reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Nati my rowniez gratulujemy pierwszych samodzielnych kroczkow :)
Filip ma urodzinki w Wielki Piatek, a robimy je w sobote razem z chrztem i w dodatku u tesciow we Wroclawiu, wiec poszlismy na latwizne :).
Wlasnie zapisalam nas na "kurs plywania", juz jestem ciekawa jak Filip zareaguje na tyllllleeee wody, do tej pory kapal sie tylko w wannie.

zajadam sie wlasnie salatka brokulowa, mniem, polecam!!

reklama
Jestem :-)

Dziewczyny to była trzydniówka! Filip miał wysypkę wszędzie ale najwięcej na brzuchu, plecach.
Masakra !
Ale, już po :-) Dziecko chore to coś strasznego :-)
Idę na pięknie świeci słońce ;-)

hej
Dzisiaj cudnie słonecznie aczkolwiek nadal zimno. Amelka zaliczyła swoją pierwszą wizytę na placu zabaw:-) Cudne uczucie widzieć radość na jej twarzy. Nocki lepsze odkąd wykluły się nam ząbki, w sumie to 2 razy na cycka się budzi.
nati-gratulacje dla małej i dla dumnej mamusi:-)
U nas roczek sporo po świętach, 25 kwietnia-hmm jakoś w długi weekend może coś wyprawimy. Nie cierpię takich imprez, zastanawiam się jak to zorganizować żeby dla mnie to także było miłe wspomnienie. Na pewno postawie na swoim i zaproszę tylko najbliższych.I tort w moim ulubionym smaku będzie(mała i tak go nie będzie jadła).

Cały czas myślę o nocniku i staram się skonfrontować zdanie doświadczonych mam czyli Wasze:-) z tym co o tym piszą w różnych poradnikach.

Hej:)
nati Gratulujemy kroczkow..cudny widok...
Moj leniuszek narazie sam wstaje w kojcu...

Co do roczku my 13 kwietnia...I tu problem, gdzie..pomiescic by sie zmiescili na styk:) U nas tak jak u aenye najblizsza rodzinka ok 30 osob jak na chrzcinach. Tyle ze te robilismy na sali..ale drogi koszt. W domu nie lubie tak duzo osob..Jeszcze niektorzy nie wiedza kiedy trzeba juz isc...:/ Z tortem problemu nie mam, bo moi rodzice Cukiernicy z zawodu:)

nati u nas z mszą to taki zwyczaj jest, mi to nie przeszkadza. A co do imprezy to też jestem jakoś pozytywnie nastawiona, będą sami bliscy więc pogadamy, posiedzimy, pobawimy się z dziećmi i koniec ;-)

wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :)
DZIEŃ KOBIET.jpg

no wlasnie najlepszego w Dniu Kobiet babeczki mam nadzieje ze Wasi panowie sie dzis popisza :-):-);-);-)

reklama
Do góry