reklama
Aligator
Fanka BB :)
Hej kwietnióweczki Pewnie już mnie mało kto pamięta...chciałam się tylko pochwalić, iż nasza kochana córeczka będzie miała rodzeństwo. Baby- gratulacje, Ty już po porodzie, ale superowo masz parkę . U nas na 70 % też parka ale zobaczymy, bo to różnie bywa. Pozdrawiam.
pandora83
aligator-jeszcze raz gratulacje
a Antek dziś przechodzi sam siebie, "wścieklizna" osiągnęła apogeum no dosłownie wytrzymać się nie da, od razu musi dostać to co chce bo inaczej histeria, bajzel nieziemski bo wszystko musi obejrzeć, z szafek wszystko wywleczone no normalnie nie poznaję mojego dziecka:-(
a Antek dziś przechodzi sam siebie, "wścieklizna" osiągnęła apogeum no dosłownie wytrzymać się nie da, od razu musi dostać to co chce bo inaczej histeria, bajzel nieziemski bo wszystko musi obejrzeć, z szafek wszystko wywleczone no normalnie nie poznaję mojego dziecka:-(
jola.24
aligator pewnie ze cię pamiętamy....Gratulacje ogromniaste!!!! Pojawiaj się częściej
shannonka kciuki za was oby się szybko udało
baby a twój m nie jest dłużej w IE? Coś mi się kojaży że ty do niego dojechałaś???
shannonka kciuki za was oby się szybko udało
baby a twój m nie jest dłużej w IE? Coś mi się kojaży że ty do niego dojechałaś???
aligator gratuluję! :-) fajnie, że powiększacie rodzinkę ;-) pisz częściej co u Was
pandora u nas też jakiś bunt... od kilku dni Martynka jest coraz bardziej nieznośna, nawet babcia (teściowa) stwierdziła, że chyba zaczyna się jej bunt dwulatka... a dotąd miała do malej tyyyyyyyleeeee cierpliwości. Też jest ciagle wymuszanie płaczem, denerwowanie się, krzyki, jak coś jej nie pasuje, np. coś chce a Ty nie chcesz jej dać to bije... na nic słowa, że nie wolno, że to boli... uderzy Cię raz, powiesz, że nie wolno to uderzy Cię drugi raz itd. ...
Poza tym jutro jadę wymrażać tę moją nadżerkę...
pandora u nas też jakiś bunt... od kilku dni Martynka jest coraz bardziej nieznośna, nawet babcia (teściowa) stwierdziła, że chyba zaczyna się jej bunt dwulatka... a dotąd miała do malej tyyyyyyyleeeee cierpliwości. Też jest ciagle wymuszanie płaczem, denerwowanie się, krzyki, jak coś jej nie pasuje, np. coś chce a Ty nie chcesz jej dać to bije... na nic słowa, że nie wolno, że to boli... uderzy Cię raz, powiesz, że nie wolno to uderzy Cię drugi raz itd. ...
Poza tym jutro jadę wymrażać tę moją nadżerkę...
reklama
jola.24
Wymuszanie placzem to pikus w porownaniu z tym co sie z moim Olkiem.dzieje, ma praie tzy lata a ja wciaz czekam kiedy ten bunt sie skonczy. Ten jak ma atak to rzuca wszystkim co ma pod reka, prosby, grozby nie pomagaja. Jesli ktos ma jakis zloty srodek na to to plisss podzielcie sie....
Podziel się: