reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
erba, bachucha ogromne gratulacje:):)

Cichutko tu....ja myslalam ze zadko zagladam ale jestem widze jednym z najczęstszych gości.
Co do gadania to Liwka nawija jak nakręcona, praktycznie wszystko. Uwielbia zmiękczać, np. kanapeczka, kurteczka, czapeczka, mamusia itp. Brata starszego pobiła na łopatki w tym zakresie i już się zaczynam o niego martwić bo straszny leń, czasem nie zdąży powiedzieć bo siostra go wyręcza, buzia jej się nie zamyka, czasem ma się ochotę powiedzieć niestety... Ostatnio byłyśmy w sklepie i krążył koło nas taki pan przy tuszy a ta mówi "Mamusia patrz, Mikołaj"....miałam tylko nadzieje że pan nie była Polakiem....

Bachucha ogromne gratulacje :)

Joluś faktycznie cisza tutaj straszna, jak makiem zasiał

Ola wpadaj częściej :)

Kozica fajnie, że taka gaduła :)

u nas też gadulstwo na całego ;-) ciągle coś nowego powtarza :) fajnie tak, bo mozna sie już swobodnie dogadać :)

alexandra oooooo fajnie że znowu z nami jesteś :-) co u Was słychać? Jak tam dzieci (te duże i ten mały?);-)

erba, bachucha ogromne gratulacje:):)

Cichutko tu....ja myslalam ze zadko zagladam ale jestem widze jednym z najczęstszych gości.
Co do gadania to Liwka nawija jak nakręcona, praktycznie wszystko. Uwielbia zmiękczać, np. kanapeczka, kurteczka, czapeczka, mamusia itp. Brata starszego pobiła na łopatki w tym zakresie i już się zaczynam o niego martwić bo straszny leń, czasem nie zdąży powiedzieć bo siostra go wyręcza, buzia jej się nie zamyka, czasem ma się ochotę powiedzieć niestety... Ostatnio byłyśmy w sklepie i krążył koło nas taki pan przy tuszy a ta mówi "Mamusia patrz, Mikołaj"....miałam tylko nadzieje że pan nie była Polakiem....

hi

Jolus ja nie jestem w ciąży :)

Pozdrawiam Was gorąco, ale tu ciszaaaa

Wiecie jak to jest z gratulacjami - przyjmować będę jak się dzidziuś urodzi cały i zdrowy - mam nadzieję.

Adaś gada dalej po swojemu - a z konkretnych rzeczy dalej głównie ostatnie sylaby - np. "pa" oznaczać może pożegnanie, czap(k)a, kupka itp. - każdemu towarzyszy odpowiedni gest, rzecz jasna.

Wasz dzieciaczki śpią jeszcze w dzień? Adaś na szczęście sypia 1,5-2,5h, pozostały czas jest jak na duracellach ;-)

reklama
Adisiek już nie sypia w dzień, tylko w wyjątkowych sytuacjach mu się zdarzy jak rano wcześnie wstanie, to wtedy albo między zabawkami zaśnie albo jak gdzieś jedziemy to w aucie

Do góry