reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Wchodzisz w Sklep Play(to jest w standardowych aplikacjach w telefonie), tam wpisujesz w wyszukiwarkę Moja Gazetka, klikasz instaluj i już się wszystko samo zrobi. Później będziesz miała to w głównych aplikacjach.

Albo możesz skopiować ten link do telefonu i z tego zainstalować
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ricosti.gazetka&hl=pl

Jakbyś miała jakieś problemy to pisz.

reklama
Anka87 nie mam naprawdę zielonego pojęcia do kiedy jest promo:zawstydzona/y: ale jak bede tam to lukne:) buu a ja dziś mam jakiś dzien do d.. Normalne chyba o przyjdzie bo mnie wszystko wnerwia:/ a najbardziej to mój m. Kurde spoko ja rozumiem ze pracuje ale ja tez cały dzien jestem z młoda , a on sie tak zachowuje ze masakra. Najchętniej to by przy aucie siedział i myśli ze jak sie 5 min pobawi z Lena to jest super tata:eek: ahh jutro rano jadę na grzyby to moze sie trochę odstresuje bo mnie cos chwyci :crazy: Dobra juz nie narzekam:) miłej nocki:)

Ostatnia edycja:
iza876: u mnie też taki problem, że jak mąż pomoże umyć mi małą i trochę się nią pozajmuje, to uważa, że jest najlepszy tata. Dziś jak poprosiłam, by nakarmił ją zupką warzywną by pozacieśniał relacje z małą to powiedział, że zacieśnia, jak ją kąpie:wściekła/y: No i musiałam ją sama nakarmić.
Takie życie.
Jutro ostatni dzień jest moja mama u mnie więc lecimy do kina odpocząć trochę od Michaliny.
Lecę spać. Dobrej nocy.

U mnie w pokoju kiepskie wifi w telefonie, wiec zaraz lecę przeglądać ulotki ulubionych sklepow do salonu. :D

Dziewczyny, cieszcie się, że ojcowie w ogole się interesują swoimi pociechami. Ojciec Ksawerego widział go dwa razy, ostatni raz, jak Młody miał niecały miesiąc... A kontaktował się ze mną ostatnio 5 lipca. Taki ojciec to dopiero... Ja się cieszę, że nie mam z nim kontaktu. Szkoda mi Ksawerego pod tym względem, no ale może lepiej żaden ojciec, niż taki...

Anka87a: jak tak pomyślę to faktycznie nie je aż tak źle z tym moim m. Moja siostra też samotnie wychowuje dziecko i widzę jak jest jej ciężko. Ale z drugiej strony niektóre związki są toksyczne (ciągłe wojny i kłótnie - jak u mojej siostry) i lepiej dla spokoju dziecka by było wychowywane przez jednego rodzica i nie było świadkiem ciągłych wojen.

anka przepraszam że pytam ale czy ojciec Ksawerego ma jeszcze jakieś dzieci?
Ja myślę jak wawka lepiej jak dziecko żyje w spokoju niż w toksycznym otoczeniu :) moja siostra też wychowuje sama synka i ma spokój zaczęła inwestować w siebie wygląda świetnie a wcześniej same zmartwienia 0 czasu dla siebie kłótnie itp.

Muszę się pochwalić Maja zjadła dziś pół słoiczka warzyw z ogródka babydrems :)

Ostatnia edycja:
reklama
dokładnie Ania. Dobry rodzic to szczęśliwy rodzic. Szkoda, że tata się nie interesuje. Jedyne co w tej chwili musisz jasno sobie samej ustalic, czy nawet jeżeli w przyszłości mu się odwidzi ( a tak bywa) to czy ty tego chcesz...może dobrze by było iść do sądu o pozbawienie go praw rodzicielskich. teraz to nic ale jak będziesz starać się o miejsce w przedszkolu, tudzież mały pójdzie do szkoły musisz mieć zaświadczenie, że ojciec nie ma do niego praw. inaczej zawsze się może zdarzyć, że tatuś kochany się pojawi i np odbierze dziecko. u nas w tym roku w szkole wprowadzili właśnie wymóg tego zaświadczenia z sądu bo w zeszłym roku była awantura...do tego alimenty od państwa będą Ci się należeć skoro on się nie będzie poczuwał do płacenia.

Do góry