reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

...żeby nie mówić o bardziej drastycznych sytuacjach jak np. zgoda na operację (tfu tfu). Anka dziewczyny mają rację, dobrze by było jakbyś domknęła tą sprawę bo bardzo Ci będzie utrudniać życie i stanowienie opieki nad dzieckiem.

reklama
Hej. Dobra nie narzekam:sorry: nie jest tak najgorzej z m. Byliśmy dziś na grzybach:-) hehe oprócz bólu nóg i dużo muchomorow zebraliśmy aż 2 grzyby:-D:-D Hehe :/ za tydz kolejna próba :eek:

Dziękuję, Dziewczyny. faktycznie, trzeba ruszyć dupsko w tej sprawie... Mam nadzieję, ze uda mi się wszystko ładnie załatwić. Poszperam w sieci, poszukam, czego potrzebuję itp.

A może Wy wiecie, jak to jest ze zmianą nazwiska z jego na moje? Lepiej poczekać z tym do pozbawienia praw, cz teraz próbować?

Iza - oby było trochę grzybów w tym roku. :)

Edit - moja mama jedzie do swojego adwokata w tym tygodniu. Jadę z nią, będę miała pięknie wszystko napisane. I o pozbawienie i o alimenty. O!

Ostatnia edycja:
Anka powodzenia:) oby wszystko poszło po Twojej myśli :tak: Oj Kruczka nie dzaznij:-p hehe my pojechaliśmy z takim właśnie nastawieniem ze przyjedziemy z pełnym wiadrem a tu... Fajnie ze Twoja Mama tyle nazbierala:tak: jeju leje jak z cebra .. Masakra jakaś :eek:

Czesc mamuski! Watpie ze ktoras mnie pamieta. Zdazylo mi sie rozmawiac z wami jak bylysmy w okolicach drugiego miesiaca ciazy, przez niedlugi czas. Pozniej jeszcze zagladalam i was czytywalam ale nie mialam czasu zeby pisac. Teraz jak juz synka mam przy sobie i wszystko wkoncu mi sie w zyciu ulozylo moge wrocic do ludzi :) Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie? W koncu juz sie bardzo zgralyscie :)

Antag - ja tez z tych nowych. :) jak masz chwilę i chęci napisz, czemu od ludzi stroniłaś. Jeśli masz ochotę oczywiście.

Czy Wasze pociechy też wyginają się w łuk? Np przy piersi, jak już nie chcą?! Mój Ksawery zjechał w ten sposób z moich kolan na dywan - specjalnie tylko delikatnie go podtrzymywałam, zeby zobaczyć, co zrobi. Zjechał tak, że leżał plackiem na dywanie i zacieszał. :-D

Poczytałam trochę w necie o odebraniu praw rodzicielskich. Nie będzie łatwo... No, chyba że ojciec się zgodzi na rozprawie, a z tym może być ciężko... Samo niewidywanie i nieinteresowanie się dzieckiem nie wystarcza dla niektórych sędziow... :wściekła/y:

Anka zawsze możesz ograniczyć prawa tak jak moja siostra i nic bez jej zgodny nie może zrobić.
A i witam nową koleżankę. My jesteśmy świetne babki i chętnie przyjmujemy nowe mamusie bo im więcej nas tym raźniej :)
Majka walczy z dziąsełkami strasznie ją męczą ale nauczyła się nowej rzeczy zaciska buźkę i wydaje dźwięk tatus jej tak pokazywał ona się śmiała a teraz sama robi i tak się cieszy :) mój skarbek

reklama
anka87a duzo czynnikow sie na to zlozylo. niestety. do tej pory nie wszystko jest do konca poukladane ale to juz tylko pojedyncze elementy ukladanki :) no i od poltora roku mieszkam w uk i nie mam tutaj niestety nikogo.wiec cale dnie spedzam w domu z synkiem bo maz cale dnie spedza w pracy. Nudno mi tak! :D

Sanatanek tez sie wygina w luk :D i to nawet czesto. tez wtedy jakby spada ale nie kladzie sie na podloge tylko siada :D ja go tylko delikatnie podtrzymuje zeby sie nie przewrocil i bajka :) zadowolony na sto dwa :)

latwo nie bedzie z tym odebraniem praw.. watpie ze sie uda jesli tatus sie "tylko" nie interesuje malenstwem..

Do góry