reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witajcie sobotnio:-p kurcze przegwizdane Kruczka macie w tej Warszawie :dry: Felidae ja mam to samo ze snem:/ tylko ja jUz padam o 19,lub 20:baffled: a pobudki mam jUz od 1 lub 3 w nocy:shocked2: i mała moja mnie podkopuje wtedy bardzo :sorry2: Hihi a co do pierdziochow to faktycznie jest gorzej niz przed ciaza ale mój m na szczescie nie jest taki delikatny:-D hihi

reklama
no nie jest najlepiej. Jak w I trymestrzem miałam to krwawienie i dostałam później skierowanie do szpitala na badania, to jak pojechałam do najbliższego na Izbę Przyjęć to zastałam zamknięte drzwi z karteczką, że cały oddział położniczy jest przeładowany i nie są w stanie przyjąć jakiekolwiek cięzarnej.

Witajcie...

Ja tak na szybkiego bo syn nie daje mi spokoju wszedzie go pełno:-DJak to fajnie obudzic sie we wlasnym łóżeczku:)

Kruczka-gdzie chcesz rodzic w Warszawie???

Mam pytanie do mamusiek które juz maja dzieciaczki kiedy sciagalyscie szczebelki z łóżeczek swoich pociech?jak to zauwazyc ze to juz pora?

Witam się sobotnie,
miałam dziś okropną noc, nie mogłam spać, ciągle mi się śniło usg i że lekarz mówi, że moja mała jest chora... i co się budziłam i zasypiałam na nowo, to sen się powtarzał i powtarzał... :( Ja chyba nerwowo nie wyrobię...

Wczoraj stwierdziłam, że dziś gruntownie wysprzątam dom, ale jakoś nie mam siły i humoru.

Kruczka a to prawda, że w W-wie trzeba mieć wynajętą położną? Inaczej porodu nie odbiorą?

Wrocław też ciężki pod względem miejsc na porodówce.. Jak rodziłam Antka to pierwszą noc spędziłam na kozetce, bo nie było wolnego łóżka ^^

Phel - masz na myśli te boczne szczebelki czy w ogóle spanie już na normalnym łóżku? U nas Antek śpi na materacu, który leży na ziemi. Łóżko kupimy za 2m jak się przeprowadzimy. Przenieśliśmy go na ten materac koło roczku. Na początku spadał, ale sam wstawał i wchodził z powrotem - 15/20 cm to mu się krzywda nie działa.. Na podłodze z resztą zawsze był koc. Teraz już nie spada, więc pewnie nie będzie problemu ze zwykłym łóżkiem..

Phelania nie słyszałam pewnie o tej konkretnej. Ale słyszałam, że są podzielone opinie, ale raczej w każdym szpitalu tak jest.

Madan, nieprawda, nie trzeba wynajmować położnej, to jest tylko dodatkowo płatna usługa

reklama
Czy wasze dzieci też się tak rozpychają mocno na boki, że was skręca z bólu?
Teściowa mi dzisiaj powiedziała, że mam mały brzuch jak na początek 3 trymestru.
A jak mały zaczyna się budzić w brzuchu to już się zaczynam bać co tym razem będzie bolało.
Z Antkiem tak nie miałam.. a teraz to po prostu jakiś koszmar. Nie raz mam ochotę płakać jak się mały tam tak wypina..

Do góry