reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

witajcie..

nie nie napisze co u nas i nie odpisze na wasze hostorie (nie przeczytam narazie wsyzstkiego bo tu ograniczony dostep do netu), ale chce wam wrzucic jeden fajny link a propos spania dzieci O usypianiu niemowląt słów kilka

ale już tęsknie i nie mogę się doczekać aż wrócimy do domu i będzie stały dostęp do neta

paa :-)

reklama
A ja wam powiem ze moja córka od kiedy została zaszczepiona to sie jakoś dziwnie zachowuje. Sprawdzilam i dosala dobra serie , ale od czwartku co wieczór jest strasznie marudna:/ myślałam ze to będzie trwało tylko jeden dzien a tu juz tyle czasu minęło:/ no chyba ze corcia ma skok rozwojowy bo ja juz nie mam pojęcia :sorry2: Nef współczuje sytuacji z sąsiadem :/ nie daj sie;-)

iza My mamy szczepienie w piątek i aż się boję. Po pierwszym gorzej jadł. popłakiwał, zaczął się ślinić ( choć to raczej zbieg okoliczności) a jak sie uspokoiło po szczepieniu to dorwało nas przeziębienie. Zobaczymy co będzie teraz. mam ochotę odwołać szczepienie bo weekend ma być upalny i nie wiem jak on to będzie znosił Ale jest fajniejsza dr. nie leci po rutynie tylko bada ogląda bardzo dokładnie. Będę pewniejsza, ze jest zdrowy do szczepienia. Na stronkę zerknę...nic mądrego do głowy mi nie przychodzi więcej hi hi.

Lenka o mały włos a nasze Olki były by imiennikami "księcia" ha ha ha :D

hej dziewczyny

wiecie, co - mój sąsiad dzisiaj był wyjątkowo spokojny, ani razu nie przyszedł się rzucać do robotników

i teraz wersja a - oprzytomniał, bo jak naszczekał na mnie, to bez słowa się odwróciłam na pięcie i sobie poszłam

a wersja b - złożył na nas donos i teraz czeka na efekty....:baffled:

no zobaczymy... na szczęście wszystko jest pozgłaszane jak należy, więc może nam skoczyć...

Hej :)

U nas niestety chorobowo... Natalia ma z jednej strony zapalenie oskrzeli z drugiej - płuc. W poniedziałek było czysto a dzisiaj poszłam bo dalej kaszle. I uwaga - to jedyny objaw choroby. Nie ma gorączki, smak do jedzenia ma, nie jest marudna - tylko kaszel ... A mieliśmy dzisiaj pojechać na długi weekend ... Dobrze, że poszłam do lekarza. Antybiotyk i w pn kontrol jak nie będzie pomagał to zmiana leku. Oby reszta nie złapała ...

Pozdrawiam.

majqa zdrówka dla córci, u mnie chłpoacy tez mieli zapalenie oskrzeli, i tylko kaszel, tomek jeszcze troszke pakasłuje a miał 2 antybiotyki

nef o kurcze, to jakis psychol, współczuje takiego sasiada

anila zazdroszcze wakacji , czekamy na eas

fel och te olki:-D, co tam ksiaze

masakra z tymi szczepionkami, u nas na szczescie ok

olo dzisiaqj budził sie 4 razy no ale wybaczam bo pospał do 9 to mogłam w spokoju obiad zrobic

iza - u mojego Szymka chyba w tamtym tygodniu nałożył się i skokrozwojowy i marudzenie po szczepionce. w tym tygodniu jest lepiej:tak:
Nef - obstawiam wersję b, to zapewne cisza przed burzą. tacyraczej nie odpuszczają tylko knują...;-)
majga - ja miałam podobnie tj. tylko kaszel przy oskrzelach.Zdrówka dla całej rodziny:tak:
lenka - mój je jak w zegarku 20, 1:00, 3:00, 6:00, dopiero wciągu dnia mu się rozjeżdżają godziny:-D
Dzisiaj zostawiłam chłopaków w domu i wyrwałam sie (dosłownie)na zakupy. Skutek... kilkaset złotych do tyłu, bo idąc do Tesco jeszcze butyprzez przypadek kupiłam. :-D Mąż dojechał na płacenie i tylko zażartował, że mnieto nie można nawet na godzinę z domu wypuścić. :-D No ale na imprezkę do babci nie możnaz pustymi rękami jechać, nakupowałam kiełbasek i boczek na grilla, dla mężakilka zgrzewek piwka, a dla mnie karmi sztuk 1 - to zaszaleję. :-Drok temu teżwypiłam jedni piwko, bo miałam nadzieję, że w ciąży jestem, a wypiłam, żeby niegadali;-).

nie no w żadnym razie nie wolno z pustymi rękami, a wrócić nie wolno z pustym brzuchem :p hi hi mój M kupił camemberta na grilla o_O jeszcze nie jadłam.

reklama
pewno zapomniałyście już o mnie
czytam troche na telefonie was ale zle mi tam pisac :-(
musze sie poprawic i jakos czas planowac bo wieczorami padam na pysk

Do góry