reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Nati my rowniez gratulujemy pierwszych samodzielnych kroczkow :)
Filip ma urodzinki w Wielki Piatek, a robimy je w sobote razem z chrztem i w dodatku u tesciow we Wroclawiu, wiec poszlismy na latwizne :).
Wlasnie zapisalam nas na "kurs plywania", juz jestem ciekawa jak Filip zareaguje na tyllllleeee wody, do tej pory kapal sie tylko w wannie.

zajadam sie wlasnie salatka brokulowa, mniem, polecam!!

reklama
Jestem :-)

Dziewczyny to była trzydniówka! Filip miał wysypkę wszędzie ale najwięcej na brzuchu, plecach.
Masakra !
Ale, już po :-) Dziecko chore to coś strasznego :-)
Idę na pięknie świeci słońce ;-)

hej
Dzisiaj cudnie słonecznie aczkolwiek nadal zimno. Amelka zaliczyła swoją pierwszą wizytę na placu zabaw:-) Cudne uczucie widzieć radość na jej twarzy. Nocki lepsze odkąd wykluły się nam ząbki, w sumie to 2 razy na cycka się budzi.
nati-gratulacje dla małej i dla dumnej mamusi:-)
U nas roczek sporo po świętach, 25 kwietnia-hmm jakoś w długi weekend może coś wyprawimy. Nie cierpię takich imprez, zastanawiam się jak to zorganizować żeby dla mnie to także było miłe wspomnienie. Na pewno postawie na swoim i zaproszę tylko najbliższych.I tort w moim ulubionym smaku będzie(mała i tak go nie będzie jadła).

Cały czas myślę o nocniku i staram się skonfrontować zdanie doświadczonych mam czyli Wasze:-) z tym co o tym piszą w różnych poradnikach.

Hej:)
nati Gratulujemy kroczkow..cudny widok...
Moj leniuszek narazie sam wstaje w kojcu...

Co do roczku my 13 kwietnia...I tu problem, gdzie..pomiescic by sie zmiescili na styk:) U nas tak jak u aenye najblizsza rodzinka ok 30 osob jak na chrzcinach. Tyle ze te robilismy na sali..ale drogi koszt. W domu nie lubie tak duzo osob..Jeszcze niektorzy nie wiedza kiedy trzeba juz isc...:/ Z tortem problemu nie mam, bo moi rodzice Cukiernicy z zawodu:)

nati u nas z mszą to taki zwyczaj jest, mi to nie przeszkadza. A co do imprezy to też jestem jakoś pozytywnie nastawiona, będą sami bliscy więc pogadamy, posiedzimy, pobawimy się z dziećmi i koniec ;-)

wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :)
DZIEŃ KOBIET.jpg

no wlasnie najlepszego w Dniu Kobiet babeczki mam nadzieje ze Wasi panowie sie dzis popisza :-):-);-);-)

reklama
Do góry