reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
dokładnie muro :-D
Ja baterie naładowałam (nie w wibratorze!!! ) w laptopie, więc mogę iść spać :-D A tak serio, to wyłączam lapka, ogarne kuchnię i szydełko czeka, bo w takim tempie kocyk będzie gotowy na roczek :-D
Spokojnej nocy Wam życzę kolorowych snów o bobrach, zajaczkach i takich tam :-D
Do jutra.

łooo ale się naczytałam, a jak mi się humor poprawił :)

Mój luby też mi zaproponował pomoc w depilacji... ale wydało mi się to troszkę dziwne:p znając jego dokładność pewnie z godzine by się męczył :p Póki co radzę sobie, ale niewykluczone, że jeszcze będę prosiła o pomoc ;]

W sumie to zawsze mam problem jak powinnam tam wyglądać, zwłaszcza jak idę do lekarza... Kiedyś próbowałam siostry się podpytać, ale jakoś się wstydzę :p

dekala, kaomka witam nowe forumowiczki :-)

myszka2829 masz dużo racji, szczególnie jeśli chodzi o to że obryw asie Dotkass z racji pełnienia "funkcji". Bo tak na dobra sprawę wątek został bez moderatora. a tak nie powinno być. Co do WZ byłam pewna ze dostęp maja wszystkie kwietniówki o_O

Osobiście dopiero od niedawna jestem na L4 i do tego w ciągłej przeprowadzce. W domu istny, szpital Maż natybiotyk, młody antybiotyk plus berodual, do inhalacji bo jakieś spazmatyczne zmiany przy osłuchiwaniu dr zaniepokoiły. Juz mi wizja szpitala przed oczami stanęła...bosze co ja zrobię jak mu nie przejdzie ??? i trzeba będzie iśc na oddział ? ja ide do internisty jutro :-( na bak dostane znowu antybiotyk :-( mam wrażenie że mąż był nie doleczony po ostatniej chorobie ( nie poszedł na kontrolę i mamy teraz mutanta jakiegoś w sobie) Mnie męczy duszący kaszel z flegmą. Dziś myślałam, że sie udławię. ja pikole to przedszkole po prostu

Lenka, chłopy wszystkie jednakowe haha, no są wyjątki które potwierdzają regułę...Podziwiam Cię bo od twoich obowiązków to nie ma kto Cię wyręczyć jeżeli nie mąż :-( i tu współczuję...

Co do golenia naszych ogrodów rozkoszy :-) to przy pierwszym synku udało mi sie ogolić pn a urodzić w środę i było akurat :-)
No i już tez lustrzyca wchodzi w rachubę, najpierw po omacku a docinka za pomocą lusterka :-) lepiej już pod tym względem nie będzie. o Tym, że buty wysokie poszły w ont to juz nawet pisać sie nie chce, musiałam poszperać po szafie i znaleźć takie krótkie zimowe buty, po mojej mamie. które nosiłam ja ale w pierwszej ciąży ha ha ha. i ostatnie znalezisko szafowe :-) znalazłam ciepłe rajstopy które kupiłam w pierwszej ciąży, z klinem na brzuch :-)

Miłej nocki...

reklama
Do góry