reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Nef :-Dciach ciach, na chybcika- dobre :-D
Pamiętam jak mój młody był mały i wydawałoby się że śpi twardym snem więc my tam sobie bara bara, po czym patrzę a nad nami stoi syn i się pyta " co tatuś robi mamusi" :szok: mój odpowiedział kołysze :-D Na każdej imprezie syn opowiadał rodzinie, że mama w nocy nie chce spać i tato ją kołysze :-D:-D

reklama
Karenka mój się niestety nie godzi na takie usługi, boi się, że mnie pozacina, a szkoda, bo te szczeciny mi przeszkadzają, a brzuch już mi przeszkadza, żeby sięgnąć tam dalej:-p

Nef - u mnie nie przejdzie:dry:. zadrapałabym się na śmierć, ja mam masywne uda i ciało dotyka do ciała i to się nie goi:-( zaraz po ciąży pójdę na laserek i będzie gites, a teraz jakoś przeżyję.

Oliwka, no właśnie, niech pamiętają :cool2::-D
Mój mnie golił przed porodem, teraz nie chce go łechtać :-) sama sobie radzę. A na wielką strzechę polecam krem do depilacji z avonu, na mnie kiedyś podział, teraz się nie zapuszczam.

Bishopka dobre:-)

a ja kiedyś dawno kąpałam się z córą bez majtek i wtedy raczej sie dziewczyny nie goliły na zero i miałam małe afro tam :-D a moja córcia tak zaglada przez ta wodę i pyta, mamo a co ty tam masz, a ja do niej a to sa takie małe czarne majteczki:-D

pscółka nie kuś Ty mnie tu takimi luksusami. Jeden, własny tor mi wystarczy.... a może na to wystarczy na nogach zapuścić:-D

reklama
Do góry