reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam ..

Nie zazdroszcze wam kobietki z tymi przeziebieniami bobasów, bo ja jak widze u mojej małej katar czy co kolwiek juz sie trzese, bo zaraz jest goraczka kaszel i zapalenie krtani badz angina ropna za kazdym razem.

Podjelismy decyzje o wypisie małej z przedszkola, nie ma kasy a ja w domu siedze wiec szkoda tych pieniedzy a ona jeszce chodzic nie chce panikuje płacze.

A dzisiejsza noc to tez jakas dziwna nie dosc ze sniło mi sie ze moja córka chciała pic mleko z cyca to mały cała noc buszował w nocy rano chyba czkawke mial brzuch mi skakał jak oszalały hehe teraz po sniedaniu troche sie uspokoił heheh :)

Zycze wszystkim dzieciaczkom i mamusiom powrotu do zdrówka...

reklama
he he no to jedyny plus naszej przeprowadzki jest taki, że moj M czuje goniący nas czas...dzieki za słwo pocieszenia. wiem, że takie życie, ale hormony mi nie dawały zyc przez 3 dni...dawno tyle nie płakałam. Ot przeszłam już nad tym do porządku dziennego. teraz kombinujemy bo nam sie znajomy z autem wykruszył...i nie mamy jak poprzewozić mebli i AGD, musze jakiejś firmy poszukać może.
Młody poszedł do przedszkola pierwszy raz od miesiąca. wreszcie udalo się go zaszczepić. ^ mu sie pchają i cho chwilę jakiś kaszel go męczy, jest rozdrażniony jak niemowlę...eh...
CZY KTOS ZNA ŻELAZKA FIRMY HELLER ????
bardzo mi sie spodobało, tylko nie wiem czy jest sens w nie inwestować...mam takie zwykłe philipsa...
co do BB, Fb, WZ super skróty powstały hi hi. FB faktycznie wygodniejsze bo ja tez mam do niego dostep z tel...a u rodziców to net raz jest raz nie ma. ale M zacznie porządki wprowadzać to nie będzie tak fikać :-)

aisak- przypomnialas mi o śnie matko boska jaki ja mialam dzis sen wrrrr ze moj synek sie utopił w stawie odszukalam go na drugi dzien niby żył kasłał ale spowrotem wygladał jak zmarły az sie pobeczałam przez sen no mowie wam katasrofa pierwszy raz mialam taki sen:szok:ale to chyba przez to ze on juz wieczorem sie zle czul zasnał mi na klatce piersiowej az mi lezka poleciala ze bidulek cierpi bo go cos boli...

Co do córeczki pewnie jak siedzisz w domku to placic kase? chociaz z córa troche pobedziesz..

Smile- czyli narazie darowac sobie podawanie tranu i wit C?

aisak- przypomnialas mi o śnie matko boska jaki ja mialam dzis sen wrrrr ze moj synek sie utopił w stawie odszukalam go na drugi dzien niby żył kasłał ale spowrotem wygladał jak zmarły az sie pobeczałam przez sen no mowie wam katasrofa pierwszy raz mialam taki sen:szok:ale to chyba przez to ze on juz wieczorem sie zle czul zasnał mi na klatce piersiowej az mi lezka poleciala ze bidulek cierpi bo go cos boli...

Co do córeczki pewnie jak siedzisz w domku to placic kase? chociaz z córa troche pobedziesz..

Smile- czyli narazie darowac sobie podawanie tranu i wit C?

jak mała była chora to i tak trzeba było płacić za godziny wiec odpadało tylko jedzenie wiec to sie nie opłacało a teraz przynajmniej te 200zł bedzie na cos innego..

ech, kazdy z nas ma lepszy lub gorszy dzień, ja dziś mam dzień lenia;-)

ja miałam tez ostatnio dziwny sen. sniło mi się że mały sie urodził, miał już z rok, a tu drugi mały nagle z nami, mój T w szoku, ja- na luzie mu tłumaczę że przecież mu mówiłam że znowu w ciąży jestem to co się dziwi że urodziłam? :-D:szok:. czasem to trudno we własnym śnie się połapać:-D

Lenka też nie widzę nic złego w rzeczach używanych dla maluszka. Dlatego wyszukuję i kupuję jeśli mi się podoba stan i cena. Sama dla siebie też perełki w lumpeksie nie raz znalazła:-)

aisak akurat będziesz mieć czas żeby jeszcze córką się nacieszyć a ona Tobą, tym bardziej, że niedługo i tak do zerówki będzie musiała iść. Dobrze zrobiłaś.

Phel, Smile zdrówka dla chłopców, a Wy się pilnujcie żeby nie przeszło na Was

muro hehe sen fajny

A ja objadłam się zupy z porów i teraz chyba na jakiś spacerek się wybiorę, bo coś chyba niedotleniona jestem. Miłego dnia Wszystkim

Lenka
Isku

Na pewno można wymienić pas, cos mi się kojarzy, ze nawet trzeba po wypadku, bo tam w środku jest taka nitka-wskaźnik (to tym bardziej jak zepsuty).

Phel Zdrówka dla maluszka
a które ząbki mogły by mu iść? U nas najboleśniejsze były 4-ki, reszta jakoś w miarę bezbolesnie sie przebiłą

zozzolka zrób sobie dzisiaj dzień lenia:tak:

Smile zdrówka dla synka
ja też myślę o zmianie auta, bo przeraża mnie jak my się zmieścimy z wózkiem z gondolą,, a często wyjeżdzamy na wekend... ale mój M sie uparł, że dopiero za rok:dry:

aisak my też po krótkiej przygodzie z przedszkolem - zrezygnowaliśmy
młoda przez 2 m-ce była w sumie niecałe 2 tyg:baffled: i do tego mnie zarażała... ale na wiosnę spróbujemy jeszcze raz:tak:

phelania
ale sen, brr...:szok:

a o co chodzi z tym wątkiem zamkniętym? tam też piszecie? bo ja tam nawet nie wchodziłam, bo widziałam, że jest zero odpowiedzi, a dopiero teraz rzuciłam okiem, że jest jakiś link, więc może się tam przenieśli wszyscy a ja nic nie wiem...:zawstydzona/y:

reklama
tiramissu WZ raczej ma mało wpisów, forma zachowana - służy raczej do zdjęć i trudnych tematów
a na FB wyniosło się kilka najaktywniejszych osób z forum i tutaj już prawie wcale nie zaglądają (również na WZ), ma charakter ploteczek przy kawie, czy czata (to co było wcześniej na wątku ogólnym kwietniówek), przynajmniej tak było jak miałam dostęp.
Te, które piszą tutaj, raczej nie korzystają z FB.

ależ się naprasowałam, góra prania, nie cierpię tego:wściekła/y: i plecy już mnie bolą

Do góry