reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

witam dziewczyny:-):-)

w końcu mam wolne, wczoraj ostatni raz byłam w szkole, uczennice miło mnie pożegnały- był torcik i kawusia:tak:
a z dzisiejszego dnia też zadowolona jestem, pojechalismy po wózek i spodobał mi się jeden i kupiliśmy, tylko na nosidełko musimy czekac do 2 tyg bo nie było już na sklepie. czyli wyprawka juz prawie kompletna, zostały mi do kupienia kosmetyki dla małego:confused:

reklama
mam pytanie co mozna kupic na prezent dla 5 latka oczywiscie conowo w granicach rozsadku? to nie prezent urodzinowy tylko upominek ma byc

hmm może jakąś książeczke albo coś do malowania lub wycinania jakieś fajne pisaki lub kredki ja ogólnie jestem za prezentami tego typu

monic- o kurcze to sie zdolowalam:((((buuuuuu musze liczyc na okazje:/ wiem co sie dzieje na allegro bo prawie tam siedze 24h na dobe...:-Dale lipa:/
zozzolka- to żeś zapodala temat:-Dnie wiem kurcze tak mysląc hmmm klocki lego?puzzle?moze jakis samochód który trzeba złożyc samemu (modele)?albo mikroskop ?i ostatni hit karta wolnego wstępu na salę zabaw :-D

Kurcze wiecie co brzuch mi napewno opadł i to znacznie bo zmienił mi sie środek ciężkości nigdy mnie nie bolały plecy a tu nagle plecy mnie tak bolą. O brzuch zawadzam i nawet udrapnełam się w brzuch przez przypadek a mam tak cienką skóre że odrazu mi krew zaczeła lecieć. Teraz mam szrame ale na szczęście nie dużą.
Z jednej strony nie mogę uwieżyć że to już nie długo a z drugiej strony nie moge się doczekać.
Szwagierka dzwoniła i siostra jej niestety ma jakiś problem dziecko się nie obruciło jest wysoko a ma skórcze chyba je rozgonili i położyli na 4 dni i mają robić jakieś badania tylko myśle jakie? cesarke chyba raczej muszą zrobić.

jak upominek bo na wizytę idziesz to są w kioskach takie gazetki z wypychanymi ozdobami wielkanocnymi...książeczki pisane sylabami do nauki czytania, książeczki ze szlaczkami...

anezram jak rozpędzili skurcze to może będą trzymać i monitorować dzidzie na KTG. w razie W zrobią CC.

Ostatnia edycja:
no myśle że masz racje. Ale tak się martwimy bo dziecko jest wysoko pod serduszkiem nie obrucone. Ciąża była zagrożona bo 2 razy miała krwawienia szyjke krótką mam nadzieje że wszystko będzie dobrze
Uciekam spać jestem padnięta Dobranoc dziewczyny :)

Ostatnia edycja:
reklama
No to pojechalam jednak na ip;-)
Znow paniki nasialam, jakies tam delikatne skurcze cwiczebne, maly ma 2990g i wszystko z nim ok, wody ok, lozysko IIstopien, przeplywy prawidlowe. Normalnie jak histeryczka:-D
Glupie odczucia przy pepku to ponoc norma gdy pepek wylezie bo skora zbyt delikatna i reaguje czulej na wszystko.

Zozzolka ja na takie odwiedzinowe to kupowalam cos slodkiego i kredki plus malowanke;-)
Trzeba dzieci uczyc, bo tak to sie rozpuszcza...a prezenty kosmiczne potem. No ale jak kogos stac i na komunie kupuje quada...to na 18 pewnie wille z basenem;-):-D a na slub to zapewne bedzie wycieczka na Marsa:-D

Ciekawe co u Lenki.

Do góry