pscółka i spółka
Fanka BB :)
kasiek - to u mnie odwrotnie, nie zmieniałam pracy, żeby sokojnie zajść w ciążę... i tak strzeliło 7 lat u jednego pracodawcy

Ale zasypało

Ale zasypało

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smile_ Alab i Diagnostyka umożliwiają pobranie wyniku online... może nie musisz jechać jak Ci sie nie chce :-)
\
smile ja w sumie 2 tyg przesiedziałm w szpitalu (tydzień przed i tydzień po) i powiem ci, że ten tydzień siedzenia po porodzie był dlamnie zbawienny bo prawie doszłam spokojnie do siebie po cc (opatrunki mi zmieniali, dziecko miałam cały dzień ze soboą, tylko na badania, do przebrania i na noc mi ją zabierali)
z tego co pamiętam jednej dziewczyny dziecko dostało antybiotyk i musiało pozostać tydzień w szpitalu a ona rodziła naturalnie, lekarz przyszedł i powiedział że może jechać do domu albo zostać z dzieckiem przez tydzień. Ona została. Myślę że bez problemu można zostać. ale to chyba indywidualna sprawa każdego szpitala.kasiek- to poleżałaś troszkę. właśnie się zastanawiam, jak dziecko musi zostać dłużej (bo ma zółtaczkę np. albo coś innego mu dolega) to matka może z nim być bez problemu?Tzn może zostać dłużej ,tyle ile dziecko w szpitalu? Nie wysyłają do domu?może głupie pytanie ,ale nie wiem jak to jest.
Dziewczyny jak glukoza wyszła dobra( 75g) to na pewno nie ma się cukrzycy? Zaczęłam sobie mierzyć glukometrem, bo wyszła mi w moczu( potem się okazało ,że to od antybiotyku). Miewam wysokie cukry po pomiarze glukometrem. Nawet po dietetycznym posiłku. Nie zawsze,ale jednak pojawiają się![]()
a mojej w ogóle nie chciał odpaść pępek w szpitalu, dopiero w domu jej odpadł....
Kasiek - ja się cieszyłam, że Antkowi pępek odpadł w szpitalu, bo kompletnie nie wiedziałam co z tym robić. Przez ostatni dzień już tylko tak wisiał, a ja się starałam tego nie dotykać.. a dr jak zobaczyła to lekko pokręciła i odpadł. Ja bym sie bala, że dziecko uszkodzę..