reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Już jestem a więc wszystko podobno oki że to taki nadmiar wypływu upławów że to niby nawet nie infekcja no nie wiem ale dobrze że poszłam bo lekarz zmierzył mi małą i ma 3900 brzuch mi się stawia szyjka w ogóle nie ruszona więc lekarz podjął decyzje że jutro mam przyjść na oddział i zrobią mi badania i test na oksytocyna i jak będzie wszytko oki to w piątek podłączą mnie na większą dawke a jak coś będzie nie tak to zrobią cc.
Tak więc chyba już nie długo będe z małą boje się ale dziecko rośnie strasznie i nie dam rady urodzić sama jak bede czekać na szyjkę i w ogole czy szyjka się ruszy.

reklama
Witam piękne Panie. taka dziś zakręcona jestem ze podczytuję Was od rana i teraz się zorientowałam że nawet się jeszcze nie przywitałam:eek: za wiele dziś do powiedzenia nie mam a i nastrój mój dziś coś nieciekawy więc pozwólcie że będę dziś tylko podczytywać. Wszystkie Was pozdrawiam, te rozpakowane i te jeszcze w dwupaku:-) miłego dnia kochane;-)

No ja tez po wizycie zaraz opisze w wątku :-p Hehe co do przyspieszenia porodu to Caty niezły pomysł :laugh2: Ale chyba nie miałabym sumienia z tym winem:happy: no mi dzisiaj gin powiedziała jak chce pani urodzić to wchodzenie po schodach,sexik i sprzątanie :-p Wszystko robię oprócz sexu bo mieliśmy małe opory ,ale jak m usłyszał ze mozna to bierzemy sie za robotę ;-) Hehe

Anezram jejku, nie strasz, mój w piątek ważył 3750, więc pewnie teraz waży coś jak Twoja mała... ale mi nikt nie kazał do szpitala iść... ja planuje się zgłosić w poniedziałek jeżeli nic się nie ruszy... eh...

Anezram super ze odpisalas bo mi tez tak sie wydaje ze to uplawy bo u mnie póki co uspokoiło sie i nie leci więc poczekam do wizyty do piątku najgorsze to jest to ze ja nie wiem czy mała jest dobrze ułożona i ile waży bo ostatnie badania miałam miesiąc temu w szpitalu i ważyła 2600 to teraz pewnie 1000 wiecej???? Ciekawe co mój gin powie w piątek, ale tez dam znać póki co cisza i widzę ze u Was tez :sorry: Ciekawa jestem ile mała może tak sie napisać bo dzisiaj co chwile mi twardzielem brzuch a skurczy zero.....

mnie pobolewa jak bym zakwasy miała juz od tego noszenia.

martwię sie o phelanie

Anezram to juz masz jasną sytuacje przynajmniej, moja dr nie taka wyrywna :/ jesoo jak ja sie boje ze on bedzie mial ponad 4 kg :eek:

Fel ja byłam w szoku że to zaproponował ale czytałam o tym i boje się strasznie ale mam nadzieje że jakoś to przetrwamy i będzie dobrze.
Też się martwie o Phel mam nadzieje że u niej wszystko dobrze.
Ja mam podobno bardzo dużo wód płodowych boje się tej wagi 3900 ale może jest zawyżona no zobaczymy

reklama
Do góry