Hania - każdy wyraz z osobna rozumiem w Twoim ostatnim zdaniu, ale po złożeniu razem nie wiem o co kaman - powodzenia
doskonale to ujęłaś
powodzenia Hania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hania - każdy wyraz z osobna rozumiem w Twoim ostatnim zdaniu, ale po złożeniu razem nie wiem o co kaman - powodzenia
o własnie to cudo podawałam i powiem Ci ze albo zbieg okolicznosci nie wiem szczepienie? ale tak po nim chlustała az na podłoge ciekło przyszła kolezanka to jej tylko rence wycierałam a zakupiłam nutrition i jest dzis lepiej zobacze jak jutro bo jakos tak dziwnie czasem mamy ze dzien dwa spokój bez niczego a za chwile nadrobi a najbardziej martwi mnie jej wagazozzolka - ja na ulewanie próbowałam Gastrotuss baby to z polecenia lekarza, a na własną rękę wcześniej próbowałam Bebilon Nutrition, jest z tym więcej zachodu, bo trzeba papkę zrobić. Ale jak dla mnie bardziej skuteczne, bo podaje się przed jedzeniem (Gastrotuss po, a Szymek często już w trakcie jedzenia ulewał)
u mnie tez cztery karmienia no i słoiczek zupki i moze powinnam tez po słoiczku cos podac bo martwi mnie waga a powiedz mi jeszcze bo wy na Bebilonie jaki kolor był kupy bez rozszerzania diety bo u nas po nutrition kolor musztardowy a nie na zielono i nie wiem czy to zasługa podawania bebilonu do mleka czy zbieg okolicznosci bo za chile bedziemy zmieniac mleko na 2 i moze bym na bebilon przeszłaZozzolka, mi wychodzi około 4 karmień mm w ciagu dnia, czasem więcej ale w mniejszych ilościach, bo młoda lubi popchać zupkę 60 ml mleka
A u mnie z tym sokiem to było tak, że ja dawałam nieco do wody pitej między posiłkami, dlatego zje**ę dostałam. Myślę że sok przy posiłku jest ok, zwłaszcza jak dzieciaczek nie ma nadwagi.