reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Zibka - wzuciłam na wątku "To co kochamy, czyli zakupy";-)

Bishopka - ja nawet ostatnio w kolejce dla uprzywilejowanych musiałam się upomnieć, bo stało dwóch panów ok 35 lat, jeden mnie widział w całej okazałości i nie miał zamiaru drgnąć. Przed nimi stał pijaczek, ale temu już odpuściłam, bo wiadomo paląca potrzeba:-D

hahaha, paląca potrzeba :-D

Witam się z Wami, wpadłam na kawkę, bo zaraz jadę do anestezjologa i ogólnie, a czuje się tak jakbym jechała rodzić :szok: taki mam jakiś stres.

reklama
Oj coś nie mam spania to Was od rana podczytuję.
Dzięki za odpowiedzi na moje pytania! :-)
phelania ale miałaś przygody u fryzjera, ważne że się wszystko dobrze skończyło i jesteś zadowolona :tak:
bishopka powodzenia na wizycie! :tak:

Phelania - co za przejścia :szok:. Dobrze, że jesteś zadowolona z efektu końcowego . Teraz, jak pisałaś, małymi kroczkami do wymarzonego koloru ;)
A tych ciuszków.. znaczy tej paczki nie możesz na poczcie zareklamować?

Ptaszek - haha dobre.. To będą dwa Franki. Ja tam jednak liczę na poród przed terminem. Początek kwietnia - to by było to :D

Cześć brzucholki:-)

Phelania ale ostateczny kolor wyszedł śliczny:-D

Ja wczoraj poprałam w końcu ciuszki dla dziecka, posegregowałam i odłożyłam większe do innej szafki, przyjdzie na nie odpowiedni czas:-)... dzisiaj mam w planach ugotować barszczyk ukraiński i na 17 stą muszę iść wyrwać z córcią dwa mleczaki pod aparat brrrrr:no:

Phel - zapytaj na poczcie, nieodebrane przesyłki trafiają do jednego miejsca w Polsce i raz na rok są licytowane. Ale ja się zastanawiam czy ta przesyłka w ogóle była nadana, bo chyba nie dostałaś awizo...

Jak na to, co przeżyły Twoje włosy to nieźle się trzymają:tak: kolorek też fajny.

Hejo:) Phelania kolorek bardzo ładny :tak: Teraz to już pójdzie z górki ;-) Ja tez po 10 tym będę sie farbowac bo strasznie szybko mi zaczęły włosy rosnąć :sorry2: Kurcze ja to mam duży odstep z OM wychodziło na 9 kwietnia a z usg 25,26 kwiecień :shocked2: I w co tu wierzyć? Ale ta pogoda jest dobijajaca:dry: w czwartek u nas ma być +6 a w sobotę -1 :sorry2: Gdzie ta wiosnaaa:szok:

dzień dobry :-)

Phel ślicznie Ci te włosy wyszły! warto było się pomęczyć :happy2:

i ja wybieram się do fryzjera - zaraz na początku marca... ale tnę tylko bo farbuję sama w domu...

jak się dziś spało? ja chyba w końcu się wyspałam... teraz czas na kawkę i muszę zająć czymś moje zdechlaczki... nie wiem jak wytrzymam z tymi marudami cały dzień :-D

Hej hej,

Witam sie z poranna kawka....Dzieki dziewczyny troszke sie nacierpialam bo az mnie już skóra przy głowie szczypała...przez te zabiegi mam nadzieje ze Marcel nie bedzie miał Pasemek:-D

Smile,pscólka- kurcze nawet nie dostalam awizo nie wiem co z tym fantem zrobic ,jeszcze dzis zadzwonie do chłopaka tej dziewczyny i z nim pogadam niech ona idzie na poczte moze u niej tam co poszlo nie tak...:dry:

Dzis jade z mlodym na 12 do gastrologa ufff zapewne ostatnia wizyta...a to z powodu ulewania mial refluks żoładkowy...

A mi sie sprawdzila data według miesiaczki ..a nie uSG

anila- ja to juz sie nie wysypiam od pewnego czasy biodra mnie bola:dry:

Iśku- mi na na USG 4d powiedziala lekarka ale to byla wizyta platna i jedna jedyna u niej a tak to chodze do Medicover i tez mi nie mowia według USG:tak:

Ogladam DDTVN i WIOSNA zbliza sie do nas duzymi krokami:-):-):-)wiec dziewczyny spoko loko juz niedługo:-)

reklama
też oglądam DDtvn o imionach mówia ;-)
Phelania ty zadzwoń na swoją pocztę, potem na rozdzielnie, czasami coś sie np uszkadza i utyka. i Ona ze swojej strony tezpowinna.

Do góry