reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Kobity powiedzcie mi czy jak mialyscie skurcze porodowe to czułyscie moze taki nacisk w dole? Bo mi macica strasznie co chwila twardnieje i czuje co chwila ze mi sie chce siku i tak jakby Mała mi naciskala w dole:/ i jestem zielona:baffled: a nie chce robić poplochu:dry:

reklama
Smile ale ma fajną czuprynkę Twój Franuś

Iza dla mnie skurcz to był ból i takie napięcie, każda z nas inaczej moze to odbierać, a może to faktycznie mała się wciska:dry:

iza876 - jak mam skurcze a teraz od 2 dni dosc czésto w ciágu dnia to mój bábelek takze naciska tam na dole i do tego czesto jak sié podnosze to sie az wyprostowac nie potrafie:tak: a o sikaniu to juz nie wspomne hihihihi

Smile- będzie dobrze, trzymamy kciuki mocno

Iza- ja nie pomogę, już zapomniałam jak to jest:baffled:

ja dziś posprzatałam , w ogródku troszkę też, kolację zjadłam, a teraz zapuchnięta odpoczywam, padam na twarz:tak:

Wiecie chce sie tylko upewnić bo skurcze już mnie długo męczą:/ od kilku tyg ale były fałszywe :/ a dziś tak jakoś inaczej i czuje sie tez bardziej "mokra" niz zeykle i trochę sama panikuje czy rozpoznam czy to już :dry: A w domu nie chce siać paniki :/

reklama
Do góry