reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam

Phel- dobrze,że wszystko sprawdzą :) przynajmniej bedziesz spokojna:)

Kruczka-
chyba jakby było coś bardzo powaznego to lekarka powiadomiłaby was o ew kompllikacjach.

iza- Mój Młody też ulewa jak się przeje :)

lenka-
Może faktycznie Olek się nie najda jak tak czesto je. Mój Leoś po powrocie ze szpitala wisiał na cycku cały czas. Teraz już jest ok:tak:

dziewczyny byliśmy u lpediatry z Leonem i wychodzą mu dolne jedynki:confused::szok: Widziałam dwa białe punkty (myślałam,że pleśniawki może):sorry2: ale faktycznie jak się dotknie czuć ,że jest to twarde. Lekarz był w szoku;-) S

reklama
pola- ja slyszalam ze nie które dzieciaczki juz sie rodza z jednym lub dwoma zabkami:-D

Wypis juz czeka na nas ale dopiero na czwartek,jeszcze oprócz nerki ma cos mlody z pecherzem i bedzie leki brał:dry:Ogólnie doktorka powiedziala ze czeka nas na wypisie 20 podpunktów:szok:jakie leki dawac kiedy gdzie badania-MASAKRA:shocked2:boje sie ze tego wszystkiego nie ograne:((((

Witajcie,
melduję się że jutro (o ile nic się dzisiaj nie zacznie) jadę do szpitala i zobaczymy co mi zaproponują. Miałam być kwietniówką, a wychodzi na to że dziewucha nie śpieszy się wcale na świat.

Phel - niech zrobia badania w szpitalu. Pozniej bys sie musiala zapisywac i czekac w kolejkach, a tak zrobia wszystko na miejscu bez kolejek. Ty bedziesz miala dodatkowo spokoj, ze wszystko co trzeba bylo zrobic zostalo zrobione.

Pola - ale szybko te zeby! Bedziesz mogla mu chrupka dac ;) ;)

Franka chca wyrzucic z oddzialu - tak powiedzial lekarz. Nie wymaga intensywnej terapii. Skubaniec jest silny i codziennie ich zaskakuje. Ciesze sie.

Witam

widzę, że ruch na forum podupadł... widać kwietniówki albo siedzą w pieluchach albo jeszcze rodzą:-D

U nas wszystko dobrze, malutek łądnie je, dużo śpi i ogólnie grzeczny, tfu tfu, żeby nie zapeszać, ale Gosiula dawała nam więcej czadu;-)

Wracamy do Wrocławia na długi weekend (hip hip hurra:-D) i mam już umówioną położną środowiskową na czwartek. Fajna babka - przychodziła do Gosi.
Trochę się boję jak to będzie, jak dogoni nas codzienna rzeczywistość, ale jestem dobrej mysli i już planuję wspólne spacery i posiadówy na działce z dwójką dzieci.

Mody chyba wyrósł mi z pampesów rozm. 1, a ja kurczę dopiero zaczęłam drugą dużą paczkę (mała była na szpital). Zdarza się, że nam przecieka, ale jakoś się przemęczę i często zmieniam, bo szkoda mi wywalonej kasy. Ale już mam rozm. 2 w pogotowiu. A dzidziuś pewnie ma już z 4 kg.

Phel szkoda, że się nie udało wyjść, ale chyba faktycznie lepiej żeby zbadali wszystko
Kruczka pewnie zalecili kontrolę za 6 tyg. bo takie rzeczy się normują z czasem. Nie denerwuj się niepotrzebnie.
Lenka
może spróbuj dokarmić ze strzykawki jednorazowej - nie zaburza to odruchu ssania
Pola jedynki:szok: chociaż moja współlokatoraka z sali na położniczym mówiła, że jedno z jej dzieci urodziło się z jedynkami:szok::-D
żeby tylko nie kąsał po cycu:tak:

smile o, widzę, że u Ciebie tez dobre wieści - bardzo się cieszę:tak:
czy to znaczy, że możecie Franciszka zabrać do domu? czy też przenoszą go do Wrocławia?

:wściekła/y:pfff nie ma to jak sie rozpisac i komp mnie wylogowal!:no: ahh :/ smile super wiesci,czyli juz niebawem zabierzecie Franciszka do domku:tak: phel trzymam kciuki za czwartkowe wyjscie Marcelka do domku:) aneta powodzenia:) pola kurcze nawet nie wiedzialam ze takie szkraby moga miec juz zabki:eek: ja juz mam ustalona wizyte z Lenka pod koniec maja na bioderka tylko musze isc jeszcze w przyszlym tygodniu z mloda do pediatry po skierowanie:tak:

Smile super wieści

Phel w szpitalu gdzie rodziłam zapisują na USG bioderek w trakcie porodu i tak też mamy na 16 maja

A za nami świetna noc. Już kolejna w sumie. Karmienie o 22, 3 i 7 rano. Ale żeby nie było za łatwo Dominisia nadrabia w dzień z jedzeniem, marudzeniem i płaczem.

reklama
Do góry