 razy;) a bo pamietam ze jest miedzy wami konflikt, i czy to chodzi o to ze napisali żebyś Ty pamietala:confused2::-D Eh do mnie dzisiaj to połowa rzeczy nie dociera;-) niedenrwuj sie;-)

reklama
iza no co Ty to tylko ja mam inną szatę ??

forum2.jpg

Załączniki

• forum2.jpg
    forum2.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 31
witajcie

wreszcie mam net!!!
jak dobrze :happy:

u nas spokojny dzień, pojechałyśmy z Manią do miasta i z rozczarowaniem stwierdziłam że jest ono to miasteczko zupełnie nieprzystosowane dla matek z wózkiem i tych co na tym wózku muszą spędzić życie... 90% sklepów ma wejście z kilkoma wysokimi dość stromymi a wąskimi schodkami... nie do pokonania... a nie zostawie na zewnątrz...

i uwaga uwaga Mania zjadła zółtko!!! bez zająknięcia otwierając buźkę nim nałożyłam na łyżeczkę... z resztą obiadku marudziła ale zdecydowałam zarzucić pomysł ze strzykawą bo nie chcę mieć potem problemów z odzwyczajaniem...

Anezram - trzymam kciuki abyście się zaadaptowały do nowej sytuacji i Ty i Maja... najtrudniejsze są zawsze pierwsze dni... potem będzie łatwiej najważniejsze żebyś była twarda :) powodzenia!

miłego wieczoru!

fel u mnie tez nowa... ładna

Ostatnia edycja:
witam

u mnie Gosia niby chora, niby nie - nie wiadomo co. Wczoraj miała temp. 2x zbijałam, rano stan podgorączkowy i tyle.
Do przedszkola nie poszła, a w sumie nic jej nie jest. Oczywiście wstała skoro świt, za to jak jest przedszkole, to ciężko ją z wyra wyciągnąć...:baffled:

felidae a u mnie forum po staremu, ciekawe dlaczego tak?
anezram powodzenia w pracy!

Nie to chyba ja po prostu nie zrozumiale napisałam hihi wybaczcie mi ...

Chodzi o to ze tesciowie maja w kuchni zawieszony kalendarz i na dacie 8 listopada maja napisane " URODZINY EDYTKI " ( była od mojego męża on z nią był chyba 7 lat.. ) Moim rodzicom to głupiego sms z zyczeniami nie potrafią napisać.. Ostatnio pytałam teściowej czy ma jakieś zdjęcie od męża takie do roczku a ona do mnie : Czekaj sprawdzę może będzie w tych zdjęciach co EDYTKA oddała.. I dlatego nie wiem czy oni mi to mówią , robią żeby mi dowalić na każdym kroku czy są tacy bezmózgowi bo ja już po prostu nie mam na nich słów..

Ostatnia edycja:
kruczka to ty bardziej kumata:-D
boziu, dziadkowie co miesiąc obchodzą "urodziny", a ja ledwo zarejestrowałam, że pół roku stuknęło:-D

edit: czyli zagadka się wyjaśniła.... nikt nie skumał:-D

Ostatnia edycja:
U mnie też nowe forum!!! :szok: Oj nie lubię zmian. Ciekawe czy da się przestawić na stare.
Mamo_coreczki: teraz zrozumiałam. Nie zazdroszczę takiej rodzinki. Jedyne co pozostaje to się nie przejmować.

reklama
Witajcie Dziewczyny ;-)
U mnie też nowe forum. Sporo czasu nie pisałam, ale starałam się czytać Was regularnie ;-)

Niestety dopadło mnie jakieś choróbsko :wściekła/y: Dopiero co stoczyliśmy walkę z katarem Oli który trwał 1,5msc to teraz mnie nie oszczędziło. Mam nadzieję, że znowu się nie zarazi bo ten Jej katar był dla mnie koszmarem ;-(
Nie wiem czy wiecie, ale od dzisiaj w Lidlu jest promocja na pampersy. Ja udałam się tam z rana i kupiłam dwa kartony. Teraz mamy zapas ponad 300pampersów (4) za w sumie nie duże pieniądze (jedno opakowanie 88zł)

Ola już śpi także mama ma teraz czas dla siebie. Miłego wieczoru Kobietki :-)

Do góry