reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Hej dziewczyny, mam już poszła , mam nadzieję że tata mój da radę wpaść do nas malnąć tę nieszczęsną kuchnię , bo T nie ma czasu na razie.
pscołka- ja to sie juz wogóle czuję sobą zszokowana:) ledwo się ruszam
iza- staram się nie przemeczać , zresztą mam mi na to nie pozwala na szczęscie.wogóle to tak mi cięzko juz ostatnio . jak się tylko schylę to do razu skurcz mam. mam nadzieję że męzowi się uda, czasy ciężkie trochę.
ptaszek- ja akurat nie mam żadnych wizyt z położną:( musze się dowiedzieć u nas w przychodni. ja do gina prywatnie chodzę , dlatego może nic nie wiem.
izik_89- witamy na forum
Nef- sto światów, może coś się małej " przykleiło"? i z torsjami się tego w końcu pozbyła?
Kruczka- kurczę, przecież powinna Cię siostra zrozumieć, tez potrzebujesz odpoczynku

pozdrawiam wszystkie

reklama
No to nocy nie zazdroszczę, Nef...
dobrze, że tylko zatrucie.

eh mój M pojechał właśnie z małym na wizytę kontrolną dalej kaszle i smarka. i antybiotyk do piątku :/

Kruczka
...kurka wodna z rodziną najlepiej na zdjęciu :-) Pogadać musicie...a co jak masz wizytę u lekarza albo jakies inne badania ? Ty sie musisz dostosowywać ? troszkę nie miło :-(

JA dziś z mamą dowlokłam się do sklepu połaziłam sobie wśród ciuszków...i przypomniałam sobie o jeszcze jednej rzeczy którą bym chciała dokupić do łóżeczka, niby na początku zbędne, ale przydatne jak dziecko ma katar...jak znajdę w necie to wkleję link na wyprawkach...

WITAM nowe brzuchatki :-)

Cześć dziewczyny :)
Kurczę nie mogę nadrobić :/ Przepraszam. Staram się bardzo ale jednak obowiązki domowe górą.
Na złość spaliło mi się żelazko a mam trochę prasowania. Kupiłam już na allegro i mam nadzieję, że w środę już będzie :tak:.

Mi też ciężko. Brzuch ogromny. A wszystkie obowiązki domowe/dziecięce na mnie. Mąż od rana do wieczora w pracy choć dziś miał wolne i zafundował mi wolne :-)

Witam :)
dziewczyny mam pytanie czy Was też piecze i boli skóra na brzuchu? Smaruje oliwką rano i wieczorem w ciągu dnia kremem a skóra i tak swędzi i boli jak się dotyka. Nie wiem już czy to normalne. Malutka jest bardzo żywa ostatnio ma często czkawki co nie ułatwia mi wytrzymać z bolącą skórą :(

Anezram- kurcze, swedzenie skóry to ja rozumiem, ale że by aż piekła ? pierwszy raz słyszę. nie mam pojecia czy to normalne:no:.
dziewczyny miała któraś tak?:szok:

Nie zgłaszałam lekarzowi. Ja cały czas myśle że to może od tego że dziecko rośnie szybko a skóry za mało. Najbardziej wrażliwa skóra jest dookoła pępka.
Każdy mi mówi że mam mały brzuszek a lekarz mówił że dziecko jest większe od rówieśniczek jak byłam w 24 tygodniu to powiedział że wymiary ma na 27 tydzień. Mam nadzieje że to nie jakaś choroba :( to swędzenie

reklama
Do góry