KatarzynaSw
Zaciekawiona BB
perelko ja mysle, ze wszystko jest dobrze, ale jesli ty masz sie denerwowac do tego wrzesnia to idz do lekarza i sprawdz. Uspokoi to ciebie, nerwy w ogole nie sa wskazane.Idz i sprawdz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyno, przestań czytać o ciąży. Sama sobie szkodzisz, bo naczytasz się o różnych złych rzeczach i zaczniesz się stresować. A to dla ciąży nie jest wskazane.Tylko uwierzycie ze przy cp czytalam w ksiazce W oczekiwaniu na dziecko ze nie trzeba plamic i podobno im szybciej wykryte tym lepiej....
perelka w pon zrób bete i w srode powtórz jak podwójnie wzrosnie to jest ok i ciąza sie prawidłowo rozwija!!! ja mialam pozamaciczna wlasnie po clo ale mialam tez stan zapalny jajowodu i tam zarodek utknal. bądz dobrej mysli a ne mysl tyle bo w koncu nieszczescie na siebie sprowadzisz (ja w to wierze) przyciagaj tylko dobre mysli.Ja dziewczyny wizyte u s wojego gina mam dopiero 7 wrzesnia jeszcze troche a teraz bym chciala chociaz zobaczyc sam pecherzyk ale chyba nic nie znajde w sobote zeby ktos przyjmowal dzisiaj i jutro tak
Tak, sprawdziłoAneta a z synkiem Ci się sprawdziło?