mamusiaDorusia
Fanka BB :)
całuski dla GRACJANKA!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lenka moj tez sie nie obraca, Josh tez sie nie obracal do 9mc!!! wyobrazasz sobie co ja robilam? Normalnie juz wymyslalam, po lekarzach chodzilam, sama w domu go cwiczylam jak nienormalna az wkoncu pewnego dnia obrocil sie na brzuch i odrazu na czworaki, tak z niczego. Bylam w mega szoku, a po miesiacu juz pierwsze kroki robil.
Teraz Madi widze to samo. Wogole sie nie przewraca, na brzuchu wogole nie lezy i juz sie nie przejmuje bo wiem ze i tak wkoncu zrobi to w swoim czasie :-)
jolu a te chrupki kukurydziane to jakiej firmy ,bo np flipsy maja oprócz kukurydzy śladowe ilosci orzechów ?
własnie dziewczyny dajecie juz chrupki kukurydziane ????
ja daję chrupki. Daję takie długie Chrupcie, tzn łamię je na pół. Tam nie ma orzechów. Jest sól niby, ale nie mogłam znaleźć takich długich bez soli.jolu a te chrupki kukurydziane to jakiej firmy ,bo np flipsy maja oprócz kukurydzy śladowe ilosci orzechów ?
własnie dziewczyny dajecie juz chrupki kukurydziane ????