reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Feli jak meczy Cie kaszel zaparz majeranek 2 lyzeczki na 3/4 szklanki po 10 min odcedz i wypij...rewelacja mnie przynosil ulge na kilka ladnych godzin, a bylam tak wymeczona kaszlem. Brzuch caly w kolo mnie bolal, wzdluz i wszerz tez...latalam co chwile do gina skurcze sprawdzac czy sie niepojawily od kaszlu. Na szczescie nie bylo skurczy.

Z tymi zajaczkami, dredami mnie tak rozbawilyscie, ze dzieciaka obudzilam a eM mi sie dziwnie przyglada:-D

reklama
chciałam tylko poinformować, że rezygnuje z zaszczytnej funkcji moderatora...w sumie nie ma mnie tu więc i nie powinnam nim być

tak czy inaczej pozdrawiam wszystkie bez wyjątku, a niektórym gratuluję umiejętności czytania ze zrozumieniem

madan jak do lekarza - to obowiązkowo cała pachnąca i świeżo ogolona (nie tylko nogi;-)) najlepiej krótkiego irokeza, coby było ginowi miło zaglądać, a samej nie czuć się jak nieletnia:-D a jak dopadnie lustrzyca, to zupełnie na zero, bo to najłatwiej wyczarować po omacku

Felidae jak u nas było chorobowo, i Gosia mnie zaraziła, to pediatra sie nade mną też zlitowała i zaleciła mi syropy hemeopatyczne, a dusiło mnie masakrycznie w nocy, a w dzień juz miałam mokry kaszel
na kaszel suchy - syrop Stodal - to miałam brać na noc, żeby hamować odruch kaszlowy
na kaszel mokry - syrop wykrztuśny Prospan - to w ciągu dnia

Od razu poczułam różnice, byłam w szoku, chociaż średnio wierze w homeopatię.

Lenka ciężka sytuacja, normalnie bym Ci powiedziała - połóż się do łóżka i sobie odpocznij (nawet jakbyś miała trochę posymulować) żeby chłopaki trochę docenili Twoje starania. Ale jak tyle roboty, która sama się nie zrobi, to nawet nie ma jak zaszaleć... może tak jak piszą dziewczyny - powiedzieć wprost, że potrzebujesz pomocy w tym i w tym, bo sobie nie radzisz.
A jak nie pomoże, to chociaż się wygadasz na forum i na duszy lżej.
Przytulam mocno:tak: jesteś silna babka, wierzę, że jakoś zapanujesz nad tymi swoimi chłopami:tak:

Dotkass Nie ma co się obrażać. Kiedyś pisałaś naprawdę dużo i byłaś super moderatorką.:tak:
Mam nadzieję, że będziesz zaglądać do nas czasami i pisać co tam u Ciebie słychać.

Ostatnia edycja:
Nef depilacja do lekarza obowiązkowa, no i wiadomo pachnąca, świeża itp. Ale tak na zero to czasem czuję się jak dziewczynka :p w sumie włosy tam też po coś są. Ale fakt najłatwiej na zero ;)

Dotkass zastanów się jeszcze, nikt nie chce żebyś rezygnowałaś. Zawsze służyłaś dobrą radą :)

no powiem dziewczyny, że szkoda, że tak wyszło z tymi wszystkimi wątkami, z moderowaniem...

... ale jak to się mówi... gdzie diabeł nie może, tam babę pośle...

reklama
dziewczyny moderowanie to cholernie niewdzieczna robota i kazdy kto kiedykolwiek to robil... dalby sobie z tym spokoj na okres ciazy.

Dotkass po co sie obrazac i fochowac od razu? o tyle o ile zwykly uzytkownik forum moze sobie pozwolic na uszczypliwosci i zlosliwe komentarze... o tyle na moda zawsze i wszedzie wtedy leca igly nie ma znaczenia czy to forum prywatne, publiczne, gra czy zwykly czat... tak juz jest, ze spolecznosc internetowa sie jednoczy przeciwko TEMU zlemu modowi... dlatego uwazam ze ta robota nie jest absolutnie na okres ciazy wskazana.
Powiem Ci rowniez, ze wszelkie zmiany i wedrowki uzytkownikow wzbudzaja emocje i ten watek nie jest pod tym wzgledem wyjatkiem... ale nalezy pamietac, ze jest to tylko internet i nie brac do siebie na serio tego co tu sie pisze, bo po pierwsze nikt tu Cie nie zna (ani na WZ czy FB) prywatnie i nie moze wyglosic opinii jakim czlowiekiem jestes... po drugie w wiadomosciach pisanych brakuje waznego elementu jakim jest ton wyglaszanych sadow czy zwyklych komentarzy a to bardzo duzo zmienia.

Ogolnie nie mialam nigdy nic do Twojej roboty, ale ostatnio cos uszczypliwe i wrecz chwilami zlosliwe posty piszesz... czy to warto sobie i innym psuc nerwy glupimi docinkami? wg mnie nie warto.
Pozdrawiam cieplutko i oby do kwietnia w jak najlepszej formie tu czy gdzie indziej... malo wazne

Nef no to super wiadomosci, bo caly czas myslalam jak sie skonczyla ta jej wywrotka.

spokojnej nocki zycze wszystkim :-)

Ostatnia edycja:
Do góry