reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

reklama
No my zakupilismy esputicon właśnie i podlalam małej . Cały dzień sie bidulka meczyla i jak wstala o 8 rano tak przez cały dzień spała moze z godz:((( masakra po prostu:no: nic zabieramy sie za kąpiel teraz:) mam nadzieje ze jej przejdzie bol brzuszka:tak:

iza - u nas też esputicon doraźnie stosowany, a w ciągu dnia to czasem spacer działa na takie rozdrażnienie. Tak węc jak widze, ze mały mi się "rozregulował" to wychodze na spacer i potem ładnie śpi:-D.

Phelania - leukocytów wyszło jej dużo, bo 25 gdzie norma jest do 8. Ale dziś rano zawiozłam mocz na badanie. Wyniki były już w południe - i wyszły jej TYLKO 2 leukocyty:-):-):-) Uff..Może bakterie zniknęły. Jutro odbieram wyniki z posiewu. Ciekawe co tam za niespodzianka mnie czeka.

Iza my też stale podajemy kropelki, bo problem już długo się utrzymuje. Ale tak jak pisze Pscółka: spacer, szczególnie po nierównościach też jest dobry. Zawsze z kupą wracamy;-)

U nas póki co dzień zapowiada się dobrze, a noc już standardowo w miarę dobra. Już nawet na zakupach szybkich byłam bo lodówka pusta.

Oj ale grzmialo dzisiaj:// strach sie bać :dry: Brr .. Ta pogoda dobijaja normalnie,zimno i deszcz a gdzie ciepelko:confused: u nas troszkę lepiej (tfu tfu) z brzuszkiem , noc nawet ok a teraz mała lula ze mną w łóżku :-) Uwielbiam:-) kurcze ale tu pusciutko :/ Phel wypisali juz Marcelka do domu? Smile jak sie Franus czuje?

Ostatnia edycja:
reklama
W pierwszym badaniu było duuużo leukocytów, a w tym co wczoraj zrobiłam już jest OK :) W posiewie też żadne bakterie nie wyszły. Byłam u lekarza z wynikami - i mała jest zdrowa.

Do góry