reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Eywa zdrówka dla Natki i dużo sił dla Ciebie :tak:

Shannonka w końcu się uda :)

odebraliśmy akt urodzenia młodej :) irlandzki oczywiście, no i teraz musimy młodej wyrobić paszport w ambasadzie

reklama
Hej kwietnióweczki :) Pewnie już mnie mało kto pamięta...chciałam się tylko pochwalić, iż nasza kochana córeczka będzie miała rodzeństwo. Baby- gratulacje, Ty już po porodzie, ale superowo masz parkę :). U nas na 70 % też parka ale zobaczymy, bo to różnie bywa. Pozdrawiam.

aligator-jeszcze raz gratulacje:tak:

a Antek dziś przechodzi sam siebie, "wścieklizna" osiągnęła apogeum no dosłownie wytrzymać się nie da, od razu musi dostać to co chce bo inaczej histeria, bajzel nieziemski bo wszystko musi obejrzeć, z szafek wszystko wywleczone:angry: no normalnie nie poznaję mojego dziecka:-(

aligator pewnie ze cię pamiętamy....Gratulacje ogromniaste!!!! Pojawiaj się częściej:)
shannonka kciuki za was oby się szybko udało:)
baby a twój m nie jest dłużej w IE? Coś mi się kojaży że ty do niego dojechałaś???

aligator gratuluję! :-) fajnie, że powiększacie rodzinkę ;-) pisz częściej co u Was

pandora u nas też jakiś bunt... od kilku dni Martynka jest coraz bardziej nieznośna, nawet babcia (teściowa) stwierdziła, że chyba zaczyna się jej bunt dwulatka... a dotąd miała do malej tyyyyyyyleeeee cierpliwości. Też jest ciagle wymuszanie płaczem, denerwowanie się, krzyki, jak coś jej nie pasuje, np. coś chce a Ty nie chcesz jej dać to bije... na nic słowa, że nie wolno, że to boli... uderzy Cię raz, powiesz, że nie wolno to uderzy Cię drugi raz itd. ...

Poza tym jutro jadę wymrażać tę moją nadżerkę...

reklama
Wymuszanie placzem to pikus w porownaniu z tym co sie z moim Olkiem.dzieje, ma praie tzy lata a ja wciaz czekam kiedy ten bunt sie skonczy. Ten jak ma atak to rzuca wszystkim co ma pod reka, prosby, grozby nie pomagaja. Jesli ktos ma jakis zloty srodek na to to plisss podzielcie sie....

Do góry