reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

wydaje mi się ze tak , ja miałam bóle brzuszne o bolał mnie dół brzucha, mam nadzieję ze dzisiaj Cię nikt nie odeślę i w końcu urodzisz, tylko z kim ja tutaj teraz bedę marudzic, ile dni po terminie już jesteś

reklama
Witajcie,to ja też wliczę się do grona marudząco- narzekających przeterminowanych Mamusiek;-) już też mam dość,ja nie czuję nic ani jednego skurczu po wczorajszych wojażach to powinnam już 10 razy urodzić a tu dalej nic...cisza na morzu wód płodowych..Młody spokojny pewnie już mu miejsca zaczyna brakować... jutro mam KTG mam nadzieję,że zostawią mnie w szpitalu lub umówią na wywołanie cokolwiek, zaczynam myśleć, że to ja jestem jakaś felerna...:confused:
Iza.Lenka trzymam kciuki ,aby w końcu te nasze dzieci się wykluły!!!!!!!!!!!!! chociaż dam sobie głowę obciąć,że gdyby mnie miała przygotowanej całej wyprawki to młody by wyskoczył... taka przewrotność losu:rofl2:

Pięknego dnia życzę;)

życzę ci żebyś juz jednak utuliła małą, ja się jednak nastawiam na koniec kwietnia, mój straszy syncio cały czas powtarza ze brat się urodzi ostatniego kwietnia, wczoraj chyba z 5 osób zadało durne pytanie na mój widokA TY SIĘ JESZCZE KULASZ :wściekła/y:, no chyba mózgi im słonce wypaliło. Ostatnio jak sobie szczypałąm sutki , tak dla sprawdzenia to pojawiały mi się skurcze a lae jak kończyłam to wszystko cichło, no to wczoraj się masowałam :zawstydzona/y: przez 45 min i w trakcie skurcze były co kilka minut i po przez 1.5 h co 10 minut i to wsio, więc stwierdzam że młody to leń i mu się nie chce wychodzić i tak matkę męczy

Hania Ciebie to już powinni wziąc do szpitala, w końcu już tydz po

a mi znowu odszedł fragment czopu , taka brązowawa galaretka sluzowata, no ile tego, już wolałabym nie mieć żadnych objawów "zbliżajacego" się porodu, bym się przynajmniej nie nastawiała, lepiej tak jak przy chłopcach, nie wiedziałam co to znaczy twardy brzuch

Witam się i ja w dwupaku- jak zwykle;-)
zaraz wstaje na śniadanie i kawkę
wszytskie juz marudzimy, choć została nas garstka do rozpakowania:-D
miłego dnia życzę:-)

Kurcze Kobity przegwizdane normalnie:/ zamiast nas wziąsc na porodowke co byśmy nie siedziały przeterminowane to nas odzyskają do domu:/ pff kurcze mnie to nerwy łapią jak sie mnie ktoś pyta czy aby czasem nie urodziłam ,i dzwonią i jak widza na ulicy to głupie pytania zadają!! Szkaq mnie trafia! To tak jak ja bym nie chciała jeszcze urodzić :/ :wściekła/y: A po za tym co to kogo interesuje !:/

Poryczałam się ze złości i bezsilności,że jestem już taka zmęczona, a nie mogę odpocząć,gdyż albo cierpnie mi bok ,albo mam tyle do zrobienia , że nie wiem już w co ręce włożyć, albo coś boli...ehh nie poznaję siebie. mam nadzieję,że widok wyczekanego dziecko faktycznie rekompensuje to wszystko i sprawia ,że szybko zapominamy o bólu i niewygodzie...

reklama
Do góry