reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

SMILE--3mamy kciuki, teraz za telefon, oby jak najszybciej zadzwonili
Ty postaraj się w miarę mozliwości odpocząć psychicznie, bo tam trzeba będzie być twardym
ściskam mocno Franka, trzymam kciuki, slemy pozytywną energię i ciepłe myśli
będzie dobrze!

reklama
Smile trzymam kciuki ! Wszystko będzie dobrze ,Franus jest silny i Bóg ma go w swojej opiece . Mam nadzieje ze szybko do Was zadzwonia! U nas wczoraj było szczepienie, młoda nawet nie kwinkla, jestem bardzo dumna z niej:)) i w dodatku o dziwo przespala cała noc:szok: hehe a ja zamiast sie wyspać to wstalam górze połamane niz jak sie budziła 4 razy w nocy :/ dzisiaj lecę do pepco bo dostawa jest nowości :)

zozzolka a ja uważam, że dobrze jest gdy organizm ma czas się zregenerować. Przez 9 miesięcy żyjesz wspólnie z dzieckiem, które działa jak pasożyt. Macica pewnie juz daje rade w 4 miesiącu, ale np uwapnienie naszych kości to już nie takie chop siup o kręgosłupie nie wspominając czy też wątrobie...

Smile- to kciuki za szybka operację! :) i zregenerujcie siły :) We Wrocku nie ma dziecięcej kardiochirurgi?

anka, pscółka- Młody podczas mojej nieobecności płakał prawie non stop.... Zjadł kaszkę, obiad i dalej w ryk. Nawet mąż mi pokazywał filmik jak LEon płacze , i cały czas kciuk w buzi i szukanie cycka:sorry2: Mówił ,że jak tylko zorientował się ,że mnie nie ma zaczęło się. Nawet dzwoniłam i gadałam przez tel do Leosia to podobno rozglądał się po całym pokoju i nie wiedział o co chodzi. Nie sądziłam ,że to będzie takie trudne to tylko kilka godzin....Ale w sumie jest cały czas ze mną. Pierwszy raz od porodu został na dłużej z kimś innym niż ja.. No raz byłam u fryzjera ok 3 godzin ,ale też był ryk:sorry2::zawstydzona/y: to moja wina może,ze mu butli na zmiane z cykiem nie podawałam jak był maleńki....

iza- gratulacje dla Lenki za przespaną noc ! :)

Pola - mi ciotka dała radę, jedyną, której posłuchałam, żeby często zostawiać Mlodego z kimś innym - wlaśnie dlatego. Cieszę się, że jej posłuchałam. Może jeszcze nie jest za późno - jakoś się przyzwyczai, ze Ciebie nie ma,.

Korzystając z okazji, że jestem na komputerze, chciałam się przywitać :)

Super Wasze maleństwa się rozwijają, pozazdrościć :) Choć na taką wadę jak ma Oliwka to też całkiem nieźle sobie radzi :)

smile, pomimo, że rzadko zaglądam, to często o Waas myślę, życzę dużo zdrówka i oby operacja była jak najszybciej!
My też zbliżamy się powoli do operacji i oby nam jej nie przełożyli, bo w IMIDzie coś kasy brakuje na operacje rozszczepów.

Phel a jak tam u Was?

Pozdrawiam gorąco!!

madan dobrze że jesteś:-D:happy2:

daj znać kiedy operacja to e-ciotki będą kciuki trzymac

smile &&&& za Franka

pola może nastepnym razem będzie lepiej, wiem, kiepska pociecha,

dzisiaj była babcia a ja szalałam w ogrodzie, wszystko mam wybrane ,a jutro w koncu do fryzjera, miesiąc czasu się wybierałam:tak:, strasznie się ciesze. Olek dostał kaszel, wychodzi teraz skąd ta temp była, w nocy znowu wydziwiał, Antek przyszedł ze szkoły i skarzy się ze go ucho boli, tzn teraz nie wyglada jakby cos mu było i nie wiem co robić

pozdrawiam

Madan chyba Cie myslami sciagnelam bo duuzo o was ostatnio myslalam :-) kiedy ta operacja i jaki ma cel? Jak Oliwka? Jak dajecie rade?

My dzis prawie caly dzien na dworze M zmogla potworna grypa wiec uciekamy zeby nie zlapac nic od niego...
Dzis bylismy na huśtawce :-) ale sie Mani podobalo :-D

Smile oby nie trzeba bylo dlugo czekac...
Pozdrawiam!

reklama
Madan to i za Was kciuki trzymam.
z końcem roku coraz gorzej bo na nic kasy nie ma. U nas w poradni gdzie mamy rehabilitacje tez się skończyły i nawet jeśli Olek będzie potrzebował więcej to nie dostanie,y :-( a zanim odstoimy kolejkę winnej poradni to nas nowy rok zastanie. za poradą bratowej będe jutro dzwonić do poradni psychologiczno - pedagogicznej i będę próbowała załatwić wczesne wspomaganie rozwoju

Do góry