reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
witam
śniadanko wchłonąłem, coś mam chcice na ogórki o_O. Oglądam "wiem co jem" Bosackiej..odcinek o gęsiach i normalnie...chyba nigdy gęsi nie jadłam. może powinno się...skoro to polskie, tak samo chude jak indyk i kuraki tylko bez chemii. ciekawe czy dziś będzie już słonko....

myszka dobrze, że wszystko ok.

ha ha ja to głupi model zawsze się boję, że będe przeszkadzać <lol> a krzyczę na mamę, że nie jechała na pogotowie jak jej strzeliło kolano...tak może zabieg był by na ostro a tak 4 lata czekania :/
miłego dnia

Witam i ja :)
Może uda mi się chociaż co kilka dni z rana tu wpadać :-)
U mnie za oknem piękne słońce, aż się chce żyć, tylko te -5 mi się nie podoba... ;-)
Za godzinkę jadę po wynik GBSa, a potem szybko do domku w oczekiwaniu na kołyskę :-)
Wczoraj zrobiliśmy jeszcze drobne zakupy na brytyjskim amazonie, więc już niewiele mi brakuje z mojej listy wyprawkowej. Choć tym razem były to zakupy głównie dla Niny - dostanie dość pokaźną torebkę z prezentami od młodszego brata, a my trochę świętego spokoju z jej strony ;-)

A mąż ma już nakazane w dniu wypisu wybrać się z młodą na zakupy i wybrać coś fajnego dla Adriana - bo już wiemy po pierwszym dziecku że rodzina i znajomi to nas zbytnio zabawkami nie obsypią, więc trzeba samemu coś wypasionego wybrać :-D

Ostatnia edycja:
Witam z rana

Myślałam ,że w nocy na ip pojade takie skurcze:szok:teraz jest lepiej. Dziś wizyta,więc może czegoś sie dowiem

Phel- co ja mam powiedzieć? stare łozysko od 30 tc.... Jak jakaś patolka, co najmniej jakbym paliła paczke fajek dziennie:zawstydzona/y: tak mi sie wydaje, chociaz lekarz nigdy nie zapytał sie mnie czy przypadkiem nie palę....

zozzolka- może faktycznie kolorowankę? albo książeczka do czytania:tak::tak: chociaż mój synek najbardziej cieszy sie jak ktoś mu przyniesie jajko niespodziankę,albo kolorowankę.:-D

monic- kołyska super:tak:

Smile- doskonale Ciebie rozumiem z ta prostownicą:-D

dzień dobry :-)

Tasia - jak najbardziej jest to możliwe :happy2:

wczoraj nie było szans napisać coś więcej... cały dzień z moimi chłopakami...

nawiązując do liści malin - potocznie mówi się że może taka herbatka wywołać skurcze, i wczoraj jak poczytałam więcej to się okazało że to bzdura i głównie wzmacnia mięśnie macicy i można ją pić już wcześniej... nawet od 34 tyg. Phel dzięki za artykuł na Parenting.pl - też go czytałam :happy2:, a więc dziś pędzę do zielarskiego, kupuję i piję :-):-)

wczoraj wreszcie wzięłam się za prasowanie stwierdzając ze nie ma co czekać na szafki bo się nie doczekam... prasowałam prasowałam prasowałam i ledwie 1/4 uprasowałam... :-D to wszystko takie malutkie...

a dziś czeka mnie bardzo miły wieczór bo idę na kolację z koleżankami z pracy... będzie nas pokaźna gromadka i bardzo się cieszę na ten czas... trochę mi do nich tęskno... ;-)

milego i spokojnego dnia!

Anila to ja już teraz życzę ci udanego wieczoru.

A sama idę nogi depilować, bo poczytałam, popatrzyłam na wkładkę i stwierdzam, że to rzeczywiście czop. Jakoś mnie to zmobilizowało do działania:-D

Witam dziewczyny ja mam dziś wrażenie że mięśnie brzucha mnie bolą.
Za oknem jakoś średnio nie mam na nic chęci.
Dziewczyny ja tak sobie myslałam że jakby mnie znów męczyły te skórcze nie bolące ale regularne czy nie wybrać się na KTG nie wygłupie się?

reklama
Do góry