reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

Witam

Phel- dobrze,że wszystko sprawdzą :) przynajmniej bedziesz spokojna:)

Kruczka-
chyba jakby było coś bardzo powaznego to lekarka powiadomiłaby was o ew kompllikacjach.

iza- Mój Młody też ulewa jak się przeje :)

lenka-
Może faktycznie Olek się nie najda jak tak czesto je. Mój Leoś po powrocie ze szpitala wisiał na cycku cały czas. Teraz już jest ok:tak:

dziewczyny byliśmy u lpediatry z Leonem i wychodzą mu dolne jedynki:confused::szok: Widziałam dwa białe punkty (myślałam,że pleśniawki może):sorry2: ale faktycznie jak się dotknie czuć ,że jest to twarde. Lekarz był w szoku;-) S

reklama
pola- ja slyszalam ze nie które dzieciaczki juz sie rodza z jednym lub dwoma zabkami:-D

Wypis juz czeka na nas ale dopiero na czwartek,jeszcze oprócz nerki ma cos mlody z pecherzem i bedzie leki brał:dry:Ogólnie doktorka powiedziala ze czeka nas na wypisie 20 podpunktów:szok:jakie leki dawac kiedy gdzie badania-MASAKRA:shocked2:boje sie ze tego wszystkiego nie ograne:((((

Witajcie,
melduję się że jutro (o ile nic się dzisiaj nie zacznie) jadę do szpitala i zobaczymy co mi zaproponują. Miałam być kwietniówką, a wychodzi na to że dziewucha nie śpieszy się wcale na świat.

Phel - niech zrobia badania w szpitalu. Pozniej bys sie musiala zapisywac i czekac w kolejkach, a tak zrobia wszystko na miejscu bez kolejek. Ty bedziesz miala dodatkowo spokoj, ze wszystko co trzeba bylo zrobic zostalo zrobione.

Pola - ale szybko te zeby! Bedziesz mogla mu chrupka dac ;) ;)

Franka chca wyrzucic z oddzialu - tak powiedzial lekarz. Nie wymaga intensywnej terapii. Skubaniec jest silny i codziennie ich zaskakuje. Ciesze sie.

Witam

widzę, że ruch na forum podupadł... widać kwietniówki albo siedzą w pieluchach albo jeszcze rodzą:-D

U nas wszystko dobrze, malutek łądnie je, dużo śpi i ogólnie grzeczny, tfu tfu, żeby nie zapeszać, ale Gosiula dawała nam więcej czadu;-)

Wracamy do Wrocławia na długi weekend (hip hip hurra:-D) i mam już umówioną położną środowiskową na czwartek. Fajna babka - przychodziła do Gosi.
Trochę się boję jak to będzie, jak dogoni nas codzienna rzeczywistość, ale jestem dobrej mysli i już planuję wspólne spacery i posiadówy na działce z dwójką dzieci.

Mody chyba wyrósł mi z pampesów rozm. 1, a ja kurczę dopiero zaczęłam drugą dużą paczkę (mała była na szpital). Zdarza się, że nam przecieka, ale jakoś się przemęczę i często zmieniam, bo szkoda mi wywalonej kasy. Ale już mam rozm. 2 w pogotowiu. A dzidziuś pewnie ma już z 4 kg.

Phel szkoda, że się nie udało wyjść, ale chyba faktycznie lepiej żeby zbadali wszystko
Kruczka pewnie zalecili kontrolę za 6 tyg. bo takie rzeczy się normują z czasem. Nie denerwuj się niepotrzebnie.
Lenka
może spróbuj dokarmić ze strzykawki jednorazowej - nie zaburza to odruchu ssania
Pola jedynki:szok: chociaż moja współlokatoraka z sali na położniczym mówiła, że jedno z jej dzieci urodziło się z jedynkami:szok::-D
żeby tylko nie kąsał po cycu:tak:

smile o, widzę, że u Ciebie tez dobre wieści - bardzo się cieszę:tak:
czy to znaczy, że możecie Franciszka zabrać do domu? czy też przenoszą go do Wrocławia?

:wściekła/y:pfff nie ma to jak sie rozpisac i komp mnie wylogowal!:no: ahh :/ smile super wiesci,czyli juz niebawem zabierzecie Franciszka do domku:tak: phel trzymam kciuki za czwartkowe wyjscie Marcelka do domku:) aneta powodzenia:) pola kurcze nawet nie wiedzialam ze takie szkraby moga miec juz zabki:eek: ja juz mam ustalona wizyte z Lenka pod koniec maja na bioderka tylko musze isc jeszcze w przyszlym tygodniu z mloda do pediatry po skierowanie:tak:

Smile super wieści

Phel w szpitalu gdzie rodziłam zapisują na USG bioderek w trakcie porodu i tak też mamy na 16 maja

A za nami świetna noc. Już kolejna w sumie. Karmienie o 22, 3 i 7 rano. Ale żeby nie było za łatwo Dominisia nadrabia w dzień z jedzeniem, marudzeniem i płaczem.

reklama
Do góry