reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

NOtka u mnie widac jakbym byla nie wiem juz w ktorym miesiacu...mysle, ze to zalezy od budowy. Ja jestem dosyc drobna i brzuszek wypycha sie do przodu... Naprawde, spodnie ledwo dopinam, a byly jeszcze za duze 2 miesiace temu.

jakie cwiczenia robisz rano? Jakies delikatne i spokojne? Ja czasami siadam na pilce do pilates i leciutko sie pokolysze ale nie silniejszego bym nie robila. Slyszalam, ze basen jest korszystny ale tutaj z kolei boje sie przeziebien, bo latwo lapie chorobska.

ja zasypiam okolo 9 czasami...a zwyklam chodzic spac p 1 w nocy....bez drzemki w ciazgu dnia rowniez sie nie obejde...

reklama
pscolka i spolka,
grunt ze wygodne!!! ;-)
w sumie to i tak wolniej tyje niz w poprzednich ciazach... ale znow z innej wagi startowej :cool: nie moge sobie pozwolic na zbyt duzo nadprogramowych kg

Kasiu,
ja na stepperze po 30 min cwicze, w tempie spokojnym - by sie lekko spocic ;-)
zadnych forsujacyh cwiczen nie robie, bo wiem ze teraz nie sa wskazane
a te 30 min dziennie czynia cuda...dlatego tak bardzomi zalezy by wrocic do cwiczen

Cześć dziewczyny :) ja dziś mega niewyspana, powieki na zapałki..
aneczka852 ale fajne zdjątko i jak super już dzidzię widać!ekstra pamiątka będzie :)
white_orchid przesyłam mnóstwo ciepłych myśli dla Ciebie i dzidziusia :* Trzymajcie się dzielnie, wszystkie jesteśmy z Tobą! Tyle kciuków to musi być dobrze :) a rzyganko to jak najbardziej dobry znak :D
kruczka śliczna suknia! i raczej nie powinno w niej widać brzuszka :) powodzenia w szukaniu lekarza!

Dziewczyny ja ani razu nie wymiotowalam, i w sumie nie mam nudnosci-a t juz prawie 8 tydzien. Czy powinnam czuc sie zaniepokojona? jedyne moje objawy to to ze bardzo czesto mi sie odbija(praktycznie wszystko co zjem lub wypije) czasami kreci mi sie wglowie no i ta sennosc...Ale nudnosci ani razu nie mialam. I teraz nie wiem czy to dobrze czy zle:(

Ella to samo mam boli brzuch kij wie co juz unikam niektorych potraw i nic nie daje:(

white_orchid mozliwe ze resztki to leca...wazne ze nie krwawisz

kruczka dol sukienki mialam podobny:)ja tez na twoim miejscu zmienilam bym lekarza jakis konwal jak nazwal dziecko grr

KatarzynaSw to nic tylko sie cieszyc ze cie to moze ominac masz inne objawy:)

A co do majowek to sa:) pisze tez nie raz u nich:)i jeszcze bodajze Noelle

reklama
Kurcze mi lekarz zabronil roweru i biegania, myslisz ze stepper nie jest zbyt intensywnym cwiczeniem?Moze dowiedz sie gdzies..?

pytalam :-) rower stacjonarny jest ok, ten w terenie juz nie bo mozna z niego spasc i to o to w zasadzie chodzi
biegac mozna, tylko nie dluzej niz 1h dziennie ;)
wszystko pewnie zalezy od trybu zycia sprzed ciazy
stepper jest delikatny, to tak jak spacer w szysbszym tempie, a spacery dla ciezarnych b polecane
dziekuje za troske :-*

wrocilam wlasnie z przerwy obiadowej, sukienki na wesele kolezanki szukalam..... fatalnie we wszystkim wygladam....fatalnie :cool:

Do góry